Монодиета - част 8

• 43 956
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Заливаш го с вряла вода,слагаш си според предпочитанията колко лют да е.тОГАВА МОЖЕШ И ЛИСТАТА ОТ МЕНТА ДА СЛОЖИШ.Държиш го 10мин или колкото решиш.И вече в чашата-лимон.Аз мед не му слагам.
Зимата ме спасяваше в грипа и освежаваше.
Лятото в студен вариант ме охлажда-в този вариант:
 Продукти:

- 2 л вода

- 1 бр. пресен джинджифил, настърган

- 1 средноголяма краставица, нарязана на шайби

- 1 среден лимон, на резенчета

- 12 листенца мента
 Всички съставки се слагат в подходяща кана. Оставят се за една нощ в хладилника, за да се смесят ароматите, и е готова за консумация.
Или импровизирай ,според вкуса си.
Аз от джинджифила правя и бонбони тип сушен плод-и водата,в която варя пресния за бонбони,го използвам за чай,но го разреждаш,че огън излиза...

# 196
mimi_msm,аз стържа джинджифила и слагам ментичка или маточина или пък само него варя..както ти дойде на ум,но на мен тази лютивинка ми допада много и ми укротява вълчия глад.. Grinning

# 197
sun sea , Chambertina мерси за рецептите и съветите. Аз също го харесвам джинджифила а и скоро писаха, че е много полезен. Аз си го бях рендосала и го бях объркала с медец. Вземах си по няколко лъжици на ден е чесно да ви кажа няма такива витамини. Супер прилив на енергия имах. Хайде сега заключвам офиса и отивам да си взема  Joy Joy Joy Joy Joy

# 198
Мда,изключително енергиен е.Направи си бонбони-ще се разлюбиш със сладкото.И с шоколад и сладолед е вкусен.

# 199
Мда,изключително енергиен е.Направи си бонбони-ще се разлюбиш със сладкото.И с шоколад и сладолед е вкусен.
Я дай подробности така и така си почнала  Joy Joy Joy Joy Joy Какви са тия бонбони?

# 200
Джинджифилът се обелва и се нарязва на тънки парченца или малки кубчета. Сварява се в тенджера с вода и захар (или мед)на възможно най-ниска температура. Целта е да се получи гъст сироп. След като парченцата са сварени се слагат в гевгир и се промиват с течяща гореща вода. След това се слагат в тава и се изсушават във фурната, като се включи само горния реотан.

Сиропът който се е получил от варенето може да се съхрани в хладилник и да се използва като добавка на чая.
Виж и тук:http://www.supichka.com/2013/01/zaharosan-djindjifil.html

# 201
На вода съм момичета,фреш не съм пила и може и да не пия-засега съм добре.

# 202
Браво! smile3501 smile3501 smile3501
Детоска ще го правите ли?
По колко кг искате да свалите,момичета?

# 203
МоРсКа СиРеНа   smile3501 smile3501 smile3501 наша гордост. Аз излочих полвин литър фреш от портокали и това ще ми е. Сега вода, вода и само вода  Joy Joy Joy Joy Joy
sun sea аз ще ставам 60 кила. Сега съм 68,800 тоест при последното теглене де. Детокс аз правих началото на лятото и ще направя края на лятото.

# 204
А сега в събота по пълнолуние?

# 205
Аз чакам Сиренчето. Като ми каже и спирам да ям  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Задава ми и часови зони  Laughing Laughing Laughing но пък ме амбицира с тия луни. Hug Hug Hug Hug

# 206
Здравейте момичета! Поздравления на лунуващите!!! Аз вчера имах първи ден - млечен, малко го нруших защото ядох банан преди лягане (пусти глад) но тази сутрин за моя почуда съм 71.4 (-1.2кг). Днес успешно карам цял ден на зеленчуци, утре сутрин ще се тегля и докладвам има ли успехи или не, а утре мисля на оризче.  Simple Smile Хубава вечер и успешно долунуване! Hug

# 207
Пълнолуние има на 22,07 от 21,16 часа/понеделник се пада/  Peace
Не я докарах до фрешове,но утре.....ще хапна яко плодове,обаче първо през кантара ще мина и после отчет Simple Smile

# 208
Добро утро Hug Ехх да му се не види, тъкмо се претеглих след вчерашния ден на зеленчуци не съм мръднала и грам Cry Днес съм на ориз пък да видим. Хубав и минусов ден на всички!  bouquet

# 209
Аз да се оплача. След луната съм + 0,500  smile3511 smile3511 smile3511 Днеска ще хапна нещо да размърдам метаболизма. Но смятам и това че съм пред МЦ, което може да оказва влияние върху килата.
daniellle ще мръднеш иска се постоянство и нещата стават, бавно ама се случват.
Сиренче луната от вечерта в понеделник ли почва и до вторник вечерта ли ще бъде?

Общи условия

Активация на акаунт