ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 577
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Добри са ни децата! А може би и ние сме добри майки. Wink

И двете,категорично и двете Peace

# 511
  • София
Здравейте, чета ви и се радвам на малките ви победи! Да пожелая успех на децата ви и едно щастливо лято! Hug
Ако правите пак среща, да не ме забравите! Simple Smile
Имам нужда от комплект учебници за 9 клас с първи немски език (+  съответните на български език), дъщеря ми учи в 73СОУ, но май учебниците са едни и същи за навсякъде. Купувам веднага. Пишете ми на лични.

# 512
  • Там, където ме обичат

Да, бе да.  Mr. Green
Една приятелка на моята госпожица е записала майка си в телефона като "зла вещица"
Предложих й мен да ме запише в своя като "по-злата вещица"
Много й хареса.  Joy Joy

# 513
  • в огледалото на живота

Да, бе да.  Mr. Green
Една приятелка на моята госпожица е записала майка си в телефона като "зла вещица"
Предложих й мен да ме запише в своя като "по-злата вещица"
Много й хареса.  Joy Joy
hahaha
Моят син пък ми е лепнал етикета''Шефката звъни''когато го търся... Crazy

# 514
И аз съм лошотията вкъщи Laughing Ама какво пък, отново пълна отличничка. Доволна съм  Grinning

# 515
  • София-Младост
Хехе колелото се върти...и ние сме били на 16 Simple Smile)
И аз на моменти съм лошава, но няма как...аз също съм много доволна от девойката, завърши с една 5. Вече втори ден не ходят на у-ще, утре заминава на републиканско и край за тази учебна година Simple Smile

# 516
witch ,със сигурност съм в адресника на колегите,но пак звънят Mr. Green
За домашните ,за сега съм the best,но не ми звънят Laughing
A song of ice and fire-е книгата за ваканцията.Остава да я намери и прочете. Laughing
Ала-Бала-физиката ли?

# 517
  • София-Младост
С нея се пребори, по АЕ остана с 5.

# 518
  • София
На тази страница - http://danybon.com/index.php/education/maturi са публикувани резултатите на тазгодишните ДЗИ по предмети и училища.
Таблицата дава богат материал за размисъл, както в посока как си стигнал до 12. клас и изкарваш 3 по БЕЛ, така и не толкова добрите резултати на някои от много желаните гимназии. За себе си откроих само три езикови държавни гимназии - НЕГ, АЕГ и Испанската, които заедно с АК и СМГ се представят стабилно по БЕЛ, МАТ и съответния език.

# 519
  • Пловдив
Хе-Хе и аз съм лошото ченге вкъщи .  Иначе и в ОМГ свършиха училище в понеделник им раздават бележниците . Още не знам някои от оценките му , но ще ги видя . Букет иска да вземе за класната , харесват си я  много.

# 520
  • София
На тази страница - http://danybon.com/index.php/education/maturi са публикувани резултатите на тазгодишните ДЗИ по предмети и училища.
Таблицата дава богат материал за размисъл, както в посока как си стигнал до 12. клас и изкарваш 3 по БЕЛ, така и не толкова добрите резултати на някои от много желаните гимназии. За себе си откроих само три езикови държавни гимназии - НЕГ, АЕГ и Испанската, които заедно с АК и СМГ се представят стабилно по БЕЛ, МАТ и съответния език.

Не мога да сравня матура по МАТ между АК и СМГ съпоставяйки броя на   децата. Може би  БЕЛ е единствения критерий за общото класиране, но пак не - и тук бройките са различни.

Приключи и тази учебна година. Младежът е доволен. Весела ваканция Simple Smile

# 521
  • София
asa, коментарът ми в никакъв случай не е класация, тъй като осъзнавам, че бройката явили се е важен фактор.
Говоря само за стабилно представяне едновременно по БЕЛ, МАТ и съответния език. Peace
Според мен на първо място в класацията по ДЗИ БЕЛ е НЕГ, защото са се явили двойно повече ученици, които са получили резултат по-нисък само с 3 стотни. От друга страна битува мнението, че в АК влизат деца, които не са успели да се закачат за държавните гимназии и средното ниво не е с голям потенциал. Това означава, че училището успява да постигне отлични резултати с "наличния материал", за което заслужава адмирации. Laughing

Поствам нашия списък за 10. клас:

І. Западноевропейска литература
Бокачо – „Декамерон“, 
Сервантес – „ „Дон Кихот“,
Шекспир – „Хамлет“,
Молиер – „Тартюф“,
Д. Дефо – „Робинзон Крузо“,
Ал. Дома – „Граф Монте Кристо“,
Балзак – „Дядо Горио“,
Пушкин – лирика,
Гогол – „Шинел“,
Мопасан – „Бел ами“,
Верлен или Рембо – лирика

ІІ. Българска възрожданска литература
Паисий Хилендарски  - „История славянобългарска“,
П. Р. Славейков - „Изворът на Белоногата“,
Любен Каравелов - „Българи от старо време“,
Д. Войников - „Криворазбраната цивилизация“.

Весела ваканция, изпълнена с много приятни емоции!

# 522
  • в огледалото на живота
Ироник и нашия списък е сходен.
От изброените  книги младежа сподели,че го грабва само Бел Ами ,Граф Монте Кристо и Робинзон Крузо.
От българските  автори пък последните две е гледал на постановка в театъра.
Според него-имало време за четене... Whistling

Слънчева и усмихната ваканция на всички  Hug

# 523
И нашият списък е като този на Ироник, но липсва Гогол. А Данте отпаднал ли е от програмата? Странно  Rolling Eyes Мислех, че дъщеря ми нещо не е дозаписала, но ето и тук го няма.

# 524
  • София-Младост
И нашият списък е като този на Ироник, но липсва Гогол. А Данте отпаднал ли е от програмата? Странно  Rolling Eyes Мислех, че дъщеря ми нещо не е дозаписала, но ето и тук го няма.
В списъка на дъщеря ми фигурира "Ад" на Данте.

Общи условия

Активация на акаунт