ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 608
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Там, където ме обичат
http://www.quia.com/files/quia/users/stvarraso/The-Fault-In-Our- … OS_JG_English.pdf
 Hug

Не знам доколко е пълен вариантът, моята девойка я има на английски на хартиен носител и там страниците са доста повече, но пък са с друг размер. Погледнах само  финала, същият е.

Мерси, Русалке!   bouquet

# 541
  • София по рождение
Здравейте,

младежът заминава на1-во море в неделя с приятелско семейство. "Българи от старо време" е много скучна, "Декамерон"- дебела, а толкова обичаше да чете това дете до преди 2 години...
Весело лято!

# 542
  • София
Leila, поздравления за отличния успех! Hug

Бележникът на Косьо е доста по-шарен, но така става, като не е полагал системни усилия през цялата година, а се сети да учи последните няколко месеца на втория срок. ooooh!

foxysilver, писах ти на лични. Peace Синът ми беше започнал да чете едно фентъзи на английски - The Golem and the Jinni by Helene Wecker. Имало по - старовремски думи (заради сюжета), но му допадаше. Тъкмо се зарадвах, че си създаде навик да взима Киндъла и да чете в метрото до училище, и учебната година, взе че свърши. Joy

# 543
Отдавна не съм писала, но то и много рядко влизам вече в този сайт откакто му смениха интерфейса   Close.
Моят хубавец отново замина за ваканцията в Испания. Взе си Дон Кихот, Ад и Тартюф за четене /то аз ги сложих в куфара, де  Twisted Evil/. Не знам дали ще ги прочете. Надявам се поне за първата да намери време! Иначе обича да чете и си взе и едно фентъзи / скромна тухла от 600 страници/.
Годината завърши с 5,30 и аз съм страшно недоволна  Close. Първия срок беше сравнително добре, но през втория се отпусна и нареди едни четворки... Много ме е яд, че така го домързя в края на годината  Close! Както и да е! Да е жив и здрав, а другото...
Сега чака фиестата за Сан Фермин и сигурно цяла седмица ще мерят улиците на Памплона с братовчедка си.
Весело лято на всички!   bouquet

П.П. Ако се организирате за среща - sweetkids_mama, моля те звънкай, че ти си по-редовна тук  Grinning!

# 544
  • София по рождение

Сега чака фиестата за Сан Фермин и сигурно цяла седмица ще мерят улиците на Памплона с братовчедка си.
Весело лято на всички!   bouquet

А такааа, и ние имаме роднини в Памплона... Да вземем и ние с теб да идем?!

# 545
Ние ходихме преди 2 години цялото семейство за месец. Обиколихме почти цяла северна Испания. Много красива природа, страхотни къмпинги, чудесна инфраструктура и най-важното - цените не са много по-високи от тук /изключвам услугите и заведенията/.

# 546
  • София
Нашите бележници ги раздадоха на летището преди отпътуването за аустажа в Германия  Mr. Green. Девойката от една седмица и отседнала в баварско селце и обикаля красоти. Немската диплома е 1 и малко/има само една двойка, което пак е 6 по нашата с-ма/. В бележника имаме пълно 6, общия успех на класа и е 5,9  bowuu Децата са си заслужили приятните емоции из баварско на 100%.
Изчете ми списъка с литературата помежду другото. И при нас присъстват Ад и Декамерон. Онзи ден ми се похвали, че в Мюнхен си купила Дневникът на Бриджит Джоунс, явно това ще се чете преди всичко останало Laughing
Весела ваканция и незабравими летни мигове!

# 547
  • София
Доста заспа темата през ваканцията Simple Smile, явно добре я оползотворяват децата.
Май няма да я изпишем до началото на учебната година и ще трябва да и сменят заглавието  на "Десетокласници".
Моята много четяща дъщеря отказа да дочете "Дон Кихот"  Sad, сигурно ще я попрехвърли, когато започнат да я изучават, но не е същото. 
Как е при вас?

# 548
Почиват,почиват, активно Flutter

# 549
  • София
Sause baus, не се съмнявам в това, в това са професори и им е тясна специалност. Joy

# 550
  • София
Моето зомби ми разби ню-ню илюзиите, че поне "Бел ами" ще му е интересна, като възмутено заяви, че е скучна. Цъка като изоглавен по цял ден, нищо друго не го интересува, напълно е изключена нормалната комуникация с него, изобщо не ми се мисли, говори, че и живее по темата  ooooh!
А това с нежеланието за "Дон Кихот", аз като четяща в ученическите години и по две книги на ден ваканциите, напълно го разбирам. Отвеяно, неразбираемо, скучновато - как да ти се чете... Моето, ако четеше, нямаше да го карам ни кихот, ни ад, ни декамерон да прочита изцяло.

# 551
  • гр. София
Пътуваме, почиваме, мързелуваме......Приятелки  lalalala......кино....басейн...  bowuu

А книгите..... newsm34  Нямаме нищо прочетено, въпреки че съм взела част от тях от библиотеката, но вече трябва да ги връщам без да е прочетена една. Направи опит с Дон Кихот /макс. половината/, но преработено за малки деца издание. Каза, че е разбрала същността - Дон Кихот е малко смахнат....... ooooh! Помолих я поне да прочете произведенията от български автори, нооооо засега без резултат, въпреки че отговора е: Да, когато кажеш!!!

# 552
  • София
Моят успешно скатава при баба си и дядо си, където контролът е минимален. Laughing На въпроса кога ще почне да чете задължителната литература ми отговори "след домашното по японски", което се канеше да започне. Скучно му е, но не иска да дойде и при нас в Бургас, защото там щяло да му бъде още по-скучно. ooooh! На плаж не стъпва ( вашите ходят ли? newsm78). Сериозно се замислям за догодина да намерим някакъв друг вариант за ваканцията. Много искам да се включи в някой от доброволческите лагери на CVS, обаче той се опъва и не иска.

# 553
Почивките-с приятели ,на море и планина.С родителското тяло вече не ходи Confused скука било.Ами,добре Hug

# 554
  • София-Младост
И моята девойка тази година каза, че не държи да бъде с нас на морето. На плаж ходи предоволно тази година, макар и на басейн и на Дунава. Др.седмица заминава на традиционният спортен лагер с отбора на планина и като се върнат вече ще започне пуфтенето, че ваканцията свършила и идва училището...
Нещо не мога да се пречупя още и сама да я пусна с приятели на море...имаха организиран лагер от у-ще за Сл.бряг...но пък как можаха да изберат този курорт се чудя...там и пари да ми дават не бих стъпила. Но тя не пожела да отиде така или иначе.

sweetkids_mama  дай малко информация за тези лагери, или линк.

Общи условия

Активация на акаунт