ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 792
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София по рождение
Всичко върви нормално при нас. Нови учители - интересни и различни. Географията му стана интересна тази година, физиката и химията - трудни. Още не сме имали родителска среща. И при вас ли е така?

# 286
  • в огледалото на живота
Още не сме имали родителска среща. И при вас ли е така?
Същата работа...
В очакване съм.
Но той и деветокласникът  е много лежерен и спокоен,та разчитам на бързата комуникация с класната.

# 287
  • гр. София
При нас във вторник ще има родителска среща. Иначе нещата вървят лежерно все още.....Все още не ги изпитват редовно. Имам чувството, че не  е започнала с пълна сила учебната година. За кръжоци и дума не се чува, едвам склони да запише още един час СИП биология след като се оказа, че единия час са им го съкратили от учебния план. Хич не бях очарована.....по-скоро бях  Shocked. Както и един час химия. Останалите СИПове, които записа не се е образувала група, демек ни отпаднаха още часове.   ooooh!

# 288
  • София
Хем ми е кофти, че темата ни е замряла, хем не пиша  Embarassed
При нас родителската среща мина още в началото на годината,
учебният процес си тече от 17 септември. Въпреки, че е не е сменяла училището,
всички преподаватели, освен тези по БЕЛ, МАТ, спорт и изкуства, са нови и повечето си ги харесва.
По два предмета изтеглиха късата клечка, дано догодина настъпи някаква промяна там.
Жалко, че няма камери в класните стаи, едната госпожа направо си е за проверка от инспектората,
според мен.  Crossing Arms
Девойката се е развихрила с извънкласните занимания - FCЕ курс в AVO два пъти седмично, съботен курс по немски, школа по състезателна математика, школа по програмиране, зумба за раздвижване.
Засега твърди, че не й тежи, даже й било по-забавно така, да търчи насам-натам всеки ден  Grinning

# 289
  • София
Nadyk,това за 73СОУ от сайта:
 ВАЖНО! Организационните родителски срещи за учебната 2013–2014 година ще се проведат както следва:
 ■16.10.2013г. от 18.30ч. за учениците от гимназиален етап;
 ■17.10.2013г. от 18.30ч. за учениците от начален и прогимназиален етап.

Carmela Biscuit, твоето дете направо ме ошашка.Да ти е жива и здрава.
Можеш ли да споделиш къде ходите на курсове по немски?

На всички останали(и на вас, де  Simple Smile ), стискам палци за трудния девети клас!

# 290
  • София
Нашата РС ще е на 24-ти. Интересно и е почти по всички предмети -особено по химия Wink Не се оплаква, че разказвателните са и на немски, справя се. Съжалява, че Грегъри /легенда на НЕГ-преподавател по география/ не им преподава, но той е само на шпраховете. С нетърпение очаква обмена. Доколкото съм информирана първо ще посрещаме германче, а нашите ще заминат през юни. Ходи на английски в АВО и си харесва преподавателя-англичанин на 34г. Каза, че още от първия урок проговорили Laughing

# 291
  • София
liebesbaer, Грегъри предава и на лайстунг, но в горните класове. А докато сегашните деветокласници лайстунги  станат 11 клас, Грегъри вероятно няма да е там. Всяка година казва, че ще се пенсионира.. hahaha

# 292
  • София
Всяка година казва, че ще се пенсионира.. hahaha
Грегъри е вечен Mr. Green Ще зарадвам девойката, че има надежда да почерпи от извора Grinning
С приятелчета от другите класове си обменят инфо и в къщи само ме пита дали съм капарирала Joy

# 293
  • София
Нашата РС ще е на 24-ти. Интересно и е почти по всички предмети -особено по химия Wink Не се оплаква, че разказвателните са и на немски, справя се. Съжалява, че Грегъри /легенда на НЕГ-преподавател по география/ не им преподава, но той е само на шпраховете. С нетърпение очаква обмена. Доколкото съм информирана първо ще посрещаме германче, а нашите ще заминат през юни. Ходи на английски в АВО и си харесва преподавателя-англичанин на 34г. Каза, че още от първия урок проговорили Laughing

В Аво на exam preparation ли сте?

# 294
  • София
8-месечен общ английски B2

# 295
  • София
8-месечен общ английски B2

И ние сме там но се подготвяме за FES. 

# 296
  • София
Всъщност тя покри ниво В2 и сега се готви за сертификат, но ние мислим да прескочим FCE

# 297
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Дами  Hug Hug Hug
Да ви почерпя ... Моята първа, най-голяма любов става днес на 15 години Simple Smile Да ми е жива и здрава щерката, и да бъде все така прекрасна Simple Smile

# 298

la vida loca Честито-да е жива ,здрава и само радост да носи щерката.
Пък и на теб честит празник Heart Eyes Hug
Скрит текст:

# 299
  • в огледалото на живота
Ла вида и тук да ти честитя празника на момичето   bouquet
Много да ви радва!
Да постига целите и да следва мечтите си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт