Монодиета - част 8

• 43 898
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Мими и моя любим сладолед е този.
След снимката която пусна Диди,ще повръщам картофи май  Joy Joy Joy
Ох Сиренче знам си аз, че сме една партия лакомки  Laughing Laughing Laughing Laughing Ама вече не  Flutter Flutter Flutter
Успех не ми се черви ми спри да се налапваш за последно  Joy Joy Joy Joy Joy
Отивам за мляко, че вече съм огладняла.

# 91
Мими и моя любим сладолед е този.
След снимката която пусна Диди,ще повръщам картофи май  Joy Joy Joy
Ох Сиренче знам си аз, че сме една партия лакомки  Laughing Laughing Laughing Laughing Ама вече не  Flutter Flutter Flutter
Успех не ми се черви ми спри да се налапваш за последно  Joy Joy Joy Joy Joy
Отивам за мляко, че вече съм огладняла.
Взимай млякото и дръж фронта....повече да не виждаш на кантарчето  7 Simple Smile
Ех,а аз кога ще стана 79  Sad....след тази луна трябва да съм под 80 кг и никога вече 8 не искам да виждам  Joy Joy Joy

# 92
  • България
Добро утро момичета !!!
Денят обещава да бъде горещ , а аз хапвам краставици-разкош .
Предстои ми само едно изпитание. Ще ходя на гости при мамини и от сега се приготвям да изслушам търпеливо всички критики и увещания . Тя милата си има някакви нейни разбирания и често ми е трудно да я убедя в противното .
Момичета хубав ден на всички !!! Hug  love001 newsm10

# 93
Добро утро и от мен,

при мен първи ден - успешен /2 кофички кисело мляко/
айде кафенце и чайче за отказалите го сиренче Wink

...... Ще ходя на гости при мамини и от сега се приготвям да изслушам търпеливо всички критики и увещания . Тя милата си има някакви нейни разбирания и често ми е трудно да я убедя в противното ...............
по принцип разбира се че всички си имат някакви техни си разбирания, но както тя има такива така имаш и ти своите - имам приятелка която е висока 1,60 м. та тя се харесва когато е 70 кг и успешно ги поддържа вече дълго време, когато отслабне малко веднага после се грижи да си ги върне до 70 - така се харесва най много и това разбира се си е лично нейно право - тя не иска да е слаба иска да има приятни извивки и аз много уважавам това.
та както едни се харесват приятно закръглени други се харесват много слаби, трети избират средно ниво и така
та мисълта ми беше че ти сама можеш да решиш колко килограма да си, как да изглеждаш, кога да ядеш и кога не.
Тъй че майка ти естественно ако те увещава че си много добре и как ще се разболееш и т.н. - можеш да я успокоиш, че ако не се чувстваш добре разбира се ще спреш каквото и да е отслабване, но при условие че се чувстваш добре здравословно и това те кара да се чувстваш и добре в кожата си, да се чувстваш красива - не виждам защо трябва да се притеснява  Wink Wink Wink

mimi_msm и МоРсКа СиРеНа чакам отчетчета за вчерашния ден  Wink Wink Wink

# 94
diana_m Диди мерсаж за кафе, за чая.
Вчера рождения ден мина добре. За да не обидя свекито и после да чувам приказки, че все не ям в майка му а и ми писна да обяснявам, че съм на диети в крайна сметка апнах малко салата от домати и краставици. Други прегрешения нямам само дето поразвалих моното. Днеска наказана на кайсии  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 95
.............. Днеска наказана на кайсии  Laughing Laughing Laughing Laughing

а такааааааааааааааааааа честит ти ден на  Toilet Toilet Toilet
днес ще си повелителя на ве це-то  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 96
.............. Днеска наказана на кайсии  Laughing Laughing Laughing Laughing

а такааааааааааааааааааа честит ти ден на  Toilet Toilet Toilet
днес ще си повелителя на ве це-то  hahaha hahaha hahaha hahaha
Съмнявам се да ти кажа Диди. Аз съм стисната и нищо не пущам  Joy Joy Joy Joy Joy

# 97
............ Аз съм стисната и нищо не пущам  Joy Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
е пущи го де - то полезно

аз си лапам краставиците и си питам ушите а ти внимавай верно с WC-то въпреки че при отслабване е полезно таквоз прочистване  hahaha hahaha hahaha

# 98
Четейки ето тази статия
http://www.bliasak.bg/stil/p3_17359_0.html
се зачудвам дали няма да има по голям ефект ако се повтарят поне три дни на една храна /и съм сигурна че ефекта ще е така/ та тази седмица ще си изкарам докрая както съм запланувала а следващата като си измислям меню ще е първите три дни от седмицата на едно и вторите четири на друго, след това ще си направя седмица на по кратки интервали и после пак две храни за седмица

та вие какво ще кажете по въпроса  newsm78 newsm78 newsm78

# 99
Мерси за чайчето,Диди  Hug
Снощи хапнах 4 картофа и за вечеря имах още 2,ама докато приспа малкия стана 22 часа и си легнах без да ги ям.Сутринта не издържах и аз и цоп на кантарчев- 80 кг  Grinning Значи наистина след луната може да видя 7  Mr. Green
Аз като ходя някъде когато съм на диета/особенно при баба/ никога не казвам,че съм на диета.Казвам че съм яла и не съм гладна и много,много не се обеснявам.Кажа ли че съм на диета и всички почват да ми разправят как от едно еди кво си няма да надебелея и ме ядосват и досаждат.

# 100
Сиренка аз сигурно съм го изпуснала тоя момент /а уж четох темата/ ама ти от колко килограма си почнала и от колко време я спазваш
Иначе браво за вчерашния ден Simple Smile

Аз наистина сериозно се замислих за това повтаряне на дните и мисля другата седмица да направя 3 дни на диня и следващите три дни на ориз
четох за двете диети /оризовата и динената/ и много ми хареса написаното
при ориза /три пъти дневно по 100 гр варен ориз - е там пишеше без нищо ама няма да мога да го ям поне без малко сол, използвам от хималайската така че предполагам няма да е кой знае какъв проблем/ а при динената - там ще съм на корем - колкото ми се яде толкова

за гостито - ми то не е и необходимо да обясняваш че си на диета, благодариш и казваш че не искаш и толкова /иначе и на приятели, познати да отидеш на гости пак същото е - айде хапни си малко салата, ще ма обидиш, нищо няма да ти стане от еди какво си, то това без хляб дрън дрън/

detelinkaaa, cecka7409 при вас момичета как върви  Hug

# 101
Диди,специално моното го почнах на 16,06,ако не се лъжа и бях 85 кг.Първоначална цел-65,а после може и 60/няма да се разсърдя/.Успоредно с моното с Мими караме и луна всяка седмица,което ме подсеща да напиша, че луната е на 08,07 от 10,15 и приключва на 09,07 в 10,45.

# 102
Диди,специално моното го почнах на 16,06,ако не се лъжа и бях 85 кг.Първоначална цел-65,а после може и 60/няма да се разсърдя/.Успоредно с моното с Мими караме и луна всяка седмица,което ме подсеща да напиша, че луната е на 08,07 от 10,15 и приключва на 09,07 в 10,45.

за 20-тина дни 5 кг минус са си супер - лично за мен са малко поради няколко причини
аз имам много за сваляне и с тези темпове няма да се справя за времето което съм си определила
предпочитам да погладувам но да става по бързо
преди години бях свалила доста килограми и докато си се хранех нормално всичко беше наред - задържах сваленото
но моя проблем винаги е бил обемното хранене - да не кажа преяждането и след като се върнах към старите навици то и килограмите се върнаха
и в интерес на истината килограми свалени с каквато и да е диета и за колкото и време да са свалени като почнеш да си ядеш в несвяст - то те неминуемо се връщат

# 103
Ами и аз съм си лакомка...както съм казвала и преди или съм слаба и гладна или сита и дебела  Joy Joy Joy.
Всъщност от както се помня все съм на диети,никога не съм яла колкото си искам и съм подържала 60-63 кг,но последните години се поотпуснах и често се изтървах до 68-70 кг,а след бременноста счупих всички свои рекорди-влязох да раждам 95 кг.И от февруари прескачам от диета на диета,докато най-сетне пак моното започнах.Сега съм се взела в ръце и ще ги сваля пустите му кг,че и ми тежат.Дала съм си срок до декември месец.Като стана 75 кг мисля да почна да плувам и да ходя малко на фитнес за стягане.Но засега само бутам количката  Joy Joy Joy

# 104
Така налапах се с кайсии днеска. Имам още три четири ще ги хапна след малко и приключвам с яденето за днеска.
Сиренче благодарности отново за деня и часът на луната. Брой ме с тебе съм. Peace Peace
Ти имаш хубави минуси браво много добре. Надявам се всички заедно да постигнем желаните кила.
Диди тебе те знам отдавна че си привърженик по скоро на гладът. И моя проблем е обемното хранене аз по едно време ядях така. На обяд месце, хлебче и задължително десерт. Прибирам се вечерта ракийка, салатка люта чушка  Joy Joy Joy Joy "за разяждане щото хич ми го нямаше апетита" пък като ми се падне някоя пърлива пък като ме разяде, пък като взема да си топкам хлебец в салата до спукване. А и после задължително десерта. До такава степен че да не мога да дишам. Вярвайте ми сили нямах и се чудя що съм отпусната. Ми той организмът ми неможе да смели храната от вечерта пък аз на обяд двойна доза. Та докато се осетя хоп почти 80 кила на височина 163. Сега съм лека, хубаво ми е а още ми е по хубаво като спортувам. Няма да се върна назад със свинските си навици  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт