Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 35

• 69 559
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Между другото пицариите рим работят и без ваучер с изгодна оферта
Купуваш 2 пици и третата ти е безплатна. без значение какви и какъв размер - е, безплатната сигурно ще е най-евтината, но пак е изгодно. И доставката е безплатна.
Аз съм взимала и от тази им промоция - 2 + третата безплатна. В интерес на истината безплатната ми пица беше най-скъпата. След като си поръчах двете пици които исках, момичето по телефона ми каза, че имам и трета - безплатна и аз съвсем наслуки казах първото име, което ми попадна пред очите от менюто. Не са ми направили никакъв фасон или проблем, че нея ще трябва да си я платя, пък другата по-евтина ще ми е безплатна  Peace Изобщо, аз съм фен на пица РИМ и редовно поръчваме от тях!
И аз така. Вие ме "отворихте" и сега само от тях поръчвам - харесват ни пиците много и с тази 3та безплатна пица си е тамън.

# 61
  • София
Вижте на какво попаднах днес - за "осъдения" за измамната сделка чрез Грабо с Малдивите и Корфу.  Wink  http://podtepeto.com/article.php?id=12771 

# 62
  • София
Да имате отзиви за този център: стоматологичен център Rai-Dent?

# 63
  • София
Отзиви за салон BONA DEA?
Обадих се за час и ми дадоха чак за 9.07, а ваучера върви от 25.06, обясних им, че са некоректни, не може да ми дават час за след две седмици!!! Е, вмъкнаха ме в събота, ще видя как ще бъде обслужването, обаче отсега съм им набрала. Офертата е 4 процедури за плосък корем.

# 64
  • София
Вижте на какво попаднах днес - за "осъдения" за измамната сделка чрез Грабо с Малдивите и Корфу.  Wink  http://podtepeto.com/article.php?id=12771 

Това е безобразие! Емблема на български закони и българска съдебна система! Случаят трябва да влезе в учебниците по право!

# 65
  • София

Това е безобразие! Емблема на български закони и българска съдебна система! Случаят трябва да влезе в учебниците по право!

Сега прочетох, че не е осъден, а само обвиняем, но това не променя много нещата, защото не е там, където трябва да бъде според законите. Прибирал се само вечер, но неизвестно в колко часа.  Laughing

# 66
  • В една Дупка.
В Ссалон Тони Мерджанов как е маникюра и педикюра, че мернах ваучер, ако не е изтекла офертата да го търся... newsm78
заповядай
http://grabo.bg/sofia/spa-pedikiur-0zzmb
А отзиви?

# 67
Отзиви за салон BONA DEA?
Обадих се за час и ми дадоха чак за 9.07, а ваучера върви от 25.06, обясних им, че са некоректни, не може да ми дават час за след две седмици!!! Е, вмъкнаха ме в събота, ще видя как ще бъде обслужването, обаче отсега съм им набрала. Офертата е 4 процедури за плосък корем.

В миналата тема няколко човека се включиха с много лоши отзиви и аз си отмених часа  Peace

# 68
  • Sofia
Момичета, ваучери за сладолед срещали ли сте?

# 69
  • София
Момичета, ваучери за сладолед срещали ли сте?

Може би това ще те заинтригува Wink- еклерово семифредо. Не е точно сладолед, по-скоро сладоледен сладкиш. Ако е добре направен, би трябвало да е много вкусен. Peace

# 70
Здравейте, може ли да ми помогнете става въпрос за следното:

Току що платих два ваучера за миене на автомобил по тази оферта:
http://vo.grupo.bg/all-oferta-pochistvane-vashiq-avtomobil-mini- … t-8148?aff_id=119

Реално ми трябва един. Как да анулирам единия ваучер?
Звънях на номера за контакти, който е даден в сайта, но се оказа че е невалиден и е частен номер.

Ако някой има нужда мога да му го продам. Благодаря, Ви!

# 71
Дано успееш да се свържеш по някакъв начин. Аз писах на имейл, но не ми отговориха и ваучерът ми изгоря. Коментирахме в предишната тема GRUPO е некоректен сайт за колективно пазаруване - не си проверяват търговците и не ти съдействат при проблем. От тях повече не купувам  Stop

# 72
  • софия
Може би това ще те заинтригува Wink- еклерово семифредо. Не е точно сладолед, по-скоро сладоледен сладкиш. Ако е добре направен, би трябвало да е много вкусен. Peace
Мен ме заинтригува. Никъде не видях в състава сладолед, но описаните съставки звучат апетитно. Заявих, че и без това имам повод другата седмица. Като по поръчка е за дъщеря ми - всичко шоколадово Laughing

# 73
  • Марс
Момичета, дайте нещо на сносна цена за уикенда -Сандански и Велинград \изпробвано\. Hug

# 74
Дано успееш да се свържеш по някакъв начин. Аз писах на имейл, но не ми отговориха и ваучерът ми изгоря. Коментирахме в предишната тема GRUPO е некоректен сайт за колективно пазаруване - не си проверяват търговците и не ти съдействат при проблем. От тях повече не купувам  Stop

Благодаря, ти! Ще го предложа на зет ми или сестра ми. Ако те не искат ще закарам колата втори път и пак ще я измият тогава, фъндък не пускам   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт