Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 35

• 69 591
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Пуснали са оферта за подстригване в салоните на Стилист Капанов. Моля да ми препоръчате някой от фризьорите   bouquet

http://grabo.bg/sofia/salon-kapanov-0b8b8v

Георги Георгиев от салона на "Христо Ботев", ходя при него и без ваучери, страхотен е  Simple Smile

# 586
  • София

Аз днес си взех ваучери и мисля да поръчам от Младост.
Къде са тези ваучери, винаги съм била доволна от пицария Рим, но от тази в Захарна фабрика.
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=13740

bouquet

# 587
  • София
Гледам, че пак е активна тази оферта за възглавниците, но още се двоумя, къде ги прибирате след употреба?
Не искам да купя поредното полезно нещо, което да скрия в гардероба и да забравя за него.....

Не я прибирам (от Лидл е, не е същата).  Wink  Стои ми винаги на една ръка разстояние до диванчето.  Laughing Дори е постоянно включена в контакта. Все пак старите кокали е добре да се масажират редовно. Ако я прибера, така и ще си остане прибрана и неизползвана.  Mr. Green

# 588
  • Sofia
Някой купи ли си от тази възглавница и доволни ли сте, че обмислям покупка?

# 589
Аз си я купих и в нас всички са много доволни. Още някой беше споменал по-назад, че я е взел

# 590
Аз също съм доволна от възглавницата, дори си оставих визитка да ми звъннат като дойдат седалките. Прибирам я в кутията и стои в спалнята, но аз имам често нужда от масаж така че поне за сега не я забравям  Wink

# 591
  • София
Аз съм ползвала подобна и ми се стори доста.... ръбеста. Ако я пуснех на по-висока степен направо ми натъртваше кокалите. Като цяло не съм особено впечатлена.

# 592
  • София
Купих си ваучер за прическа от Victoria Style- Младост 1 бл.74А, фризьорката имаше ужасно грубо и непрофесионално отношение.... Бях потресена...

# 593
Здравейте,
Някой може ли да препоръча ваучери за фото книга или без ваучер ако има доволни от конкретно място в София? newsm78  :
  bouquet

# 594
Изключително съм недоволна от маникюра и педикюра в салон "ЕСИ" !
На първо място ми предложиха да избирам само между четири лака, казаха, че само те им останали...как е възможно в салон, който предлага маникюр да има само 4 лака?
Основата и топ лака, които ми поставиха бяха от най-обикновените за 2 лв от магазина.
На следващо място, тъй като часът ми беше последния за деня, веднага щом ме налакира момичето започна да ме подканва да си ходя, тъй като салонът трябвало да затваря..аз и обясних, че трябва време, за да поизсъхне лака..но тя ме контрира, че няма как-салонът затварял.
Естествено докато си стигна до вкъщи лакът вече навякъде беше на балончетаи, аз щях сама да се лакирам в пъти по-добре..Нямам думи

Здравейте, специално влизам толкова рано, за да Ви предупредя НЕ СТЪПВАЙТЕ В ТОЗИ САЛОН. http://www.lapni.bg/offer/7026
Вчера и аз имах запазен час във връзка с офертата. Отивам аз въодушевена и о, ужас. Казвам на момичето, че искам да започнем с маникюра, тя не та не първо ще ви накисна краката. Сложи някаква ваничка с найлон пълен с вода /никакви ароматни соли съобразно офертата/.Започна да ми чисти лака на ръцете....добреееее. Отново и повторих, че искам първо ръцете. Ама може и тук да ви направя. Трябва да ви донеса лак да си изберете. Внимателно и обясних, че не искам да ми прави маникюр на коленце... Стана нервна и ми донесе някаква мазна кърпа....попитах може ли от еднократните чехли - нямало, били свършили. Ок, отивам на масичката и направо щях да припадна - наистина 4-5- лака в тъмно синьо, сиво металик, черно и зелено и другото вече ми се губи, защото ми се вдигна кръвното. Попитах я това ли са ви цветовете - да. Наистина ли са само тези? - Да.
Седнах на стола, обух си сандалките и заявих, че се отказвам от услугата. Долетя друга мадама от салона и беше страшно учудена, че се отказвам. В крайна сметка, си измих краката след работа и си тръгнах с четири изчистени пръста на дясната ръка и палеца до половината, а другата ръка със моя си лак.
Между впрочем, тогава когато гледах офертата не ми си занимаваше да си правя регистрация за сайта с офертата и им се обадх по телефона с молба да си платя на място. Добре, че не бях платила ваучера.
Приятен ден, Ви желая.

И аз претърпях това разочарование. Неприветлив салон, изнервена маникюристка и никакво разнообразие от цветове. Лака стана моментално на балончета. Съжалявам за хвърлените пари на вятъра...

# 595
Може ли малко помощ относно ваучерите за избелване...кой метод, къде?

# 596
  • София
Много съм недоволна от салон Fashion place- тази оферта за маникюр и педикюр:
http://www.deals.bg/Manikyur-i-pedikyur--oformyane-na-vezhdi-za- … shion-Place_10566

Да си вземеш час е почти невъзможно- опитвах многократно и все не ставаше, часовете надвечер били заети почти  месец по-рано, накрая успях да си взема неудобен час за след 10 дни! Жената е ужасно нелюбезна, както по телефона, така и на място. Държа се грубо и невъзпитано, тръгнах си оттам натоварена и с главоболие... Сякаш насила съм отишла за без пари! Работи непрофесионално, ефектът е сякаш сама съм се лакирала. А веждите ги прави между другото докато си седиш на стола за педикюр. После си ги оправях вкъщи, защото си ги беше оставила, почти както си бяха.

Не препоръчвам на никого да се лъже по ниската цена! Грубото отношение не си заслужава!

# 597
  • София
Момичета, да сте виждали изгодна оферта за почивка в края на август? На море или на планина, важното е да е хубаво мястото и цените да са прилични.

# 598
момичета,помня,че бях чела за доволни от дентална клиника с ваучер.Трябва ми за почистване на зъбен камък.Може ли да ми препоръчате ако сте ползвали или сте срещали отзиви   bouquet

# 599
Здравейте,
Някой може ли да препоръча възчерен за фото книга или без ваучер ако има доволни от конкретно място в София? newsm78  :
  bouquet
Преди 2 години направих фото книги с професионални снимки на децата с  ваучери от pics .Много хубави книги се получиха. Чудесен печат и след 2 години няма промяна на светове и подвързия. Тъй кат не съм следила възчерен за фото книги, не зная дали са пускали   ваучери скоро.

Общи условия

Активация на акаунт