"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 642
  • 737
  •   2
Отговори
# 30

Може ли някой да ми каже кой поред е оригиналният епизод, който гледахме преведен тази вечер? newsm78 Нали 19-ти?  newsm78
И защо преведеният епизод от тази вечер свършва в дома на Хамзаолу, а оригиналният свършва с идването на линейката и изплашеният поглед на Бахар? newsm78 Нещо не ми се връзва... Embarassed

Вторият ми въпрос е - Йозджан играе със собствения си глас или е дублиран? Rolling Eyes Имам чувството, че истинският му глас е по-различен... ooooh! Или бъркам?? newsm78

# 31
Здравейте  newsm51 Някой знае ли защо двамата главни герои не са в добри отношения,бях чела някъде нещо подобно?  Thinking

# 32
Добро утро мили момичета  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Скрит текст:

Руми  Hug Heart Eyes jupetrov7  Hug Heart Eyes misiroche Hug Heart Eyes ivanovata1 Hug Heart Eyes

# 33
Няма с кого да споделя филма......Бахар се завърна но защо тя не отиде да го търси а замина Диджле тя много го обича но нейната любов е несподелена......Зейнеб и Тамер ...нещо ще стане и тя ще плачи много.....Тамер иска само отмъщение не обича това семейство.......а Али само за Сюмбюл мисли каквото каже тя това прави....много ми е мъчно за Бахар Сеймен хем я тормози хем я обича това може ли да е любов  newsm78 пак ще си имат детенце дано този път се роди да не стане лошо

Румка изливай си душата на воля душко  smile3521
явно лятото ще е така,все по рядко ще се засичаме тук,нооо на есен с нова песен ще се сберем и ще си изкоментираме сериалчето,че аз хем съм работеща жена хем искам да гледам всички сериали амаааа не става  bowuu bowuu че когато почивам наваксвам с пропуските из дом.тръстика и след това със пропуските от Памуковата ви принцеса,че Ерканчо си ми е един от любимците  newsm53

# 34

Може ли някой да ми каже кой поред е оригиналният епизод, който гледахме преведен тази вечер? newsm78 Нали 19-ти?  newsm78
И защо преведеният епизод от тази вечер свършва в дома на Хамзаолу, а оригиналният свършва с идването на линейката и изплашеният поглед на Бахар? newsm78 Нещо не ми се връзва..
. Embarassed

това се получава ,защото спец.от ДФ сливат сериите  bowuu поне така мисля аз   newsm78

# 35
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз съвсем му изпуснах края ня този филм.
Не мога да гледам в събота и в неделя и туй -то. Всички са в къщи - готви, прави, слагай, дигай - не става и не става. А толкова ми се гледаше заради Нургюл...
Сигурно зимата ще гледам качените епизоди...

# 36
  • Велико Търново
Добро утро на всички  kaffeetrmker_2

Светле и аз така на работа после в къщи,памуците са ми през седмицата а лозите са ми уикенда ама нямам как като искаме всичко на куп така ще е    bouquet

# 37
  • Велико Търново

# 38
# 39
ДОБЪР
                                             ДЕН
                                                     ПРЕКРАСНИ
                                                                        МОМИЧЕТА!!!
 Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, КОЛКО ДАЛЕЧ Е ДАДЕН ЧОВЕК, АКО ГО НОСИШ В СЪРЦЕТО СИ...
Най - удовлетворяващото чувство е да знаеш, че си накарал някого да се ЧУВСТВА ЩАСТЛИВ!!!!!
.....аз чувствам, че моята безгранична и Ваша ЛЮБОВ към НУРГЮЛ я прави много,много ЩАСТЛИВА и за това тя УСПЯВА във всяка роля!...да продължаваме да я даряваме с ЛЮБОВ МИЛИ МОМИЧЕТА!
   За мен, сериала, е много хубав! БАХАР е ПРЕКРАСНА!!!

# 40
  • БГ
Здравейте,дружки! Hug Hug Hug
Аз днес ще коментирам сериите през уикенда,че от тези дъждове и гръмотевични бури интернета ми беше тука има,тука - нема Joy Joy Joy Joy
Та така.... newsm78 Наистина бавно се точи действието,пък и не се случва кой знае какво.
Върна се разгулния татко на Тамер и както обикновено за онези ширини си се прибра ни лук ял,ни лук мирисал.Влезе си като господар в къщата и последваха заповед след заповед. Ама на мен тази версия,че е неизлечимо болен ми се вижда пълна измислица.Лъже тоя дърт развратник,та по-лесно да го приемат обратно и да няма много въпроси.Като го гледам - здрав е като бик Flutter Crazy Crossing Arms
Вай бре - тая Диджле няма грам задръжки - голяма фога е - каквото си е намислила го прави без да й мигне окото.А пък голата сцена направо ми хвърли в потрес Joy Joy Joy JoyОбича си тя Сеймен и е готова на всичко за него.Да видим как ще свърши тази работа newsm78 ...нямам добро предчувствие Thinking
Ах, Сюмбюл , как само умело флиртуваш ти с този Али , много добре го използва - взима каквото й е нужно,но не дава нищо NaughtyСамо сякаш едно "може би"....Трябва да се поучим от Сювбюл. FlutterТака се командва мъж - и свой и чужд! Joy Joy Joy Joy
Кой ли запали къщата... newsm78
А тези от домакинството в хотела бяха много сладки - горките хорица,къде ли са виждали те такава работа - само по телевизията,май...
Хубав ден,момичета и успешна първа  седмица на новият месец!

# 41
И аз се чудя кой ли запали къщата.Имам няколко предположение:Яман,Тамер или сириеца.А Сюмбюлката ще излезе голяма лисичка  Grinning

# 42
  • Велико Търново
Здравейте все си мисля че Хайдар запали къщата и после ги изведе ни лук ял ни лук мирисъл за да не се усъмнят в него но ще гледаме и ще видим

# 43
Здравейте, Светле чудесна е новата темичка Heart Eyes

Сериите  вече са качени тук: http://www.DMCA-removal-from-Google  Hug

# 44

Скрит текст:

НАДЕ  Hug  lovekiss РУМИ  Hug lovekiss ·٠•violetka•٠·  Hug lovekiss misiroche    Hug lovekiss
ДИМИ  Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт