LIPOVON - ultimate weight reduction - 2

• 303 027
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте! Знае ли някой как трябва да изглежда холограмата на оригиналният липовон? Има ли диагонален надпис lipovon.com, lipovon.bg или само LP MEXSIKO? От къде да си купя оригинален?

# 751
Понеже ползвам Липовон от самото му появяване, всяка пролет... та да ви кажа кой е оригинален и кой какво трябва да има. На холограмата трябва да пише само LP MEXICO и е леко релефна и не се отлепя. На двете снимки от предната страница са показани оригинален на първата снимка и фалшификат на втората. Не трябва да има цифри върху холограмния стикер. Този от втората снимка го правят някъде по мазетата.... Аз лично си го поръчвам винаги от http://lipovon.net/  Успех на всички мами.

# 752
ЛИПОВОН  - ОПАСЕН!!!
Този продукт не е натурален в него има нещо което не е описано и е много опасно.Дори да спазвате инструкциите за прием това ви причинява безкрайно безсъние,задушаване,сърцебиене,световъртеж,паник атаки,разширени зеници.
Не можеш  сам да се познаеш,разбива ти нервната система и то само за няколко  дни , а за един месец, камо ли за три(пълен курс)може човек да си умре.

# 753
  • Козлодуй
За какво си го пила този продукт? Как реши че гореописаните симптоми са от него?

# 754
Пих го за да сваля няколко кг..А симптомите  са от него,защото  няколко дни  след  като  го спрях  изчезнаха .

# 755
  • Козлодуй
http://lipovon.info/ - тук пише най-долу че има и фалшив не съм му защитник не бих го пила нито фалшив нито оригинален отслабнах с диета и нямам тия грижи поддържам тегло със спорт ям предимно месо и от години не купувам хляб и сладкиши Simple Smile

# 756
  • София
Аз в момента пия липовон и то не за първи път.  Нямам такива проблеми  ,единствено пулса ми ускорен и имам постоянна жажда .

# 757
Здравейте момичета!Да изкажа и аз мнение за "чудния"Липовон.Не си давайте парите,всичко е една измама!Уж оригинален,голямо чудо,много обещания а едно голямо НИЩО!Един грам не свалих,а сърцебиене,нервност и  задушаване вечер.Писах им и естествено коментара ми беше изтрит.Не си увреждайте сами здравето,по-добре някое килце отгоре,отколкото болни!

# 758
Здравейте, и аз започнах да пия Липовон днес ми е 3ти ден, но си огладнявам. Сухота в устата нямам, но пак пия много вода. Дали глада ще изчезне?

# 759
  • София; Дружбето
Пия липовон всяка година по това време и винаги е имало ефект. Тази година хапчетата нямат нищо общо. Миришат хубаво, нямам никаква сухота в устата, апетитът не намалява. Вече 10 дена го пия и нямам резултати. Така че смятам ,че са фалшиви. Поръчах от сайта Lipovon-bg.com, както правя винаги.

# 760
  • София
Подкрепям мнението ти ... моите също миришат хубаво . ..а до сега винаги са ми миришели на развалена риба ... нито ми намалиха апетита ,нито нищо.

# 761
И аз взех 7 хапчета от Фитнеса - за проба. Не знам от къде са го поръчали, но въобще не ми повлия на апетита. Спрях го.

# 762
Бихте ли написали в кои фитнеси го продават на таблетки? Предпочитам да пробвам с няколко преди да поръчам цяла опаковка. Благодаря!

# 763
Не съм от София.

# 764
  • София
Днес отворих 2 капсули Липовон и двете шишета имат холограма, такава, каквато трябва да е... едната обаче е леко релефна.. съдържанието на едната е бледо зелено, а на другата бяло. Двата продукта са купувани от lipovon-bg и lipovon.net. Вашите какъв цвят имат?

Забравих да кажа..... едните имат лепенка с превод на български език. Как се пият, съдържание и т.н.

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 14:45 от emy_emy

Общи условия

Активация на акаунт