Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво съдържат капсулите за отслабване?
Какви са потенциалните странични ефекти на хапчетата за отслабване?
Как мога да разгранича оригиналния продукт от фалшивия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво съдържат капсулите за отслабване?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на хапчетата за отслабване?
-
Как мога да разгранича оригиналния продукт от фалшивия?
Разликите между оригиналните и фалшивите продукти могат да бъдат намерени в цвета на капсулите, броя на капсулите в опаковката и визуалните и текстуални маркировки върху опаковката. Винаги е най-добре да купувате от официалния уебсайт или надеждни търговци, за да избегнете риска от фалшиви продукти.
-
Какви са препоръките за отслабване с помощта на хапчета?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на Липовон?

. Винаги съм се въртяла около 50-55 кг, а сега съм 80 кг. - разбирайте, че не се побирам в кожата си!!! Диети, фитнес... какво ли не, но резултат нулев. И много ме хваща яд някой "доброжелател" като се загрижи видите ли с какво си тъпча организма. Моят организъм - моите правила казвам аз, а ако след време си патя, то ще си патя от собствената си глава.
). В къщи имам от тия дивотии, elliptical им викат тук - мисля, че се казва велотренажор - абе колело без седалка и с пръчки за ръцете. Та въртя го това чудо всяка вечер по 40 мин. (не пропускам вечер искам да отбележа). Но ефект никакъв досега. Вече месец откак ми донесоха от кафетата на Витаголд. Пия ги, но ефект още няма - една приятелка ми каза, че при нея ефекта е дошъл след първия месец, а аз имам запас за три, така, че ще видим.
. Думата ми беше за тия вълшебни хапченца. Поръчах ги, днес би трябвало да пристигнат, та да видим дали ще имат ефект. Ще пиша разбира се как се развиват нещата. Поздрави на всички и успешно слабеене
.
Според мен не би трябвало да има, нали уж е натурално, но пък какво ли знам аз
.
. Ако нямаш против да те попитам на колко килограма стартира и за какъв период постигна тия 72 кг?
.
. Дали може на хормонална основа да е това чудо?! И ако да, какво трябва да кажа на моя доктор? Че тия тука трябва да им кажеш камо ли не какво не ти е наред, че да те закърпят
.
! Благодаря ти за отговора, да се надявам, че и при мен ще сработи - много му се надявам да помогне!
. Може ли да стане тая работа?! Не съм се утрепала да пия вода - успях да се насиля да изпия около 1.5 л. защото не съм и голям почитател, а и не ми съхне устата както очаквах, че да се наливам с литри
. През деня не съм яла просто защото не ми се ядеше, а вечерта към 6:30 хапнах пържолка на фурна с ориз (е, малка беше, без мазнини, а ориза беше около да кажем 3 - 4 супени лъжици, но то и повече не можах да поема) и си ръфнах една хапчица от на съпружеството бишкотката (изгледа ме стръвно между другото ама кой го интересува - така ми се усмихна тая бишкотка
.
УСПЕХ