Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 35

• 69 637
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
разпечатваме си ги от сайта
при плащане с кредитна карта - веднага
при банков превод - след като постъпи плащането - затова пише 3 дни
за кое четеш "доставка с куриер"?

За получаване на ваучера ми пишеше - "доставка с куриер". Но не си спомням точно от кой сайт за колективни оферти беше.
Но щом може да се разпечата от сайта е ок.
Но сега имам един друг въпрос- как мога да си направя регистрация в lapni.bg като ми иска град -а там фигурират само София,Плодив,Варна,Бургас,Ст.Загора,Благоевград и Плевен. Моя град, а и други по-малки градове ги няма.Не може и да се пише-само от падащо меню се избира.
Да разбирам ли, че само от тези градове хора могат да си закупят ваучери .
Ето сайта :
http://www.lapni.bg/offer/7067#

Избери си София, за да може да виждаш почти всички оферти. Кой град е посочен няма значение при закупуване на ваучерите.

# 421
Благодаря!
Значи при регистрация да избера град София ?

# 422
Здравейте,
Дали е имало скоро оферта за д-р Емил Германов, че не мога да намеря.

# 423
Момичета, някакви отзиви за хотел Берлин Голдън Бийч на Златни пясъци?

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=18304

Някой ходил ли е там тази година?
На Златни пясъци и извън сезона даже вече не ходим, адски е претъпкано.

# 424
  • Русе, София
Момичета, някакви отзиви за хотел Берлин Голдън Бийч на Златни пясъци?

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=18304

Някой ходил ли е там тази година?
На Златни пясъци и извън сезона даже вече не ходим, адски е претъпкано.

А къде не е?

# 425
  • София
За любителите на сладоледа- оферта от Raffy! Simple Smile  bouquet

# 426
Да попитам пак за отзиви от мед. център "Хармония"- гинекологично отделение?

# 427
  • София

Какво за тях, че съм пропуснала въпроса? Ходих там, при докторка с арабска фамилия. Млада, любезна, добре се справя според мен...

# 428

Какво за тях, че съм пропуснала въпроса? Ходих там, при докторка с арабска фамилия. Млада, любезна, добре се справя според мен...
Благодаря! И аз към нея съм се насочила   bouquet

# 429
И аз ходих в "Хармония" по оферта за профилактичен преглед и цитонамазка. Като се обадих да запиша час казах, че предпочитам гинеколога да бъде от женски пол. Гинеколожката се казваше Ваня, но за фамилията не съм сигурна, дали беше Атанасова или нещо подобно. Със сигурност не беше с арабска фамилия и не споменаха за докторка с такава фамилия. Явно с ваучери преглежда само тази гинеколожка и още един мъж.
Така или иначе, беше любезна, симпатична, свърши си работата.

# 430
И аз ходих в "Хармония" по оферта за профилактичен преглед и цитонамазка. Като се обадих да запиша час казах, че предпочитам гинеколога да бъде от женски пол. Гинеколожката се казваше Ваня, но за фамилията не съм сигурна, дали беше Атанасова или нещо подобно. Със сигурност не беше с арабска фамилия и не споменаха за докторка с такава фамилия. Явно с ваучери преглежда само тази гинеколожка и още един мъж.
Така или иначе, беше любезна, симпатична, свърши си работата.

д-р Ел- Хазати ми казаха,че е в отпуск и в момента преглежда д-р Ваня Атанасова.
За колко време стават готови изследванията?

# 431
Днес ми пристигна турмалиновия колан, който поръчах от ТУК

Пише да се ползва само по 5-10 минути - 2 пъти дневно, в продължение на 7 дни. И след това 10-15 минути дневно, в продължение на 3-4 месеца.

Значи какви са ми първите впечатления - това нещо загрява адски много! Държах го според описанието. Махнах го сигурно преди 1 час, а още ме загрява, сякаш имам включена електрическа възглавница - в областта на кръста и корема най-вече. Би следвало това да даде ефект и да премахне болката. Засега действа според описанието, но е рано да се каже дали има ефект.

Ще изчакам поне 1-2 седмици и ще ви кажа дали има ефект, но от първи впечатления съм много доволна!

Ще се радвам някой да сподели мнение, ако е използвал такъв колан.

# 432
Какви са отзивите за Arlet Energy и ако са добри, от кой фризьор сте доволни?

# 433
Пак са пуснали ваучери за пицария Рим-по 2,90лв/малка пица! Hug

# 434
Момичета, дайте отзиви за този салон Бона деа и най-вече за процедурата за плосък корем, която предлагат:
http://www.deals.bg/Chetiri-efektivni-protseduri-za-plosak-i-ste … BONA-DEA_10884#ta
От три дни се опитвам да намеря прясно инфо, но ми излизат с гугъл само стари публикации от преди 2г примерно. Иска ми се да опитам, но не ми се рискува без да съм чула мнение по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт