Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 96

• 50 978
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Ма той много бързо избяга, джанъм! ooooh! Аз щях да предложа да му ги премеря, белким са точен размер То с толкова жени в тоя тесен магазин...  Crazy пък той нали е девствен... абе, страшно си е  #Crazy

Че ние няма да го насилваме, джанъм ?! Щяхме да сме много внимателни даже !  Mr. Green

Фенче,  Heart Eyes ай сега - що ушите ?!  Twisted Evil Embarassed Flutter Crazy Heart Eyes

Госпожата, ма той откъде да знае?! Виж как безмълвно си избяга с мотора  Crazy

Фенче, ти пък, ушите... то, като го погледнеш, колко има за ядене по него...  Blush

Бехлюлски похвати, на какво да заложат двете клявки, то и без това смотаха по-голямата част от сценария. Аз на тяхно място щях да се покрия някъде от срам и да не се показвам известно време  ooooh! Пък те, чух че се готвят за нов проект, ако е вярно. Макар че, на вестници много не вярвам. Но не бих се учудила, празно да няма  Shocked

# 286
Лудостче приятно изкарване да са живи и здрави рожденниците  Money  bouquet

Нитка благодаря за пожеланията Всичко най-хубаво и на теб желая   bouquet  bouquet

# 287
Благодаря,благодаря,  Hugна всички момичета за прекрасните пожелания! newsm51

Пожелавам на вас и семействата ви да сте здрави и щастливи!Казвайте на любимите си хора всеки ден ,че ги обичате,дори когато си мислете ,че те знаят!
Радвайте се на малките неща,на присъствието на скъпите ви хора,не оставяйте любовта неизказана!Никога! smile3525

Много благодаря !   bouquet

Роминка, хич даже и не им дреме на двете цинцифуции ! За мен трябва да си вземат една мнооооого дълга творческа ваканция, че белким презаредят, а разбирам, че започват нов проект !  ooooh!
Дали е вярно или не - ще стане ясно , а и не ме интересува много, честно казано. Peace Важното е, да стоят далеч от Къванч за известно време или той от тях - без значение !  Peace

# 288
 Joy Joy Joy Joy ами ушите я, друго не ви давам да му ядете  hahaha
Терзи  Heart Eyes тук е убиец, просто! На мен пък си ми прилича на Киво, не го свързвам с Бехлюл, сега е още по-хубав от Бехлю. По-слаб ми е по-драг  Joy Joy Joy
Сладурки  Heart Eyes лека и синеока! Отивам да си прилегна, че ми се затварят вече очите. До утре! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 289
Лека и на теб, Фенче !  Heart Eyes

На мен визуално не толкова, но като маниер, баш на Бехлюл го докарва !  Heart Eyes
Очилата, жестовете, начинът, по който се е облегнал на колата ....а бе Бехлюл !  Mr. Green

# 290
Даа, и на мен на Бехлюлчо ми прилича в последните епизоди изобщо... Абе, Хилял, какво да говорим.. Както го режисират, така играе, какво да се прави  ooooh! Аз на тия двете + Хилял не само им препоръчвам дълга ваканция, ами да помислят за друго професионално поприще  Crossing Arms

# 291
С цялата си несигурност в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален... Умира ли необичан, животът му изглежда провал.“

„На изток от рая“, Стайнбек

Лека нощ и от мен !   bouquet

# 292
Еее, и аз кога влезнах, вече няма никой  Joy Joy Joy

Репортажа от финалната вечер е готин. Ама половината как избягваха репортерите  Joy Joy
Мервето ми хареса с тази рокля, ама добре, че не се хвърли по очи с тия токчета  Joy Joy
И нещо много яко, но ще го скрия. Само за фенове на въпросната личност  Joy

Скрит текст:
[/i]

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 01:39 от ~_Т_~

# 293
Добро утро, момичета и хубав ден !

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 08:21 от allisas73

# 294
Добро утро Simple Smile

Ехеееееее, Т , залепнаха ми очите в скрития текст  Laughing Нищо, че си падам по другия брат, очевидното не мога да отрека  newsm53

Лудостче, честит ви празник със закъснение  Hug

Госпожа  Hug и аз съм съгласна с по-голямата част от поста ти именно защото в 1-ви сезон посланията и за мен бяха други. Даже си спомням, че не виждах никакъв, ама никакъв шанс за любовта и си мислех, че няма начин тоя филм да завърши добре  Rolling Eyes Иначе се радвам, че завърши добре, определено Шереф спаси буквално живота на Кузей. Ако не се беше усъмнил в Гюней, сега щяхме да оплакваме нашето момче  Confused

Фенче  Heart Eyes, аз не мисля, че омразата м/у двамата братя датира от преди катастрофата. Напълно е възможно Гюней да се изнервял на Кузей за лигавщините му, за майтапчийския му нрав, за повърхностния погледа над живота му по това време, но дотам... Не го е мразил от дете, показаха ни много категорични знаци за това, при втори преглед на филма задължително ще си ги отбележа... Всичко тръгва от катастрофата, първата... И Гюней не преодолява това, че Кузей му поема вината, той сам си го каза. А когато го застреля уж, последните му думи бяха, че го мрази заради това, че Джемре се е жертвала заради Кузей.

Според мен Гюней е обичал Джемре. До този извод стигнах. И когато окончателно е разбрал, че няма начин да я има, че тя е безвъзвратно загубена за него, започна да им отмъщава. Затова и я остави в затвора, затова и не можа да преодолее факта, че Джемре го изостави него заради инцидента/катастрофа, а реши да се жертва за Кузей в горичката.

От преди катастрофата няма никакви предпоставки за омраза между двамата братя - дрязги, караници да, но не и тази омраза, която видяхме в последния епизод. Всички думи във финалната сцена между двамата братя са за случки СЛЕД катастрофата  Peace

Това е личното ми мнение за нещата, така си обяснявам всичко... Ако Гюней беше поел вината за случката през онази нощ, нищо от последвалите събития нямаше да е в този вариант, дори не съм сигурна, че щеше да има и сватба м/у Кузей и Джемре  Thinking

Е, то тогава и Али щеше да е жив  Cry.

# 295
Добро утро ! Хубава събота ви пожелавам !   bouquet

Петровден е ! Да са живи и здрави всички, които имат повод да празнуват и да почерпят !   bouquet

Поли ,  Hug Честит Имен ден ! Бъди здрава, много щастлива и много обичана ! Никога не спирай да мечтаеш и да сбъдваш мечтите си ! Весел празник !  bouquet

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 09:17 от gospojata

# 296
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро дами Hug Hug Hug

Любов, Heart Eyes честит празник....да си жива , здрава и много щастлива. Бъди все така позитивна и мечтателка. newsm51   love001 newsm51

Хел, Heart Eyes прочетох поста ти много внимателно. Ако е така както казваш (не споря), защо е била нужна всичката тази омраза? Защо е трябвало да желае смъртта на брат си?
Не беше ли по-просто да отиде да признае и да си излежи присъдата?
Никой не му е крив, че е слабохарактерен и не иска да носи отговорност за действията си.
Поне да беше отишъл доброволно да излежи Ферат...ако го осъдят, а не да вкарва Бану в психиатрия.
Точно за това и самия той казва, че е убил 4 човека. Самия той знае, че Бану умря заради него.

За мен няма оправдание за действията му.

Госпожата вчера писа за това, че никой не го е питал какво иска...Да, така е...абсолютно съм съгласна, ама все пак като не са го питали е можел сам да си каже и да се противопостави. Да не е бил бебе?
Пълнолетен, интелигентен човек би трябвало да знае какво иска и да го отстоява.
От там нататък...вината си е негова и на никой друг.
Кузей винаги си отстояваше позициите...защо на него някой не му нареждаше какво да прави? Изключвам Гюней с неговите манипулации с които така или иначе не постигна нищо.
Пък да не говорим, че всичко което направи за да развали връзката К/Дж : "вместо да извади очи, изписа вежди" Peace

# 297
Добро утро и довиждане!  Heart Eyes

Влизам само да маркирам присъствие и да кажа, че изчезвам за два дена. Вчера е имало интересни моменти тука /Ромина  Shocked, ти си била скрита лимонка бе мацко! Малката чорапопродавачка!  thumbsup/

Шок Шок Шок!   #Crazy
Скрит текст:
Едно птиченце ми каза, че догодина януари месец отново ще сме залепени за екраните, защото ще започне новият сериал с мацката от Пеперудите. Снимките започват ноември месец, сценария за първия епизод вече е написан. В момента търсят локация за снимки на първите десетина епизода, защото действието в тях се развива в Русия, след които се местят в Истанбул, където продължава действието до края на сериала. Актьорите за главният герой и героиня вече са избрани, лошият още не е ясен кой ще бъде. Историята се развива в дългогодишен период 15-20 години. Които от вас са проследили излъчването на КВФ ще си спомнят как последните серии там също бяха попретупани набързо, през което време се е подготвял сегашният К/Г  и се снимаха първите серии паралелно с последните на Фатмата. Та в този ред на мисли да не придиряме за липсата на последователност и логика в някои моменти от последните серии сета на К/Г, защото явно вече работят върху новият сериал.
Аз потеглям, вие спете спокойно и се наслаждавайте на хубавото време!  Hug Heart Eyes Hug

Честит Петровден на празнуващите!   bouquet

# 298
Добро утро. Hug Hug Hug

Шок Шок Шок!   #Crazy

Скрит текст:
Едно птиченце ми каза, че догодина януари месец отново ще сме залепени за екраните, защото ще започне новият сериал с мацката от Пеперудите. Снимките започват ноември месец, сценария за първия епизод вече е написан. В момента търсят локация за снимки на първите десетина епизода, защото действието в тях се развива в Русия, след които се местят в Истанбул, където продължава действието до края на сериала. Актьорите за главният герой и героиня вече са избрани, лошият още не е ясен кой ще бъде. Историята се развива в дългогодишен период 15-20 години. Които от вас са проследили излъчването на КВФ ще си спомнят как последните серии там също бяха попретупани набързо, през което време се е подготвял сегашният К/Г  и се снимаха първите серии паралелно с последните на Фатмата. Та в този ред на мисли да не придиряме за липсата на последователност и логика в някои моменти от последните серии сета на К/Г, защото явно вече работят върху новият сериал.

Историята, която ще се разказва в сериала, за който се спрягат Къванч и Фарах, е тази, ако не се лъжа.  Peace

Сеит Еминов - роден сред богатство и почит в семейството на гвардейски майор Мехмет Еминов. Красив, умен, смел. Офицер от охраната на Негово Величество цар Николай II. Включен в "смъртните" списъци на болшевиките. Принуден да напусне родината си. Донася оръжие на Кемал Ататюрк в труден за Турция момент. Достатъчно горд, за да не потърси отплата за стореното. Започва живота си отначало с единственото богатство, което му е останало - гордостта и любовта... Александра Верженская или просто Шура. В една снежна московска вечер, сред светлините на "Болшой театър", под звуците на "Лебедово езеро" на Чайковски, едва шестнадесетгодишна, красива и чиста, влезе в живота на Сеит. Последва любимия си в приключение с неизвестен край. Зад гърба си оставя семейство, дом, родина. За да не ги види никога повече...Всеки един от двамата ще търси в другия безвъзвратно изгубеното... Опирайки се един на друг ще живеят в носталгия и тиха печал с Русия в сърцето...

http://www.spothaber.com/haber/25974/kivanc-tatlitug-ve-farah-ze … ol-oynayacak.html

http://www.idefix.com/kitap/kurt-seyt-shura-turkce-nermin-bezmen … N5TIX7S7SWLWNUFUB

Хубав ден.   bouquet

# 299
Еми, Снежка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за новините !   bouquet
Не разбрах само, дали сценарият е по литературно произведение или нарочно написан за филма ?
Еми, ама същия екип ли работи върху новия проект ? Сакън !  Praynig
За мен това, че вече са се хвърлили в нови води, не означава, че трябва да претупат започнатото ! И участието на Къванч в Езел, съвпадна с финалните епизоди на ЗП, но това не се отрази на качеството на играта му, само във физически аспект имаше промяна. Peace
Както и да е , аз лично съм много доволна, че ще имам възможност отново да се радвам на качествата и таланта на любемицът ми !  Heart Eyes

Не съм съгласна, че Кузей сам реши да поеме вината на Гюней - решението беше на Хандан, от първия до последния миг . А Сами стоеше и гледаше безучастно - ето това е, едно от нещата, които не мога да разбера.
Гюней е виновен за много неща, причини злини на много хора, но факта, че осъзнава какво е извършил и в какво се е превърнал, за мен доказва, че не  чудовище ! И за миг не оправдавам постъпките и поведението му, но за мен единственото, което някога е искал, е да бъде обичан такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто са искали да бъде майка му, баща му, брат му, любимите му ...За съжаление, не успя да намери пътя - нито към себе си, нито към останалите !

Снежка,  Heart Eyes нали ще метнеш новините и в другата тема !  Praynig  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт