Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 96

• 50 978
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета и хубав петъчен ден !  bouquet

Нитка, да ти е жива и здрава дъщеричката  newsm51

Зизку,  Hugна работа съм, затова повече не мога да пиша, но довечера ще отговоря.
Радвам се, че се оказаха само димки...
Ама аз искам нещо друго пак да поровя, защото не ми е ясно, въпреки всичко....
До довечера, момичета  Hug

# 226
Леле, колко я псувах мама Гюлтен ... пък тя не била виновна, че се е замъкнала с тях  Joy Joy Joy добре, че Джемс не я взе и в Амстердам с тях hahaha

# 227
Явно затова е дал пари на Симай, да си мълчи  #Crazy Е тука вече наистина ще ме изненадат яко, ако е така  Shocked Тва изобщо не съм го очаквала, макар че Бурак има много за какво да си връща....

# 228
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
На мене на сцената Бурак и Симай ми прекъсваше нета, после не съм се връщала, щото не ми се виждаше толкова важно . Whistling
Ама ще се окаже интересно. Laughing

Направи ми впечатление при финалните сцени когато Гюла попита Кузей дали е ходил при Гюней  Той каза НЕ! Ходих при Али.

За мене това означава, че Кузей окончателно е зачеркнал Гюней.

А, накрая не разбрах, Гюла с тях ли заминава или те скоро ще се върнат? Нещо се обърках с времената. Crazy Crazy Crazy

# 229
  • Бургас
Момичета благодаря ви за хубавите думи  love001 newsm51!

Айде и нещо по-силничко за отскок

# 230
Ами и аз така разбрах, че Кузей е зачеркнал от живота си Гюней. А мама Гюла май си остана в Истанбул, пък те ще се връщат често. Не знам, след превода ще се разберат много неясноти. Важното е, че ми хареса всичко! Joy Joy Joy
Нитка  Heart Eyes благодаря за отскока! Добре ще ми дойде.

# 231
Тия май всички ще се изсипят в Амстердам. Гюла каза, че скоро ще се видят, а Хандан каза, че след това тя ще отиде и накрая Айнур май каза, че в началото на другата година (или края на тази) ще отидат и те  #Crazy #Crazy
Ще се събере цялото фемили  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Севиии, хелп миииии  Heart Eyes

# 232
 от  0:45:18

http://www.youtube.com/watch?v=WkWWa2SZiGw&feature=c4-overvi … p5dJ12kUnmjFIarBQ

Симай---Специални коли, взимане от вратата, водене при г-н Бурак, плаче ми се пред това внимание
Бурак---Надявам се да си добре /да ти е минало/ за това че е била в болница и за случилото и се /

Симай---Не ми мина, но ще ми мине.

Бурак---Изглеждаш добре. Радвам се за теб.

Симай---Май повече се радваш на това , че не те предадох. На никого не казах и на полицията даже,че си бил в дома ми когато Баръш ме отвлече. Баръш можеше да ме убие.А ти си затвори очите за това.

Бурак---Тц, проследих ви.Знам ,че те заведе у дома си.Най- голямата грешка на Баръш след като уби Сюмер бе, че те отвлече.

Симай---Аз бях единствената свидетелка за ръкавелата

Бурак---Но остави много по-голяма улика . Теб.

Симай---По-добре беше да ме убие,  така ли ?

Бурак---Разбира се,  че не.

Симай---Но той как избяга ,как така се изпари ?/ го няма никъде/

Бурак---Нямам никаква идея
        Баръш беше с лабилна психика, беше склонен към самоубийство. Един ден го свалих от покрива на холдинга. Ако не бях го разубедил , щеше да скочи.Може би след като е разбрал ,че няма да може да избяга , отново е опитал да се самоубие и сигурно е успял . Не мога да знам.

Симай---Дано да е пукнал.

Бурак--Няма значение , остави ги тези неша. Мисли за новия си живот.Вземи... ключ от студентската ти квартира в Швейцария. Ще осигуря и хора , които да ти помогнат там.Симай, започни отново да учиш, научи езици.

Симай--Точно така , без да поглеждам назад...

Бурак---Благодаря ти

Симай--Благодаря

В предния си пост сложих  разговора с адвоката  и Симай с Б урак в дома и/квартирата/

# 233
Севи, Heart Eyes Hug  bouquet

Може ли ако не е нахално да обърнеш внимание на края. Гюла с тях ли заминава? Нещо се обърках с времената и не знам дали съм разбрала правилно. Прочети ми горния пост и виж къде бъркам. Praynig Praynig Praynig

# 234

набързо само това

Демет казва на Джемре да им се обаждат , да не ги оставят без вести.Джемре и казва ,че без това ще дойдат за сватбата / сигурно на Демет и Шереф/

Кузей казва на Шереф да наглежда /да се грижи за/  ,  това което му е поверил.

Гюлтен--- Не се сбогувай , детенце мое, след  месец ще се видим.

Хандан ---И след него един месец, аз ще дойда.

Айнур---И ние живот и здраве на/за  Нова година.

Момичета ,за днес  няма да мога повече, утре сутринта,  ако мога пак.

# 235
# 236
Севи, много, много благодаря   bouquet

newsm78 Ама не става ясно, че Бурак е убил Баръш. На мен ми се изясни само, че Бурак е дал всички козове на Гюней срещу Синанер  Peace Т.е така Бурак им го върна за всичко, което му причиниха, а и накрая той май взе Синанер холдинг, след като Ебру замина...

# 237
# 238
Добре де  newsm78 аз пак с въпрос - от какъв зор му е на Бурак да дава пари на Симай, че и да се грижи за нея  newsm78
Тя ако беше свидетелствала щеше да го направи срещу Баръш, нали така? Къде съм изпуснала, някой ще сподели ли?

# 239
Добре де  newsm78 аз пак с въпрос - от какъв зор му е на Бурак да дава пари на Симай, че и да се грижи за нея  newsm78
Тя ако беше свидетелствала щеше да го направи срещу Баръш, нали така? Къде съм изпуснала, някой ще сподели ли?
Хел, Hug тая сцена е същинска недомислица...няма как да разберем. Толкова е оплетено, че и ония двете да ги питаш, и те няма да могат да ти отговорят.

А, пък това...Симай - студентка...направо изкърти миФките. smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт