ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Как сте дами-не пишете Hug

# 421
  • София
Днес моят син ми донесе голяма радост. Първо, има шестица на контролното по химия. Wink Второ, в часа по психология с още двама съученика са представили презентация за зависимостта от наркотиците и учителката много  ги е похвалила за отличната работа и за това, че са споделили своите мисли по темата. В последния момент едното от децата се е отказало да участва и най-добрият приятел на сина ми в класа  е подготвил неговата част от презентацията, за да не провали работата на останалите. Най-голямата ми награда беше вълнението на Косьо и радостта в очите и гласа му, докато ми споделяше. Blush

# 422
Браво на момчето!Все така да радва Hug

# 423
  • София
Да, чудесно е, когато ни радват така чаветата. Моят Дивак нали все рева колко го мързи и как едвам избутва петиците, вчера, като ми прочете домашното по английски поема на тема "Спомените на един евреин, оцелял в концентрационен лагер" и направо паднах - нахвалих се на когото се сетих, чак я постнах във фейса и щях се пръсна от гордост  ooooh!
Е, еуфорията сигурно ще изчезне, кат ми сервира пак някоя 3 или 4, ама...

Да си пожелаем по-често да ни дават поводи да се хвалим и дуем  Mr. Green

# 424
  • София
За информация на хората, чиито деца са в НГДЕК или се интересуват от темата!

В интервала 10.35 - 11 ч. по програма Хоризонт ще има разговор по темата за местенето на ул. Баба, азбеста и т.н.

# 425
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
За информация на хората, чиито деца са в НГДЕК или се интересуват от темата!

В интервала 10.35 - 11 ч. по програма Хоризонт ще има разговор по темата за местенето на ул. Баба, азбеста и т.н.

Мерси!

# 426
  • гр. София
Мами, скоро дали ще има РС? Насъбраха ми се някои въпроси към класната, ако трябва да й звъня..... Thinking

# 427
Според мен е рано за РС,звънни Peace

# 428
  • гр. София
Според мен е рано за РС,звънни Peace

Не бяха ли някъде март месец РС?  newsm78 Или аз се бъркам.....Ще звънна в такъв случай.  Peace

# 429
  • Пловдив
Отдавна не съм писала в темата та викам да драсна някой ред. При нас нещата са сравнително спокойни . Много математика учат което е добре вече има тренинг усет за задачите. Българският му е слабо място , но се надявам да го подобри. Онзи ден се разбрал със сестра си тя да му помага по рисуване и музика а той на нея по география и история. Тя ходи на пиано и солфеж и на рисуване и доста добре се справя , а той горкия хич го няма нито в нотите нито в рисуването . Тя пък е скарана с посоки и географска  карта и историческа хронология в години та там той на нея помага.

# 430
  • Там, където ме обичат
Отдавна не съм писала в темата та викам да драсна някой ред. При нас нещата са сравнително спокойни . Много математика учат което е добре вече има тренинг усет за задачите. Българският му е слабо място , но се надявам да го подобри. Онзи ден се разбрал със сестра си тя да му помага по рисуване и музика а той на нея по география и история. Тя ходи на пиано и солфеж и на рисуване и доста добре се справя , а той горкия хич го няма нито в нотите нито в рисуването . Тя пък е скарана с посоки и географска  карта и историческа хронология в години та там той на нея помага.
Браво на децата ти.
И при мен баткото се подмазваше на сестра си да му помогне с "дизайнерската" част на проектите.
Той й помагаше по математика или английски.
Да похваля госпожицата с шестица по химия. Както се казва - доживях най-после.  Mr. Green

# 431
  • София
Здравейте Hug
Ние от един месец сме на вълна предстоящия фашинг на гимназията в края на март и междуучилищния обмен.
В началото на април семейството ни ще се увеличи с едно германче Laughing Всеки горе-долу си знае вече гостенчето и си общуват из мрежите. До среднощ си пишат разгорещено по тия две тъй важни теми... Другия клас от отдела вече домакинства на германчета и тази седмица вълненията бяха големи. Освен туристическата програма, която са им направили, в два от дните са влизали заедно и в клас. 

# 432
  • Бургас
Здравейте момичета, моля ако някой може да ми препоръча  частен учител по- немски език. Става въпрос за Бургас Simple Smile

# 433
  • София
bebaaa, тук май няма кой да ти помогне конкретно.
Аз бих те посъветвала да проучиш преподавателите по немски от ГПНЕ "ГЬОТЕ". Със сигурност някои от тях дават частни уроци.
liebesbaer , каква е темата на тазгодишния Fasching? Моята девойка може да се включи, нещо в последно време посещава доста сбирки на 9-класници от немската. Grinning
Сега ме освeдомиха - The Great Gatsby. Страхотно! Ще чакам репортажи и клипове.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 19:53 от Ironic

# 434
  • София

liebesbaer , каква е темата на тазгодишния Fasching? Моята девойка може да се включи, нещо в последно време посещава доста сбирки на 9-класници от немската. Grinning
Сега ме освeдомиха - The Great Gatsby. Страхотно! Ще чакам репортажи и клипове.
Скрит текст:
По-точното подзаглавие е Party at Gatsby's. Момата ми е сред организаторите му. Има  фейсбук страница и в нея вече са качени част от номинациите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт