Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 96

• 50 978
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не казвам, че съм очаквала кой знае какво. Коментарът възбуди любопитството ми. Пък се зачудих на какво точно да се обидя. Пък си дойдох. И така...
Значи правилно съм те определила? А, това , че си Къванка...две мнения не може да има. Laughing Laughing Laughing

Много ми е чудно как ли ще се определяме в новият проект? То ще се едни руски имена, едно чудо... Joy hahaha Joy

# 616
Хубаво си се разходила !  Peace Между другото, темата си е “налазена“ и от Джемрейки, ама не се хваля !  Mr. Green
Дафне  Hug като се появи, все още бясна от финала, се бъзика, че трябва да сложим надпис Строго забранено за Джемрейки ! Joy Joy Joy Joyпък Поли с голям кеф и отвърна, че някак си, не е познала !  hahaha hahaha hahaha Нито има разсърдени, нито обидени.....Ясно си пролича майтапа, а ако някой е тръгнал да търси под вола - теле - ми негов проблем !  Peace

Ми на мен руският ми е като матерен, няма да имам проблем в определянето и етикирането !  Mr. Green
Маша, Наташа....Дуся и Маруся ...все ще ги натамъним .  Peace

Видях, че Хандан ханъм сте почнали одеве да чепкате.  Peace
И за нея и за Сами бей, продължавам да беснея, че ги оставиха така - пей сърце !
Хората, които имат най- голяма вина за това, което се случи с децата им, дори и не си дадоха сметка, какво са им причинили всъщност.  ooooh!

# 617
Аз пък сега съм налазила обстойно 71 серия... Laughing
Ама тая Хандан кърти миФките...егати съществото. Не търси вината в себе си за всичко обвинява Джема. ooooh! ooooh! ooooh!
Вместо в разговора със Сами -бей да каже: "ей какви грешки допуснахме...какви деца отгледахме.." Тя седнала да хвърля всичката вина на Джема...тойбе, тойбееее.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 618
Виж сега, затова съм съгласна - за всичко е виновна Джема !  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Никога не се замислиха. По едно време Сами се опита да компенсира чувството си за вина, като подкрепяше безрезервно Кузей, но това още повече противопостави братята.
Всички усилия се съсредоточиха да изтрият лошите спомени от съзнанието на Кузей, пък никой не попита Гюней, той как е живял тези 4 години, с неговата вина, с неговите демони.
Едно по едно, се трупаха нещата при него, докато не избухнаха, всъщност, Гюней през цялото време, си беше една ходеща бомба./ оф, карам- варам, все до Гюней го докарвам Mr. Green/

# 619
Ми така де...той Гюней- Татлъ образ. Joy Joy Joy Joy
Всички имат вина...ама дъртите най-много. Пък и моята позиция Гюней-влечуго(Кузей така го нарече та се хилих... Joy Joy Joy) си остава. Е, не мога да му открия добрите черти и тва си е. Дори да е имало нещо добро в началото...то се изпари безвъзвратно. Peace

Хайде лека и синеока и от мен. Hug  bouquet

# 620
Сега разбрах защо някои деца го наричат телефониста  Laughing

# 621
Роминкеее, Heart Eyes до къде докара Троновете бе мац? Laughing Laughing Laughing

# 622
Опуках ги!  Laughing Сега си поръчах книжките  Rolling Eyes

# 623
Опуках ги!  Laughing Сега си поръчах книжките  Rolling Eyes
И аз, и аз...ама почти ми затриха любимия клан и съм бесна. Crossing Arms

Ха, сега видях от кой си купи Гюню оръжието първия път...ахааааааа...точноот тоя на който звъня. Та в този ред на мисли...хич не е търсил лаптоп...а направо патлак. Laughing Laughing

# 624
Ми така де...той Гюней- Татлъ образ. Joy Joy Joy Joy
Всички имат вина...ама дъртите най-много.
Хайде лека и синеока и от мен. Hug  bouquet

Чак татлъ не ми е !  Laughing Ама много ми е интересен ! И не търся добро непременно,/но не намирам и чак такова зло вече като че л/,  по- скоро мотиви, подбуди, подсъзнателни инстинкти ...Не съм приключила още с дисекцията !  Peace

Лека нощ и от мен !   bouquet

Скрит текст:

Така де, от същия си купи пистолета. Нали го следяха и после привикаха човека и Шереф го принуди да им съдейства, че да не го прибере на топло. Но Севи каза, че си е поръчал лаптоп, същата марка като предишния.Явно, както каза и Фенче Heart Eyes, това са позивни разни !  Laughing

# 625
Добро утро

# 626

Хай, дружки! Hug
Успяхте ли да си напишете домашното ? Joy Joy Joy аз за съжаление потури не сънувах, ама пък ако знаете какъв урок по актьорско майсторство ми изнесе наш синеочко ... явно много ме е впечатлил вчерашния клип на Терзи  Heart Eyes
Какво ще чепкаме днес? Аз след малко отивам да видя майка и татко, ама за следобед съм си набелязала за разчепкване Сами. Какво ще кажете, интересен образ ли е и той? За мен, да. Много ми е противоречив и той, също като Гюней. Госпожата  Heart Eyes и аз още не съм се отказала да анализирам Гюнчо  hahaha. Лошото е, че не мога да си намеря никъде с бг. суб. 26 серия, когато се разкъсаха всъщност всички връзки между двамата братя...помните ли, когато Гюней предизвика Кузей да му изкрещи за какво всъщност го мрази и счупи фруктиерата - много силна серия беше. При рускините ми блокира непрекъснато някаква приставка и там не мога да го гледам ...
Хубав ден, милички! До после! Hug

# 627
Добро утро !   bouquet

Фенче,  Heart Eyes със сигурност още дълго време ще го разискваме този герой, защото е интересен и различен . Толкова противоречив образ е, че не ме оставя на мира ! А и отрицателните герои, по принцип винаги са по- интересни . Wink Спомням си епизода, много силна игра и на двамата. Всъщност, в този филм, най- много са ме впечатлявали епизодите със ясно и силно мъжко присъствие - Кузей-Гюней, Сами - Кузей, Сами -Гюней, Кузей- Джихан....
Благодаря за кафенцето ! Пожелавам ви усмихнат ден !   bouquet

# 628
# 629
Хай Hug Hug Hug

Еййй...най-накрая се добрах до тук. Laughing

Фен, Heart Eyes е дала тема за размисъл....Сами-бей Thinking

Какво да кажа за него? Ще тръгна от началото.

Според мен сам по себе си Сами не е толкова лош. И той се бори със собствените си демони на неосъществените мечти. Бил млад, оженил се за Хандан и имал ангажименти към нея. Сигурна съм, че е искал да я изучи и да си изпълни обещанията...но, не станало така. Развъртял пекарната и установил, че парите стигат до там да изхранва семейството. Почват да го притискат разходи, няма собствен дом. семейството живее под наем, жена, две деца...романтика.
В същият момент Сами си е кибритлия...пали от половин оборот и като капак на цялото щастие си има Хандан за съпруга. Crazy #Crazy Вечно мрънкяща жена която не спира да му навира неуспеха в очите. Предполагам и от там идват и неразбирателствата в това семейство. Хандан за отмъщение не спира да противопоставя децата на баща им. Не го прави герои в техните очи, а нищожество. Това си е нейното отмъщение.
И в целия този вихър на неразбирателство между съпрузите, растат две деца които се чудят къде са се намерили. Децата растат...едното е по-ниско от тревата, другото е бунтар и непокорно.
Естествено Сами като неуравновесен човек...тормози и децата и майката и всички.
Може би ако в живота му имаше мир, а не постоянно фъфреща жена, семейството не би изглеждало така. Видяхме отношението на Сами към Айнур и Джихан. Той е жаден за спокойствие и иска да го намери. Обича децата...явно от отношението му към Джихан.
Но, ето...по лошо стечение на обстоятелствата той пак се озова с бла-блакаща съпруга.
Едната винаги му е навирала неуспеха в очите, другата не може да понесе контакта му с бившата. В неговите очи Айнур не е права...все пак със същата тази Хандан той има две деца които са със неразрешими проблеми. Никой не го разбира и човека отново изкара агресията отвъд себе си.
Опитва се да контролира тази агресия...ама почти не му се отдава. Не мога да кажа, че Сами е лош баща. Винаги се е опитвал да сближи синовете се. Когато са имали нужда от него е бил до тях. За разлика от Хандан която имаше едно дете.

Замислих се, защо Сами сложи пистолет в ръцете на Гюней?
До колкото имам спомен, нямаше намерение да го прави, но в този момент получи сърдечна криза. Беше тръгнал той да спасява Кузей, но...не можа. В този случай смятам, че е нормално да накара Гюней да отиде да защити брат си, чийто живот е в опасност.
Пък Гюней с какви подбуди тръгна е друг въпрос.

Да обобщя, докато писах си дадох сметка, че Сами не е толкова виновен колкото Хандан. Тя е била майката която си е седяла вкъщи да си гледа дома и децата. Тя е тази която се е провалила отвсякъде. Сами просто е бил по периферията, зает с работа и проблеми от различно естество.

П.П Фен, Heart Eyes не знам какво съм прожектирала снощи...не си спомням. Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт