ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 559
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София

liebesbaer , каква е темата на тазгодишния Fasching? Моята девойка може да се включи, нещо в последно време посещава доста сбирки на 9-класници от немската. Grinning
Сега ме освeдомиха - The Great Gatsby. Страхотно! Ще чакам репортажи и клипове.
Скрит текст:
По-точното подзаглавие е Party at Gatsby's. Момата ми е сред организаторите му. Има  фейсбук страница и в нея вече са качени част от номинациите.  Peace

Русалке, чак сега влизам и виждам, че си писала Embarassed
Преди малко баща и отиде да я вземе от фашинга. Ще разказвам утре впечатления Sunglasses

# 436
  • гр. София
Да се похваля и аз най-накрая с успеха на моята госпожица - отиваме на национален кръг на олимпиадата по биология!  Grinning Много се радвам и много се гордея с нея ..... Crazy Изненада ни всички с доброто представяне! Доста учи и ето че резултата е налице. Скоро не я бях виждала така целеустремено да чете и учи по нещо! Сега цяла ваканция отново ще преговаря, защото на 4.04. пътува за Момчилград.   Party Дано и там да се справи, но за нас /родителите и близките/ дори и само влизането в списъка с допуснатите на нац. кръг е огромна награда и постижение!!!  Grinning

# 437
Да се похваля и аз най-накрая с успеха на моята госпожица - отиваме на национален кръг на олимпиадата по биология!  Grinning Много се радвам и много се гордея с нея ..... Crazy Изненада ни всички с доброто представяне! Доста учи и ето че резултата е налице. Скоро не я бях виждала така целеустремено да чете и учи по нещо! Сега цяла ваканция отново ще преговаря, защото на 4.04. пътува за Момчилград.   Party Дано и там да се справи, но за нас /родителите и близките/ дори и само влизането в списъка с допуснатите на нац. кръг е огромна награда и постижение!!!  Grinning
smile3501 Поздравления и УСПЕХ!!!

# 438
  • в огледалото на живота
Браво на всички деца и поздравления на родителите им   bouquet

Весела и спокойна ваканция на учениците  Hug

# 439
  • София по рождение
браво на момичето! Simple Smile

# 440
Поздравления и успех!

# 441
  • София-Младост
 smile3501 Браво! Успех и в следващият кръг  Simple Smile

# 442
  • София
Браво на девойката, Leila! Успех и в следващия кръг Hug

# 443
  • София
Обичам такива новини! Браво на децата и успех на продължаващите!

# 444
  • София
Лейла, браво на момичето ти! Много, много се радвам за нея , и за теб. А ти се притесняваше, че не мотивирана в началото. Сега всичко си дойде на мястото. Много се радвам, все така да продължава!   Hug

# 445
  • В най - голямото село
Leila Браво на детето. Стискаме палци за следващият кръг.

# 446
  • гр. София
Благодаря на всички за поздравленията!  Hug

С нетърпение чакаме да видим и представянето й на следващия кръг. В неделя като науча резултати - ще споделя.  Grinning

На Carmela детенце също е на нац. кръг по биология.  Simple Smile

# 447
  • София
Не мога още да си намеря място от вълнение, беше абсолютно неочаквано,
надявахме се да е в челната десятка, като се има предвид, че нито имат профил,
нито школа по биология, но преди малко ми се обади ръководителката на отбора на СМГ -
моята девойка е първа на националния кръг на олимпиадата по биология в групата 7-9 клас  newsm81

# 448
Carmela Biscuit , поздравления за успеха на момичето Peace
Браво!!!

# 449
  • София
Не мога още да си намеря място от вълнение, беше абсолютно неочаквано,
надявахме се да е в челната десятка, като се има предвид, че нито имат профил,
нито школа по биология, но преди малко ми се обади ръководителката на отбора на СМГ -
моята девойка е първа на националния кръг на олимпиадата по биология в групата 7-9 клас  newsm81

Едно голямо БРАВО от мен, от сърце:) Да е жива и здрава и все така успешна, Кармела:)

Общи условия

Активация на акаунт