"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 465

Не пиша често, но продължавам да гледам този сериал - много е красив.  bouquet

А красивата господарка на имението вече няма да има задръжки, след съкрушителната новина за "белгийската" връзка на покойния й съпруг. Shocked
Снахите й просто не могат да повярват на тази метаморфоза... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 466

keii, много ти благодаря за линковете! Hug Hug

Има ли някакъв линк за игралния филм "Имението с лозите" - но преведен? newsm78 newsm78

# 467

keii, много ти благодаря за линковете! Hug Hug

Има ли някакъв линк за игралния филм "Имението с лозите" - но преведен? newsm78 newsm78

ЗАПОВЯДАЙ
bowuu bowuu

http://www.vbox7.com/collection:1580510

# 468

Свет, много ти благодаря! Незаменима си! Hug Hug Hug
Ще го изгледам при първа възможност. Виждам, че е доста различен от сериала. Rolling Eyes
Приятно гледане за днес. Peace

# 469

Скрит текст:

КЕИИ Hug   bouquet  bouquet  bouquet
jupetrov7 Hug  lovekiss
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 08:00 от Свет_ВАРНА

# 470
# 471
# 472
Привет момичета  Hug Hug Hug
Светле Hug мерси за кафенцето и красивите колажи   bouquet
Кеии Hug винаги се грижиш всичко да е наред   bouquetМерси за епизодите и за това което сладурите от Диема не са пуснали   bouquet
jupetrov7 Hug
Аз съм доста на зад със серийките ,но винаги като имам възможност си пускам по някой епизод и скоро ще ви настигна  smile3521.Сега съм стигнала до 17 епизод -малко ме  е яд на малката сестра на Сеймен -Зейнеп.Това момиче все по белята си ходи май smile3511.Първо докара беля на Салих като го караше да бягат от училище (е не че се дърпаше момчето много де  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy) после се заплесна по сина на хората с които семейството и има кръвна вражда .Уж гледа с тия нейни големи невинни очи обаче прави беля след беля .
Ама и майка и Зюмбюл и тя скрита лимонка бе  smile3521.Каква невинна и достолепна изглежда сега ,а на младини разбила сърцето на оня чичак та на него още влага му държи  smile3521.А така браво маце smile3521
Много се забавлявам със слугите .Всичката клюка я знаят и я обсъждат докато готвят вкууусни манджи  smile3521.Ох тая Нургюл все в такива едни сериали участва дето се разпъват страхотни софри  smile3521 .В Езо ,в Асмалъ конак ,в Любов и наказание ,в Султан все се яде на корем  smile3521
И последно да си кажа за Бахар-голяма е сладурка.Колко е влюбена в Сеймен само,а той понякога се държи доста зле с нея  smile3518.И защо си мълчи за незаконно роденото дете не знам -нее хубаво така нито спрямо Бахар нито спрямо самото дето .Така да го отглеждат в слугинските помещения ,а баща му да се шири като голяяям господар.
А и последно за Дилара -вече почва да се отърсва от скръбта си и това е хубаво .А тая лелята от другия вражеския род дето е сестра на Али не знам добра ли е или е лоша newsm78.Дава добри съвети на брат си да не седи ами да се пробва със Сюмбюл ама много се натиска да обгрижва  Зелиха нещо  newsm78 newsm78 newsm78
Това е от мен по сериите  smile3521 .Като си изгледам другите серии пак ще ви разказвам впечатления  smile3521

# 473
# 474
# 475
# 476

ЕНИЧКА Hug СТРАХОТеН КОМЕНТАР за сериалчето  newsm10 smile3501 newsm51
за съжаление аз все още не съм го започвала,че бая неща съм изтървала  bowuu bowuu
затова се въздържам от всякакъв коментар  newsm53
изчаквам КЕИИ да направи оригиналните серии на ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ и тогава ще го захапвам и естествено ако има желаещи ще си го изкоментираме  newsm53
че като чета ,а и от един друг сериал, имам горчивия опит от големите спецове на НОВА И  ДФ които си позволяват да изрязват доста моменти от сериите  smile3511
а тук са си позволили дори цяла серия да прескочат  smile3511
така че ще проявя търпение и ще си чакам оригиналните серии  bowuu bowuu
но определено сериалчето е много интересно и забавно ,с една дума заслужава си човек да си го изгледа  smile3521 smile3521 smile3521

СПОРЕН ДЕН
 Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 08:00 от Свет_ВАРНА

# 477
Добър вечер  Hug Hug Hug
Светле Hug Hug Hug

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт