ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 554
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Почти безобидн@, честито бебче!!!!! Да е живо и здраво и с късмет родено!!!   bouquet

Колкото до Олимпиадата по биология .....наистина не разбирам защо е тази мистерия.  newsm78  Дори официалните резултати от Общинския кръг  на сайта на РИО не са публикували  #2gunfire Някой да ги има от друго място?
Вече са качени резултатите.
Моля ви пуснете линк, защото аз не ги намерих.

# 406
# 407
Моля,как се разбира кои отиват на следващия кръг?

# 408
Благодаря, за София ми трябва за биология, а линка е за физика.

# 409
  • София
Благодаря, за София ми трябва за биология, а линка е за физика.

Това е биология, само класираните за областен кръг:
http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2014/02/17/%D0%94 … 0%B3%202014-1.xls

# 410
Благодаря Carmela Biscuit  bouquet Синът ми се яви на олимпиадата по биология, но е се класира за областен кръг, но ми се искаше да видя с какъв резултат е бил. Може ли отнякъде да се намери такава информация?

# 411
  • София
Sunnynon, трябва да пита учителя/ката си по биология. В СМГ протоколите
с резултатите на всички явили се са били закачени до кабинета по биология.
Лейла беше писала, че в НПМГ също е имало изнесени протоколи на техните ученици,
би трябвало и в другите училища да е така, или поне учителите могат да им кажат резултатите.

# 412
  • София
В момента върви разговор по Хоризонт за НГДЕК. Май свършват вече. Който иска да прослуша записа по-късно на сайта на радиото, мисля че ги качват.
Накратко, според министъра (нещо му завършва името на "ич"), децата трябва да се върнат в ремонтираната сграда на Баба. Понеже имаше още един мъж, Йорданов, дето не го разбрах какъв е, ми се сливаха гласовете и не можах много добре да различа кой кога говори, но като цяло и двамата са за връщането в Модерно предградие, и че има замесени частни интереси, вкл. използване на това да се вложат европари в ремонта на държавното, за да може да се ползва от частното.

# 413
  • Mladost
Не успях да отида вчера на РС в НГДЕК, но разбрах, че  "разговора" е бил доста грозен... най-големия проблем според мен е , че всичко което се прави е за сметка  обучението на децата - губят материал, присъстват на грозни скандали ... до къде ще се стигне не знам #Cussing out

# 414
  • София по рождение
Напиши решението, де! Ти си се сетила, ама аз не съм! Само ми разчопли любопитството!

F=m.g=4000.9,8
P=F.v=.0,5....

# 415
  • гр. София
А случайно някой да има отговорите от Областния кръг по Биология от 2011г?  Thinking Интересува ме втора възрастова група......

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 18:52 от Leila

# 416
  • София
А случайно някой да има отговорите от Областния кръг по Биология от 2011г?  Thinking Интересува ме втора възрастова група......

Това е единствената областна тема, за която се намират отговори:  Grinning
http://pmg-vratsa.org/files/2010-2011/re6eniqBiology/OTGOVORI_8KL-2011.pdf

# 417
  • гр. София

Това е единствената областна тема, за която се намират отговори:  Grinning
http://pmg-vratsa.org/files/2010-2011/re6eniqBiology/OTGOVORI_8KL-2011.pdf

Ооо, благодаря много, Carmela.   bouquet

# 418
Carmela благодаря  bouquet

# 419
  • София
Почти безобидн@ Честито Hug  bouquet
Да ти е жива и здрава дъщеричката /сестрите и също/, да има много късмет и много, много да ви радва!!!
Целувам те, БРАВО!

Общи условия

Активация на акаунт