Монодиета - част 8

• 43 982
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
"Диета от siwila
За 7 дни отслабнах 10-11кг - но това беше целта. Целта беше да се нормализира функцията на сърцето и да спадне кръвната захар.
През тези 7 дни изяждах по 1 плод, 200гр.кис.мляко обезмаслено,варени броколи и карфиол и салати от листни зеленчуци с репички и краставици. Без сол и зехтин. Лим.сок - колкото желаеш.Така се храних тези дни и победих смъртта. И много,много ходене-не тичане,не други гимнастики. Ходиш,почиваш и продължаваш напред. Това се случи с мен."
И аз като теб,съм супер фен на мляко и пресни чудесии,но пусто и за сирене умирам.. Embarassed

# 226
Добро утро на всички.
Диди  Hug Hug Hug Hug ще се радвам всичко да стане така както си го описала.  Laughing Laughing Laughing Мерсаж и за кафенцето.
Днеска ще карам аз на диня.
Сиренчето и тя не е писала вчера. А вчера много слабо в темата  Laughing Laughing Laughing Laughing да не сте яли някъде тайно  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 227
"Диета от siwila
...Така се храних тези дни и победих смъртта. И много,много ходене-не тичане,не други гимнастики. Ходиш,почиваш и продължаваш напред. Това се случи с мен."
И аз като теб,съм супер фен на мляко и пресни чудесии,но пусто и за сирене умирам.. Embarassed

браво на сивила - много е страшно когато се бориш за живота си
аз нямам време да приготвям броколи и тн затова карам на готови неща и по лесни за приготвяне
сиренце - що не но примерно по малко солено  Wink

# 228
Привет,дами  Hug
Мими тука съм,тука съм и съм режимна де.ММ почива вчера и днес и се мотахме цял ден из града,че нямах време за ядене и писане   Joy Joy Joy/един път и аз да нямам време за ядене хахахха/.
Днес реших да съм на мляко,а за утре май и аз ще си сваря царевица.Ти по колко царевици ядеш за деня?
Да попитам,които е бил на ориз-как го приготвяте?Щот само чист ориз и сварен ако е нема да го ям пък  JoyВече се чудя какво да си правя за ядене.

# 229
Сиренче ориза е хубаво да е само сварен без мазнина без сол /гадна работа/
аз като съм на ориз си го овкусявам щото па без нищо е направо отврат
слагам си магданоз, някой друг морков

много е полезен тоя ориз за топене на мазнините  Wink

# 230
МоРсКа СиРеНа обикновено изяждам две царевици на обяд. Ако обаче много прегладнея бих хапнала още две на вечеря.
 Царевичният кочан, престоял 6 часа при стайна температура, губи до 40% захар.

• Площта на земята, заета от царевичната реколта, е на второ място в света. Царевица се отглежда на всички континенти с изключение на Антарктика.

• Царевицата съдържа 26 елемента от Менделеевата таблица и не губи полезните си свойства, дори когато е консервирана.

• Съдържанието на калории в 100 гр царевица е 325.

Ориз много обичам. Обаче няма ли разни неща вътре хич не го кусвам  Joy Joy Joy Joy
Вземала съм си черен но така и не го направих. Освен това вече го избягвам щото много запича после.

# 231
Диде,аз си мислех гъбки,пипер,морков и лук да сложа....само варен ориз не ми се яде....по-добре да си хрупам краставиците и доматите  Joy Joy Joy
Миме,аз определено ще изям 4 кочана 1 Mr. Green

# 232
много си е хубав ориз без нищо Grinning
сигурно не ви е хубав ориза
взимайте бял и с тънки дълги зърна
този,който ядат японци,китайци,....
НЕ Е НУЖНО ДА Е КАФЯВ
допустимо е 1-2 лъжици кисело мляко

# 233
Диде,аз си мислех гъбки,пипер,морков и лук да сложа....само варен ориз не ми се яде....по-добре да си хрупам краставиците и доматите  Joy Joy Joy
Миме,аз определено ще изям 4 кочана 1 Mr. Green

ти направо на манджичка ще си го направиш  Joy Joy Joy Joy
мисля че няма да е проблем ама със солта внимавай

# 234
НЕ Е НУЖНО ДА Е КАФЯВ
tania6 вкусове различни душо. Кафевият ориз е диетичния ориз а ние все пак сме в тема за диети.
Кафявият ориз, който мнозина наричат диамантът сред зърнените храни и хляб за всеки, е изключително полезен продукт, чиито хранителни и вкусови качества събират редица почитатели из целия свят. Интересен факт е, че всички видове ориз започват именно като кафяв ориз.

Преминаването през мелница обаче отстранява триците /външния слой/ на зърното. Бялата сърцевина е почти изцяло съставена от въглехидрати, докато обелените трици са онова, в което се съдържа всичко ценно от хранителната гледна точка. Затова кафявият ориз превъзхожда многократно белия. При кафявият ориз единственото, което се премахва е неядливата люспа около зърното. Той е най-богатият на нутриенти сред всички форми на ориза.
Кафявият ориз далеч надминава белия като хранителна стойност. Една чаша кафяв ориз съдържа 3.5 г фибри, докато същото количество бял ориз съдържа по-малко от един грам. Освен че е с високо съдържание на фибри, кафявия ориз е богат на въглехидрати, минерали, мазнини, витамини от В-групата, калий и селен.

100 г кафяв ориз съдържат 12.4% вода, 362 ккал, 3.5 г фибри, 76 г въглехидрати, 2.7 г мазнини, 7.5 г белтъчини, 0 г холестерол и 0 г захари.
Моят ориз в дома е от най-хубавите. Имам ориз за суши, ориз за ризото и всякакъв ориз можеш да намериш у нас щото тъй си го обичам. Но да ям ориз без нищо пък било какъвто ще хич не ми е убаво  Joy Joy Joy Joy

# 235
НЕ Е НУЖНО ДА Е КАФЯВ

ееееее ми то с по дългия винаги е по приятно и по добре  hahaha hahaha hahaha hahaha
тъй де - ориза
 Joy Joy Joy

# 236
НЕ Е НУЖНО ДА Е КАФЯВ

ееееее ми то с по дългия винаги е по приятно и по добре  hahaha hahaha hahaha hahaha
тъй де - ориза
 Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ох Диди оправи ми настроението днеска  Joy Joy Joy Joy Joy

# 237
НЕ Е НУЖНО ДА Е КАФЯВ

ееееее ми то с по дългия винаги е по приятно и по добре  hahaha hahaha hahaha hahaha
тъй де - ориза
 Joy Joy Joy
Joy Joy Joy тъй си е

# 238
оооооо,говориме за различни неща
вие за хранене,а аз за диета Laughing
нищо няма да ви стане от един ден на ориз Басмати,който е и с нисък ГИ и препоръчван от диетолози ,поне тук (ФР)
до преди няколко години ориза беше само бял,а азиатките не признават друг и сега
интересно Thinkingзащо нямат целулит ,като маат само от вредния ориз
съжалявам за идеята и моля за извинение  bouquet
номера с моя ориз дава резултат минус 1-1,5кг за ден (вода,естествено) и помага да не стяга панталона Wink при нужда

# 239
Това мляко хич не ми е хубаво като го ям значи-изкарах на 700-800гр днес.Купих царевица и май утре ще съм на нея.Отказах се от ориза.Ще го ям като не съм на диета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт