Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 96

• 50 977
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Лудостче мое любимо  Hug , да ти е честит именния ден - бъди все така хубав и позитивен човек  Hug

Зизко  Heart Eyes  Hug , да ти отговоря на въпроса защо Гюней не отиде да си признае за катастрофата - защото той не очакваше Джемре да се дръпне така от него, а в последствие и Кузей да е толкова влюбен в нея. Когато вече го загриза съвестта и започна да съжалява вече отдавна беше женен за Бану и беше във върховете на фирмата. Той и затова беше толкова безсилно безпомощен и ядосан - защото нямаше смелостта да си признае, а след убийството на Ферат вече нямаше и смисъл  Peace

Но съм твърдо на мнение, че преди катастрофата омраза е нямало между тях, напротив  Peace
Не че оправдавам Гюней за нещо, просто търся за себе си предпоставките да застане срещу собствения си брат и да стреля  Peace

На 100% съм съгласна с Госпожата  Hug, че Хандан е най-виновна за това съдбовно решение, което раздели братята завинаги  Peace Кузей нямаше никакво оформено такова желание, той също беше изплашен, объркан, ама оная не спря да го обижда и да го обвинява, да му вменява вина за катастрофата... и той накрая й повярва и пое вината  ooooh!

Хандан никога не ми стана симпатична, нито ми стана никога жал за нея, когато и да било, също като Симай... Тия двете трябваше да са от героите с най-големи наказания на финала, заедно със Сами, който тикна пистолет в ръцете на собственото си дете  ooooh! . Ама си мисля, че ние разсъждаваме много по-задълбочено над всеки един герой, за разлика от двете кляфки  Crossing Arms ooooh!, които ако прочетат всичките ни коментари ще се хванат за главите  Laughing

Фенче, сега те разбрах, мило  Heart Eyes Hug

Леле  #Crazy ooooh! пак ли тия двете ще пишат сценария за новия проект на Къванч?!  #Crazy
Оф, оф, оф, оф, оф яяяяяяяяяяяяяяяяяя  ooooh!

# 331
Ece Yorenc answered a fans question on the tweetter if Kivanc will play in her new series which will begin in February in this new scenario of hers it will be directed by Hilal Saral. Her answer was YES in her new show in February Kivanc WILL PLAY.

Нееее! Аман!  ooooh!

Лудостче, честит имен ден!  Hug Heart Eyes

Скрит текст:

newsm45 newsm45 newsm45 smile3511 smile3513

Аз пък не ги искам тия двете, бактън от тях  Crossing Arms

# 332
Пропуснах да кажа, че и аз смятам Хандан за най-виновна за решението на Кузей да влезе в затвора.  Peace

# 333
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хел, Heart Eyes никой не оспорва голяяяяяяямата вина на родителите, в частност най вече на Хандан. Аз просто казах, че ако Гюней беше на място, щеше да си понесе вината. Можеше да признае и по-късно...стига да искаше. Пък и това, че не е знаел за чувствата на Кузей...грам не го вярвам. За Джема може и да не е знаел, ама за Кузей 100%. Както разбрахме от изповедта на Кузей в Самсун, Гюней даже си е позволил постоянно да му навира в писмата си тази любов...Джемре и тя.
Така, че не искам да му търся оправдания. По едно време се опитвах, ама след последната му изцепка, не виждам какво да търся.

Нейсе, сега да не ме разбереш погрешно...уважавам мнението ти както винаги...просто аз си имам мое и не задължавам никого с него. Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 334
Лудостче , честит Имен Ден!!!

Да ти е живо името и ти покрай него и само с добро да се споменава! Желая ти една прекрасна , градивна и разцъфтяваща любов , много красиви мигове и един невероятен Хепи Енд когато му дойде времето , като на Кузей и Джемре.....и разбира се поне две -три като тяхните сбъднати мечти.!!!

# 335
Защо сте против проекти на Есе и Мелек? Не са ли им упешни?  newsm78

ЗП и КГ...и Фатмагюл не са ли добри сериали?
Ако една идея за сценарий е добра, но има задължително количетво време и серии които трябва да изпълни, а и да отговаря на изискванията на мнозинството гледащи няма как да не се разводни леко в един момент. Все пак филмите рядко са независими обикновено има един куп изсквания , спонсори , ограничения в бюджета и т.н.

Като цяло Кузей Гюней много ми хареса, като замисъл, актьори,, игра, развитие като се замислиш имаше от всичко във филма.

Имате ли си любима серия от Филма?

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 22:42 от Добро Утро

# 336
Защо сте против проекти на Есе и Мелек? Не са ли им упешни?  newsm78

ЗП и КГ...и Фатмагюл не са ли добри сериали?
Ако една идея за сценарий е добра, но има задължително количетво време и серии които трябва да изпълни, а и да отговаря на изискванията на мнозинството гледащи няма как да не се разводни леко в един момент. Все пак филмите рядко са независими обикновено има един куп изсквания , спонсори , ограничения в бюджета и т.н.

Като цяло Кузей Гюней много ми хареса, като замисъл, актьори,, игра, развитие като се замислиш имаше от всичко във филма.

Мдаааааа, и аз съм на това мнение. Разводняват, но са предвидими вече. Видяхме, че не всеки финал е окъпан в кръвта на главните герои. Що не, аз бих го проследила.
Пък и ако е по книга, няма да им се сърдя за финала...стига да ме грабне де...щото и аз вече съм отворена и си имам изисквания. Wink hahaha

И на мен Светле, колко пъти я гледах тия дни...срам ме е да си призная.  Embarassed Laughing

# 337
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Май 70-та ми е любима на мен. Когато бяха в Самсун.

# 338
http://cadde.milliyet.com.tr/2013/06/29/YazarDetay/1729362/TESEK … ER__KUZEY__GUNEY_

TEŞEKKÜRLER ‘KUZEY GÜNEY’

29.06.2013

Bir tek bölümünü bile es geçmeden izlediğim tek diziydi ‘Kuzey Güney’... İki sezondur hayatımda hatırı sayılır bir yeri vardı

Преведете с две три думи ако може..  моля..Praynig

А, има и още нещо....Може би като екипи са се сработили добре, и предпочитат да работят заедно сценаристи , режисьорката и актьорите. Thinking

# 339

И на мен  Grinning Grinning Grinning Grinning Тази ми е любимата! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това някакъв нов Филм с Енгин , май ще почва...

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/23607839.asp

# 340
Да си призная, аз не обичам да гледам втори път целите серии, досадно ми е, заради пълнежните елементи. Затова гледам по-скоро клипчета, отколкото цели епизоди. Онзи ден, когато Еми каза, че го почва отново и аз си казах, я и аз да го почна отначало. Обаче после като си помислих - пак затвора, пак Фърат, че и онази суперизмислена сцена дето го закопаха жив - и се отказах, не ми се гледа. Гледат ми се само любовните сцени и майтапчийските с Али, друго не.

# 341

И на мен  Grinning Grinning Grinning Grinning Тази ми е любимата! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това някакъв нов Филм с Енгин , май ще почва...

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/23607839.asp

Досега четох в тяхната тема, та съм осведомена. Казва се "Малка есенна история", игрален филм ще е, на някакъв много красив остров се снима . Боджада или нещо подобно му е името (на острова). Музиката от Тойгар, май Еджето е сценарист.

# 342
Да си призная, аз не обичам да гледам втори път целите серии, досадно ми е, заради пълнежните елементи. Затова гледам по-скоро клипчета, отколкото цели епизоди. Онзи ден, когато Еми каза, че го почва отново и аз си казах, я и аз да го почна отначало. Обаче после като си помислих - пак затвора, пак Фърат, че и онази суперизмислена сцена дето го закопаха жив - и се отказах, не ми се гледа. Гледат ми се само любовните сцени и майтапчийските с Али, друго не.

Grinning И аз така гледам ги на бърз кадър  Heart Eyes  На Кузей много му се получаваха сцените на ревност...много сладък се правеше на разсеян  Mr. Green

# 343
http://cadde.milliyet.com.tr/2013/06/29/YazarDetay/1729362/TESEK … ER__KUZEY__GUNEY_

29.06.2013

Bir tek bölümünü bile es geçmeden izlediğim tek diziydi ‘Kuzey Güney’... İki sezondur hayatımda hatırı sayılır bir yeri vardı

" Не бях изгледала дори един цял епизод от филма "Кузей Гюней" и 2-ри сезон вече имаше мястов живота ми."

# 344

29.06.2013

" Не бях изгледала дори един цял епизод от филма "Кузей Гюней" и 2-ри сезон вече имаше мястов живота ми."

Това Къванч ли го казва? Hug

Общи условия

Активация на акаунт