Боледуване на децата ни в яслена и градинска възраст- как да се справим?Тема 8

• 80 771
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Самсара, нали при вас се казваше "Няма лошо време, има неподходящо облекло" Simple Smile
Гумени ботуши, хубаво яке с качулка и навън.
Аз Моника я пускам така в градината като вали.

# 166
Самсара, нали при вас се казваше "Няма лошо време, има неподходящо облекло" Simple Smile

Така, така Simple Smile Лошо време за тях е буря и минус 20 градуса, по всяко друго време са навън. Така ми казаха. Въобще начина на гледане на децата е коренно различен от този в България.

Аз нямам нищо против, само споделям случки.

Спасова, на нея и е огромен кеф да е навън в дъжда и локвите. Определено децата по-малко боледуват тук, отколкото в БГ. По моето съдя. Изкара цял месец, само с два дни прекъсване. В БГ откарвахме точно 3 дни! и се започваше. Но аз го отдавам и специално на ДГ, в която беше дъщеря ми. И лекаря ни така каза, лош късмет с детска градина.

# 167
От днес моя дребосък тръгна на ясла. Досега често ми е боледувал и то предимно от ангини. Та не знам какво ще ни е положението за напред. Така, че се присъединявам към вас.

# 168
  • Някъде на път....
От днес моя дребосък тръгна на ясла. Досега често ми е боледувал и то предимно от ангини. Та не знам какво ще ни е положението за напред. Така, че се присъединявам към вас.
Успех!
Дано по-рядко пишеш в тази тема!  Hug

# 169
 Консултирах се с личната ни лекарка - хомеопат, тя ми препоръча а давам Имунокинд 3x1 таблетка на ден и от silicea 9ch по  гр. вечер за подсилване на имунната система  Grinning

# 170
По-добре давайте чай от лайка, шипка, мед. Хомеопатия не се дава за "подсилване на имунната система", а само за лечение при наличието на болест. Хомеопатичните лекарства НЕ СА безвредни, особено изписвани по този начин  Peace
С най-добри чувства, наистина  Hug

# 171
  • пак там
За засилване на имунната система от личен опит бих препоръчала по 1 чаена лъжичка на ден смес от мед, орехи и лимон. Синът ми миналата година беше 1 група в ДГ, та когато давах тази комбинация, не пропусна нито ден. Щом я спрях, и веднага го налазиха отново вирусите.

Така че тази година това ще е единственият имуностимулант, който смятам да давам, плюс рибено масло.

# 172
За засилване на имунната система от личен опит бих препоръчала по 1 чаена лъжичка на ден смес от мед, орехи и лимон. Синът ми миналата година беше 1 група в ДГ, та когато давах тази комбинация, не пропусна нито ден. Щом я спрях, и веднага го налазиха отново вирусите.

Така че тази година това ще е единственият имуностимулант, който смятам да давам, плюс рибено масло.

Предварително ли я приготвяш сместа и в какво съотношение на мед:орехи:лимон слагаш ?

# 173
  • пак там
Предварително я приготвям: половин буркан мед, една чаена чаша начупени орехи, кората (настъргана) и сокът от един лимон. Всичко това се смесва и се дава всеки ден.

# 174
По-добре давайте чай от лайка, шипка, мед. Хомеопатия не се дава за "подсилване на имунната система", а само за лечение при наличието на болест. Хомеопатичните лекарства НЕ СА безвредни, особено изписвани по този начин  Peace
С най-добри чувства, наистина  Hug

Подкрепям  Peace

# 175
  • София
И от мен още един глас за меда Peace.
От 1 г и 1/2 всяка сутрин пият по една чаша пр. мляко с една чаена лъжица мед и оттогава до сега са се разболявали не повече от 2 - 3 пъти. А преди това едва ли имаше имуностимулант който да не са пили и в крайна сметка си бяха постоянно болни ooooh!. В чудо се бях видяла Tired. Добре, че един път, когато дъщеря ми беше болна реших ей така междудругото да им сложа по една лъжица мед в млякото, те взеха че го харесаха така и от тогава  го пият по този начин, а аз се "родих" Grinning.

# 176
  • София
Здравейте  Hugнякой знае ли нещо изпитано за нощно напикаване става въпрос за момиченце на 4г. 8м.
въобще не се събужда дори и след това  Praynig

# 177
  • в огледалото на живота
Предварително я приготвям: половин буркан мед, една чаена чаша начупени орехи, кората (настъргана) и сокът от един лимон. Всичко това се смесва и се дава всеки ден.
Рися,в хладилник ли съхраняваш?

# 178
Здравейте  Hugнякой знае ли нещо изпитано за нощно напикаване става въпрос за момиченце на 4г. 8м.
въобще не се събужда дори и след това  Praynig

Много е важно да се открие каква е причината - физиологична или психична. Нещата не са толкова прости, но в единия случай може да се дължи на несъвършенство в структурата, което се израства, а в другия случай да е необходимо лечение с опитен психолог.
Успех  Peace

# 179
Рися,в хладилник ли съхраняваш?

И сутрин на гладно ли даваш?И по колко даваш?

Общи условия

Активация на акаунт