Отговори
# 210
И аз не го любя 4 юли, Близначе! Точно щото е празник на САЩ. Нали тогава ми е термина, който ме попита и веднага коментара е - 'роден на 4 юли'... 'ехааа, на американския празник...'. Ми ние сме българи, какво общо имаме с американския празник, освен, че всички, явно са гледали филма с Том Круз. Защо никой не реагира - ехааа, на празника на Буркина Фасо ще раждаш!  Party 

# 211
Ох, недей Пина че както съм се навила и аз....още утре да не хукна да сменям датата. Способна съм. Тя доки няма да има против, а и един ден повече в корема - идеално.  Та да видим  Thinking Не че ми дреме кога какъв празник е, ама все пак...То па няма и един астролог който да попитам....

# 212
  • varna
Ура за Ива - честита й мома Калина, бързо прибиране вкъщи!
Близначе, моят и той "абе що не си избереш 7-ми неделя, че да не съм цял ден на работа по изборите". Нищо, че 7 е неделя и ще има точно 1 акушерка и 1 доктор в цялата болница сигурно -ех, тез мъжове Laughing
Мисти, Пина, ми то таман си помисля, че всичко е оправено и хоп, нещо ново изскача  #2gunfire Всъщност липсващия февруари точно социалното са решили да разпределят за лихви стари, другото е минало - с тая единна сметка правят каквото си искат. А юнските два дни реално аз не съм длъжна още да ги плащам, ама щото НОИ явно си нареждат нещата вътрешно и искат да действат - И тва за някакви има няма 300 лв. Боже, дано с майчинските не е така  Praynig

# 213
Ивенце, честита ти прекрасна Калина Simple Smile) да расте здрава и силна, а ти да се възстановяваш бързо Wink

Честито и на другите мами, да са им много здрави бебенцата Simple Smile))

# 214
  • София
Честити рожби на  dani_keranova, slunchice и Ива!

Истината е, че е по-добре предварително да се направи разрез и по-лесно да излезе бебчи, а не да се разкъсаш, защото може и до дупето да стигне така.
Брей, това ли било истината  Whistling Пак добре, че има кой да ни казва истинските истини. Истината е, че група лекари мислят така, друга група лекари мислят иначе. Има достатъчно практика и с двата случая, за да се направи съпоставка. "Кадърен акушер" както казваш по-често НЕ би направил епизиотомия.
Близначе, ти ли беше с двурога матка?

# 215
Аааа, ще говоря утре да се премести на 05.07. Все пак за един ден се касае. Още повече че си плащам и ми казаха, че имам право да си избирам. Пък ако и на 05.07. няма часове, каквото му дойде. То дано само устискам...Иначе днес и аз говорих с акушерките за следродилната депресия. Та те ме успокоиха, че почти никога не се проявявала след второ раждане. А дано  Praynig

Да, Скреч, аз съм с двурога матка със септум. Бебето е разположено в десния рог. Левия си "отглежда" миома.

Ех, ама Гифтчето верно се затри, дано скоро пише.

# 216
Ох, недей Пина че както съм се навила и аз....още утре да не хукна да сменям датата. Способна съм. Тя доки няма да има против, а и един ден повече в корема - идеално.  Та да видим  Thinking Не че ми дреме кога какъв празник е, ама все пак...То па няма и един астролог който да попитам....

на мен мн ми харесва датата и това, че всеки ,свързвайки я  с този празник, ще има повод за закачки. Пък и ако един ден детето замине за щатите - всеки ще му помни РДто!  Peace Hug Flutter

И моето секцио е за 4ти Simple Smile  аз така си исках

# 217
glorybg, ще стискам палци  Hug
Иначе аз се дрънкам за 05.07. защото ММ е полицай, а тогава е празника на МВР  Mr. Green И ще се получи яко  Laughing
Истината е, че е все тая, когато и да е само да е здраво  Praynig Каквото е писано, това ще е .

# 218
Мерси за отговорите, момичета. Значи по гръб, с главичка на една страна.
Близначе, тъкмо щях да ти пиша за хороскопа за 04.07.2013, но видях, че искаш 5-ти заради празника на МВР Simple Smile Иначе кой беше публикувал тук, че напоследък хората се съветвали с астролози и т.н. относно датите (чак пък такова вживяване), но ако избора се свежда единствено до: А или Б?, то защо пък да не?!

# 219
Е напиши ми де , дай за 4-ти  Laughing Вероятно така ще си остане, все пак толкова пък хора в България са родени на 04.07. и толкова в САЩ на 03.03. И какво от това? дати като дати.  Още повече мъжът ми е жандармерист, а празника на Жандармерията е на 26.07., до тогава хептен ме мой се класирам  Mr. Green
Мен сега взе да ме притеснява тая вода в тестиса. И тая пък как го видя и тя....Дано не е сериозно.

# 220
Близначе,нали каза,че миомата изчезнала самичка?

# 221
  • София
Мен ако ме питат за дата изобщо не знам какво да кажа, нямам никакви претенции. Нито вярвам на астрология, нито нумерология, все ми е тая. То да си дойде с късмета пък другото го зарежи.
Само дето имаме много близки и роднини родени през юли, та интересно на кой на датата ще се падне.

Иришка аз когато родих преди 10 години ми бяха казали, след хранене детето се слага един час наляво, следващия час надясно и третият час по гръб, след това хранене и пак така. Сега вече всичко каквото са ни казвали тогава се отрича, та не знам какво ще ми кажат в болницата, но най-вероятно пак така ще си го въртя.

Джина дремна ли ?

Ама Руми вярно много се забави вече. Thinking

Иве все те мисля  Hug . Много се радвам  Heart Eyes

# 222
Близначе,нали каза,че миомата изчезнала самичка?
Да, и аз това се сетих.
04.07.2013:
Скрит текст:
В символиката на числата четворката олицетворява материалното творение, устойчивостта и справедливостта. В съвкупността на тази рождена дата 4 отвежда към един силен, упорит, последователен, методичен и устойчив човек. Неговите съзидателни, интелектуални или артистични заложби, интереси и широк мироглед пораждат доверие в околните. Личността се отличава усърдие, логика и обмисленост в действията, както и със способността за радикални и практични решения. Има способността да постигне солидни цели и да разрешава остри проблеми. В повечето случаи зад привидното безразличие или студенината на този тип хора се крие искреност и човешка доброта, състрадателност и чувство за справедливост. Индивидът е склонен към мисловна дейност и моменти на съзерцание, нуждаейки се от определена цел и по-голяма сигурност в живота.
Негативни аспекти: Затвореност, инат, блокираща инертност. Консерватизъм, скрупули, недоверчивост, бавни действия.
Весе, наистина е много объркващо. Най-много да вися по нощите над нея като сомнамбул да я наблюдавам, докато спи, че иначе няма да ми е спокойно. И да спя като ми падне бушона съвсем.
Руми и аз я мисля.

# 223
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА - ЖИВИ И ЗДРАВИ, МАМЕТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  bouquet newsm51 smile3525

Близначе, стискам палци всичко да мина гладко и безпроблемно.

Мисти, поздравления за кошарката  Laughing

Аз, днес лазя на 4-ри крака, че бебчо както се беше позиционирал, така изведнъж вчера се оказа главата е високо  Thinking

# 224
  • София
Честито на  Ива, Бени, Дани Керанова и Слънчице! Да са ви живи и здрави дечицата!
И аз съм се замислила за дата 05,07, но ще разбера дали ще стане на 01,07. Ако да-  добре, ако не -когато-тогава. Важното всичко да мине без проблем и да има живо и здраво бебче.

Общи условия

Активация на акаунт