ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 562
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Сега чакаме да улучите младеж на четвърто теглене на тотото.  Wink

# 391
  • гр. София
Почти безобидн@, честито бебче!!!!! Да е живо и здраво и с късмет родено!!!   bouquet

Колкото до Олимпиадата по биология .....наистина не разбирам защо е тази мистерия.  newsm78  Дори официалните резултати от Общинския кръг  на сайта на РИО не са публикували  #2gunfire Някой да ги има от друго място?

# 392
Шегубийка! Laughing

# 393
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Шегубийка! Laughing

К'во казахте  Whistling Някой иска да има още деца  newsm78 Ще почакам да ми доведат щерките младежи  Joy

# 394
Здравейте, ще ви удостоя с присъствието си.  На кои олимпиади ходихте/децата ви се ходили? Класирахте ли се за областен кръг, ако вече сте били? Как се подготвяте за лексикалната част от олимпиадите по чужди езици?
Аз ходих по математика и физика, по математика съм класиран за национален, за физиката не са казали нищо. Смятам да ходя още по немски и... уау, нищо друго. Хубаво е да си в девети клас.

# 395
  • София
по математика съм класиран за национален

Уау, как става тоя номер преди да е минал областният кръг  Laughing

# 396
Момичета, може ли да ми препоръчате учител по математика? В училище явно не обясняват достатъчно добре задачите и вече имаме натрупани пропуски, а не ми се иска да продължава така.
Предварително благодаря!

# 397
  • София-Младост
Почти безобидн@, честито бебче!!!!! Да е живо и здраво и с късмет родено!!!   bouquet

Колкото до Олимпиадата по биология .....наистина не разбирам защо е тази мистерия.  newsm78  Дори официалните резултати от Общинския кръг  на сайта на РИО не са публикували  #2gunfire Някой да ги има от друго място?
Вече са качени резултатите.

# 398
  • гр. София

Вече са качени резултатите.

Мда, видях ги........... Simple Smile

# 399
  • София по рождение
Помощ! Някой има ли който да знае как се намира мощността на един кран който вдига нещо с маса 4000 кг и конст. скорост 0,5 м/с. Ох, може да е просто, ама не се сещам ooooh!

Сетих се!

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 20:06 от Nadyk

# 400
  • София
Напиши решението, де! Ти си се сетила, ама аз не съм! Само ми разчопли любопитството!

Какво става, сега пък азбест ли има в хубавата сграда на НГДЕК! Откъде и кой е дал идеята на родители да дават проби за азбест? Мислех, че много отдавна не се използва, сигурно от 80-те години. Голяма мистерия, нещо май няма да ви върнат.
http://news7.bg/NEWSROOM/%D0%9E%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0 … html#.UwPUN2KSxWU

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 23:48 от Andariel

# 401
Нищо не разбирам от тази разправия-ту тук ту там само я местят тази гимназия и все с много основателни причини #Cussing out Не оставят децата да учат на спокойствие.

# 402
  • София-Младост
Да попитам 90-те години къде се е помещавала НГДЕК...че с мъж ми спорехме по повод изказване на милен Цветков, който недоумявал как едно време той се изучил при този азбест, пък днешните деца не можели... Що си мисля, че преди години я преместиха в Модерно предградие.

# 403
И аз си спомням,че първо поне през 80-те беше в центъра,но точно кога я преместиха в Модерно предградие се затруднявам. newsm78

# 404
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Доколкото знам преди 14 години е преместена НГДЕК от Иван Асен (били са 2 училища в една сграда и тогава тази на Баба е дадена от СУ - била е педагогически факултет - на НГДЕК за временно ползване. После какво е ставало не знам, но 2010 или 2011 от СОС дават сградата на 13-то на МК, а те я дават за постоянно на НГДЕК) в Модерно предградие.

Общи условия

Активация на акаунт