"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 495

ДОБРЕ ДОШЛА ИНА  Hug lovekiss
вчера за пореден път стегнах куфарите за Кападокия ,нооо отново ми се размина  newsm53
добре е че си имаме такава добричка и работлива дружка като КЕИИ  Hug Heart Eyes  bouquet та бързичко наваксвам с пропуските  newsm53
днес отново правя планове довечера в 18часа да съм в КАПАДОКИЯ, ама знаели се дали пак няма да му хрумне нещо на моите домашни любимци и да ми се размине  bowuu bowuu
за огромно наше съжаление идва и финала на сериалчето ни, другата събота ще се излъчат последните два епизода Peace но ,тъй като не съм гледала оригинала на сериала не съм наясно дали ще бъдат последните епизоди от сериала или нашите големи спец,от НОВА Т-Я и ДФ ще излъчат игралния филм  newsm78 newsm78
 но това че сериалчето ни свършва не пречи да си започнем преговорчето  newsm78
newsm78 аз смятам в най-скоро време да го започна ,чеее доста пропуски имам  newsm53
Скрит текст:
а новият сериал за моя радост е с моето любимо момче МУРАТ ЙЪЛДЪРЪМ,, а и това което видях от рекламния клип доста познати мутрички ми се мернаха,така че отново надвечерите в почивните дни ще са ми ангажирани заради моите любимци,защото и НУРГЮЛ и МУРАТ ми са фаворити Peace

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНА НЕДЕЛЯ lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 07:16 от Свет_ВАРНА

# 496
# 497
# 498
# 499
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Светле HugИна Hug
Днес за първи път от доста време на сам имам възможност да гледам Имението с лозите както си му е ред по телевизията ама пък съм доста серии на зад   smile3518.Гледам сега вече Диджле и Бахар са приятелки ,а там докъдето съм аз все още Диджлето  точи лиги по господаря тъй че няма смисъл да си разбърквам гледането  smile3521
Жалко че сериала свършва скоро  smile3518

# 500
# 501
# 502
# 503
# 504
# 505
Все пак не можах да се въздържа и погледах малко от днешната серия  smile3521.Бахар е на изследвания и явно вече ще и открият тежкото заболяване  smile3518 .А госпожа Сюмбюл беше със страхооотен цвят дрехи-червен  smile3521

# 506

ЕНИЧКА Hug Heart Eyes

НА ВСИЧКИ ДРУЖКИ ,ПИШЕЩИ И ЧЕТЯЩИ, ПОЖЕЛАВАМ  smile3521

# 507
  • На юг от тук
Светле и аз често стягам куфарите за Кападокия,но все ми се разминава.
Добре,че от Диема ме водят всяка събота и неделя.

И любимката ни.

# 508
  • На юг от тук
А тук са всички снимки от разходката и в Бебек.

http://www.ayakligazete.com/Section/privateGallery/Nurgül%2 … 1;ay/0#startImage

# 509

КАТЕ Hug Heart Eyes  bouquet

Добре дошъл нов ден
wavey wavey wavey wavey
Ден на Вярата,Надеждата и Любовта Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Колкото повече любов,красота,надежда и радост откривате в себе си,толкова повече, ще я разпознавате и около себе си!Бъдете всеотдайни, грабнете денят и го изживейте така,както желаете да го запомните!Добро утро!Да започнем деня с чаша горещо кафе!Усмихнат и Благословен да е всеки ден!

Общи условия

Активация на акаунт