LIPOVON - ultimate weight reduction - 2

• 303 110
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 630
Не разбирам защо след като има ефект, тема започнала от 2013,не е приключена три години по-късно. Защо никой не споделя ефект,потребители, които са го започнали и са доволни години наред. Сякаш тези хора са изчезнали? Моя близка ги пие, ми те миришат на мърша, ужасно..., нека някой, който ги е пил от преди три години, сподели какъв е бил резултата и за колко време е успял да задържи постигнатото тегло.

# 631
http://www.lipovon-bg.com/ - това ли е оригиналът ??? и аз се чудя дали да поръчам?

За мен лично това е офицялния сайт!

# 632
Здравейте, Включвам се и аз. Поръчах Липовон, от сайта цитиран по-горе. Днес ми беше 4-тото хапче и се качих на кантара показа -2,5 кг. Не знам дали е от хапчето или от това, че много съм се навила, че ще отслабна с тях, но ефект има, виждам го и в огледалото, а и дънките сякаш са ми по широчки от преди. Няма никакви странични ефекти за сега, спя си добре, не ми прилошава, единствено сухота в устата и при движение се потя повече от преди. Силно се надявам ефекта да е такъв до края и да сваля излишните килограми.

Здравей, сподели крайния резултат, това е важно за всички който употребяваме липовон!

# 633
  • София
Преди години свалих с Липовон .
След хормонални проблеми бях станала 67 килограма . След 1 опаковка станах 60. Направих почивка от няколко месеца и взех втора опаковка . С нея свалих до 53 кг. Това са ми били винаги норманите килограми 53-54. Запазвам ги до днес,но е много важно да се спортува и да се храним здравословно. Не може да се разчита на хапчета за постоянно борене с килограмите. Помагат,но после си зависи от нас Simple Smile
Знам ,че не са най-полезното нещо ,но ако се наложи пак бих сваляла с тях .

# 634
  • Пловдив
Писала съм в темата преди най-малко 2 години. Не вършат работа. Не се променя апетита, не се случва нищо. Не се свалят кг.
Трябвало спорт и здравословен живот. Да, трябва и когато има спорт и здравословен живот ще си имаме нормално и здравословно тегло и без Липовон.
Не вярвам на нито една история на т. нар "свалили". Или пишат с рекламна цел или не са свалили от Липовон, а от променена диета и физическа активност.

# 635
  • София
Всеки си има мнение.
Попринцип и аз не вярвам в такива хапчета,но наистина е факт,че свалих тези килограми с Липовон .
Но имах всички странични ефекти .Безсъние, постоянно суха уста,сърцебиене Simple Smile
Правете сметка какво има в него Simple Smile

# 636
И аз съм ги пила преди 3 години, и съм писала доста в темата.

Да, тогава свалих за два месеца около 4-5 кг. и толкоз,а и на мене толкова ми трябваше.... задържах си ги. На следващата година обаче / т.е. миналото лято / поради здравословни причини качих 10кг., и поръчах от същия сайт, дойде различна опаковка..... и нулев ефект.

Ще споделя също, че първоначално с мен пиха още две приятелки и имаше ефект, а следващата година - пак трите си взехме - НИЩО! Явно вече е ментето на пазара.

# 637
Здравейте, аз днес изпих 13-тото хапче. Резултата е още -2 кг. като се има предвид, че вечер си позволявам по биричка или ракийка със салатка или цаца. През деня ям много малко, пия много вода за мен, почти не се движа, работата ми е доста статична. Спрях хляба и сладкото. Странични ефекти освен суха уста нямам никакви, чувствам се добре. Крайния резултат на 13-тия ден е около 4 кг. на долу.

# 638
  • Стара Загора
Здравейте дами! Знам, че съм нов потребител, но ви следя темата редовно, и в началото на месеца се престраших и аз да си го поръчам. Поръчах го от тук- http://www.lipovon-bg.com/ И сега дойде време и аз да кажа какво мисля за този боклук.
Започнах да го пия на 5-ти август, основната причина, поради която го купих беше че лично се уверих преди години как една приятелка отслабна много с това лекарство. НО както доста от мненията тук сочат, че липовон не е какъвто е бил преди, и аз ще застана зад това мнение.
Като започнах на първия ден да го пия, умишлено не съм пила кафе, защото повечето споменават за проблем със съня. За това проблем със съня нямах. Първите 3-4 дена беше добре- суха уста, поради което пиех много вода. Имах си същия огромен апетит, НО се наяждох много бързо, 2-3 хапки и не бях гладна повече... До тук добре.
И след това започнаха проблемите след 1 седмица на липовон получих невралгия /а не съм имала до сега/. Познах какво е, защото майка ми има, и познавам симптомите. Сега не съм на липовон, а на невробекс хаха. Благодаря ти липовон, на 24 годишна жена докара невралгия. Някои от вас биха казали, че е случайност, може би, но моя колежка получи същия подарък от липовон. Така че не мисля да рискувам да продължа да го пия.
Според мен едни медицински изследвания и консултация с личният лекар преди да започнете, ще са ви много полезни. (И да имам предвид личен лекар, не батката във фитнеса, който твърди, че е инструктор). Не се лъжете, с това, че е помогнало на едни- ДА вярно е, но всеки организъм е различен, не залагайте на сляпо с вашият, консултирайте се  със специалист първо.
Или просто тези 50лв ги дайде на диетолог да ви изготви режим, или на някой по квалифициран инструктор. Или просто отидете и си купете свежи плодове и зеленчуци. Сега поне има в изобилие.
Пожелавам късмет на всички!
П.С. Капсулите миришат на варена мърша.

# 639
Здравейте дами,
да споделя и аз моя опит.
Преди няколко месеца си взех лида от един сайт и никакъв ефект, после прочетох че от този сайт била фалшива.
Затова бях предубедена  и за липовона, но реших  да пробвам. Поръчах го от този сайт: http://www.lipovon-bulgaria.com/
Всички допълнителни симптоми имах и още имам. За месец отслабнах -3 кг. Бях доволна, макар че исках още. Сега прочетох в характеристиките че се отслабва до - 10 % от теглото .
Бях си взела само една опаковка за проба. После реших да поръчам от друг сайт: http://lipovon.net/bg/ който уж пак е оторизиран, но ефект никакъв. Пия го вече месец, не съм свалила нито грам, но нежелани симптоми имам. Като сравнявам шишенцата от двата сайта са еднакви, даже и срока на годност им един и същ, така че сигурно са от една партида, но не действа.
Сега мисля пак от първия сайт да поръчам.

# 640
Това открих в един от оригиналните сайтове за липовон, дано е от полза:

ФАЛШИВИЯТ ПРОДУКТ за България се разпространява в следните уебсайтове:
• Lipovon.info
• Lipovonimport.com
• My-lipovon.com
• Bio-lipovon.com
• Originalen-lipovon.com
• Originalnalida.com
• Lipovonmexico.alle.bg
• Lipovononline.com

Уебсайтове, които са оторизирани да продават Липовон за България (с новата визия) са:
• Lipovon.biz
• Lipovon-bg.com
• Lipovon.net
• Lipovon.bg
• Otslabvane-bg.net
• Lipovon-Bulgaria.com
• Dm-fitnes.com

# 641
  • Sofiq
Всеки търговец би написал подобно нещо, все пак е пряка конкуренция. Според мен от едно и също място идва всичко.

# 642
Сигурно е така... вече не знае човек на какво да вярва и на какво не.
От този сайт Originalnalida.com аз си купих фалшива лида, после видях че я има във списъка с фалшивите.

# 643
  • Sofiq
Сигурно е така... вече не знае човек на какво да вярва и на какво не.
От този сайт Originalnalida.com аз си купих фалшива лида, после видях че я има във списъка с фалшивите.

Не мога да коментирам точно за Липовона от там понеже нямам скорошни наблюденя, но за лидата не мога да се съглася, имам доста впечатления с времето и според мен си е читава, въпрос на организъм. За сметка на това сестра ми съвсем на скоро попадна на кофти нова формула от друг сайт  с изтекъл срок ( не искам да правя антиреклама и няма да го спомена ), а аз получих витамин Е с изтекъл срок преди време точно от един от опоменатите сайтове предлагащи "оригинален" Липовон. После едвам успях да се свържа и да ми го заменят.  #Cussing out

# 644
Ето още един сайт който продава продукт менте lipovon.site създаден е съвсем на скоро и в неги има доста лъжлива информация! Проверявайте кои са истинските сайтове в lipovon.com.  Там са изнесени сайтовете които предлагат продукта менте!

Общи условия

Активация на акаунт