LIPOVON - ultimate weight reduction - 2

• 307 508
  • 1 040
  •   2
Отговори
# 540
Привет дами!
Искам първо да кажа, че основната причина да се регистрирам днес тук са ефектите от приема на Липовон в продължение на 5 дни. Пиша именно в този форум, защото от тук разбрах за този продукт.
По-долу ще опиша ефектите лично върху мен,  като искам да отбележа, че абсолютно във всеки един от дните съм приемала хапчето на гладно с общо количество вода за деня около 2,5-3л. и съм консумирала само плодове и зеленчуци (салатата си я правех със сирене, а към плодовете си добавях лъжичка мед):

1 ден - Веднага след приема - сърцебиене, все едно съм тичала 10 минути умерено темпо. Търпящо се. Отдавам го на ефекта, който би трябвало да забързва метаболизма. И кафе пиех сутрин и следобед, но организма ми е свикнал с кофеина и сърцебиенето го отдавам изцяло на Липовон-а. Чувството за глад изчезна след приема му до към обяд. Мислех си, че водата ще ме затрудни. Обратното, даже вечерта си легнах жадна, но не станах да пия вода. Щеше да ми стане много. Като цяло през целия ден супер много енергия неясно откъде при положение, че приемах малки порции храна.

2 ден - 1:1, с изключение на това, че започнаха смущения в съня 2ри срещу 3ти ден. Не можх да заспя дълго време. Сърцето ми ту беше спокойно, ту изведнъж скачаше на 200 оборота през цялото денонощие.

3 ден - Всичко това като прибавим и потене и резки промени в настроенията, нервност, заядливост.

4 ден - Отново същото, само че като че ли пулсът ми се нормализира (уви за мое само временно успокоение).

5 ден - Сутринта всичко беше нормално, изпих си Липовон-а, направих си чаша кафе, изпуших си спокойно цигарата. Бях станала в такова добро настроение.. Наложи ми се обаче да разровя в един куфар за една моя дреха, която търсих. Изправяйки се, поне минута не можех да разбера къде се намирам.. виждах звездички, виеше ми се свят, слухът ми за известно време заглъхна. Не се стреснах първоначално, защото реших, че ще се оправя след много малко. Да ама не. До обяд се влачих из коридорите на жилището като замаяна, сърцето ми пак биеше ускорено, но чувството, което изпивах е   .. как да го обясня така, че да ме разберете.. с две думи все едно бях употребявала опиат. Реших, че ще отида да си легна да пробвам да поспя.. но явно и това беше грешка. От момента, в който положих главата си на възглавницата и затворих очи пулсът се усещаше толкова силно в главата ми, че имах чувството, че ще получа кръвоизлив. Както и инфаркт. Непосредствено след това започна задушаването и паниката, което ме подтикна да викна хората, които бяха при мен. Eдвам събирах въздух да им кажа, че трябва да се ходи към болницата. До болница не се стигна, предложиха ми вода и ми казаха да не спирам да се движа. Изпих около литър на екс от стрес, паника и усещането, че всеки момент ще се сгромолясам на земята. Чувствах се все едно смъртта ми чука на вратата. Когато ме видяха докато отивах при тях първата им реакция беше "Цялата си жълта!!!". Единственото, което ми помогна беше, че не спрях да бягам, скачам, вървя и да правя гимнастика на въдух в продължение на един час, защото ако бях останала неподвижна вътре.. не знам. Благодаря на дядо Господ, че успях да се съвзема, беше отвратително изживяване.

Мисля, че знаете какво следва... на следващия ден веднага хвърлих опаковката и обещах пред себе си и тялото си, че никога повече няма да изложа здравето си на такъв риск и резултати ще постигам само по натурален път. Надявам се някой да види това и да успее да се предпази навреме, защото не изключвам и възможността ефектите при някои да се проявят след време.. Пазете се моля ви! Целувки и успех..

# 541
вече знаеш отчасти какво е да си друсан с амфетоподобни говнца.радвай се,че не си стигнала до болницата.аз откога намеквам деликатно да се внимава.

# 542
вече знаеш отчасти какво е да си друсан с амфетоподобни говнца.радвай се,че не си стигнала до болницата.аз откога намеквам деликатно да се внимава.

Да! Освен това четох, че в него се съдържа една съставка сибутрамин, което всъщност е вид амфетамин!!! ПОТРЕСЕНА СЪМ !!! Shocked Shocked Shocked

# 543
Много странно, за пръв път чувам за такъв ефект.

# 544
НЕ Е СТРАННО,А ОПАСНО!
Много хора подценяват рисковете и предпочитат да опитат като играят на руска ролетка.
Не винаги действието е толкова силно изразено,но последствията са -отслабваш,изтощаваш нервната система,имунната,товариш сърцето,черния дроб и факт-връщаш килата обратно ,че и отгоре.Факт,който не е удобен ,но -истина.Ако реално си вършеха работата,тези хапчета нямаше да има толкова непреброим брой зарибени потребители,които да казват-да ,на мен ми действа.
Ок,действа ти,ми тогава защо всеки месец се чудиш кви китайски фашкии да пиеш?Спрете да се бъзикате със здравето си,казвам го от личен опит.

# 545
  • Варна
Опс,аз не бях толкова деликатна като съобщих за вредите от този препарат......тогава всички ми се нахвърляха ,или опулваха от почуда.

# 546
Здравейте, мами!

Пак съм аз  Rolling Eyes След като изпих първото хапче реших да се поинтересувам какво пия и попаднах на страничните ефекти от приема на наркотичното вещество  "Sibutramine", което вече на 100% съм сигурна, че има в продукта:
http://www.drugs.com/sfx/sibutramine-side-effects.html

Статията е на английски, за което се извинявам. Който е имал проблеми с хапчето, може да види, че това са всъщност странични ефекти, които са нормални за тази съставка.

Това е от мен Simple Smile Ще си помисля дали да продължа  smile3506

# 547
Тъй като за първи път ще започвам да пия Липовон, може ли да ми препоръчате откъде да си взема? Някой дистрибутор?

# 548
  • Варна
Препоръчвм ти изобщо да не си взимш!
Абе Вие не разбирате ли ,че това е опасно ,не се продава свободно/даже гонняма и никога не хо имало/ ,не можеш да го вземеш в аптека или дрогерия....а само от някви измислени сайтовете!

# 549
Препоръчвм ти изобщо да не си взимш!
Абе Вие не разбирате ли ,че това е опасно ,не се продава свободно/даже гонняма и никога не хо имало/ ,не можеш да го вземеш в аптека или дрогерия....а само от някви измислени сайтовете!

По твоята логика всичко е опасно и хляба  и сиренето и повечето от плодовете и зеленчуците. Всеки си избира как да живее, въпрос на личен избор Simple Smile

# 550
  • Варна
Нещо не си ми проследила логиката ми се струва!
Верно всеки прави какво то си иска,но ако има малко разум ще прочете и лошите коментари ...пък може и да се позамисли....

# 551
  • София
Хора,не си давайте парите за този боклук!!!Рискувате си здравето!!!
Днес сутринта си изпих хапчето/6-то/ и изведох кучето на разходка.Изведнъж се закашлях жестоко и от носа ми изхвърча облак бял прах/знам колко абсурдно звучи,но е факт/!Явно капсулата се е спукала?!?!?И аз не знам точно какво се случи...Едва успях да се довлеча обратно в апартамента-затруднено дишане/и през носа и през устата/,вкус на лекарство,световъртеж...Прибрах се някак...пих вода...натъпках се с какво ли не...опитвайки се да премахна гадния вкус и да нормализирам дишането си!
Вече минаха 4 часа.Още не знам къде се намирам-световъртежа продължава/адски ме боли глава/кръвното ми е високо 130 на 80,а по принцип винаги ми е 90 на 60/пулсът ми е учестен/ръцете ми треперят и просто не мога да опиша колко тъпо се чуствам!ТЪПО-защото не беше нужно да минавам през този ад,за да разбера,че ЛИПОВОН е поредната гадост,с която се тъпчем,за да сме "красиви"!
НЕ ГО ПИЙТЕ!!!ЗДРАВЕТО Е ПО-ВАЖНО ОТ ТОВА ДА СЕ ХАРЕСАТЕ НА НЯКОГО...
p.s.-Съвсем сериозно съм се амбицирала да сигнализирам КЗП и да пратя хапчетата в някоя лаборатория,за да разбера с какво се тровим!

# 552
Ами хайде де,сигнализирай!В момента,  в който разрових измислените им реклами,че това е мексиканска фирма-не е,гласно обясних съдържанието им ,станах мн неудобна и трябваше да мълча.Дали обаче съдържат Сибутрамин или далеч по-опасното Мизандол, могат да потвърдят само специалистите.
Към девойката,която с бледи аргументи за вредността на сиренето,се опитва да обори тезата за опасните добавки-нелепо е сравнението.Това са наркотични вещества девойко ,и не са само опасни,от тях се мре,ако не ти се случи нищо зверско докато ги пиеш, за да си смъкнеш задника,ще усетиш последствията след 1-2-3 год.!!!
Разберете,че не напразно са ги забранили !!!Разберете,че се пристрастяваш от тях,затъпяваш и си вредиш на целия организъм,но ако все пак не ти пука за самата себе си,трови се...

# 553
Хора,не си давайте парите за този боклук!!!Рискувате си здравето!!!
Днес сутринта си изпих хапчето/6-то/ и изведох кучето на разходка.Изведнъж се закашлях жестоко и от носа ми изхвърча облак бял прах/знам колко абсурдно звучи,но е факт/!Явно капсулата се е спукала?!?!?И аз не знам точно какво се случи...Едва успях да се довлеча обратно в апартамента-затруднено дишане/и през носа и през устата/,вкус на лекарство,световъртеж...Прибрах се някак...пих вода...натъпках се с какво ли не...опитвайки се да премахна гадния вкус и да нормализирам дишането си!
Вече минаха 4 часа.Още не знам къде се намирам-световъртежа продължава/адски ме боли глава/кръвното ми е високо 130 на 80,а по принцип винаги ми е 90 на 60/пулсът ми е учестен/ръцете ми треперят и просто не мога да опиша колко тъпо се чуствам!ТЪПО-защото не беше нужно да минавам през този ад,за да разбера,че ЛИПОВОН е поредната гадост,с която се тъпчем,за да сме "красиви"!
НЕ ГО ПИЙТЕ!!!ЗДРАВЕТО Е ПО-ВАЖНО ОТ ТОВА ДА СЕ ХАРЕСАТЕ НА НЯКОГО...
p.s.-Съвсем сериозно съм се амбицирала да сигнализирам КЗП и да пратя хапчетата в някоя лаборатория,за да разбера с какво се тровим!

Много ми е интересно как се регистрирваш и още на същия час пишеш точно в тази тема?? Не защитавам никой и нищо просто споделям моето виждане! Аз съм контактувала с много хора който също употребяват липовон и за подобно нещо не съм и чувала! Просто тези реакции за които говориш ти не са реални!!

# 554
Zdraveite i ot men ot dulgo vreme sledq temite i cheta mnogo no za purvi put pisha na 19g sum zapochnah da piq lipovon na 17 visoka sum 170 bqh 82kg pih gi v produljenie na 6 meseca i svalih 20kilograma stanah 62 iskam da spodelq che sum mnogo dovolna v nachaloto imah glavobol i svetovurtej  ot nego no vupreki tova ne go sprqh predi 4 meseca rodih i sum 75 mislq otnovo da gi zapochna Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 00:19 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт