, да ти е честит именния ден - бъди все така хубав и позитивен човек 
Зизко
, да ти отговоря на въпроса защо Гюней не отиде да си признае за катастрофата - защото той не очакваше Джемре да се дръпне така от него, а в последствие и Кузей да е толкова влюбен в нея. Когато вече го загриза съвестта и започна да съжалява вече отдавна беше женен за Бану и беше във върховете на фирмата. Той и затова беше толкова безсилно безпомощен и ядосан - защото нямаше смелостта да си признае, а след убийството на Ферат вече нямаше и смисъл 
Но съм твърдо на мнение, че преди катастрофата омраза е нямало между тях, напротив

Не че оправдавам Гюней за нещо, просто търся за себе си предпоставките да застане срещу собствения си брат и да стреля

На 100% съм съгласна с Госпожата
, че Хандан е най-виновна за това съдбовно решение, което раздели братята завинаги
Кузей нямаше никакво оформено такова желание, той също беше изплашен, объркан, ама оная не спря да го обижда и да го обвинява, да му вменява вина за катастрофата... и той накрая й повярва и пое вината 
Хандан никога не ми стана симпатична, нито ми стана никога жал за нея, когато и да било, също като Симай... Тия двете трябваше да са от героите с най-големи наказания на финала, заедно със Сами, който тикна пистолет в ръцете на собственото си дете
. Ама си мисля, че ние разсъждаваме много по-задълбочено над всеки един герой, за разлика от двете кляфки
, които ако прочетат всичките ни коментари ще се хванат за главите Фенче, сега те разбрах, мило

Леле
пак ли тия двете ще пишат сценария за новия проект на Къванч?! 
Оф, оф, оф, оф, оф яяяяяяяяяяяяяяяяяя