ТУЕС - 4 тема

• 57 871
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Simple Smile A базата хубава ли е?

# 151
zdravejte az iskam dogodina da vlqza v tues zatova iskam da vi popitam sinovete vi hodiha li na yroci predi da vlqzat Embarassed

Моя син не е ходил на нито един частен урок през годината за изпитите в седми клас а и изобщо. Въпреки това влезна във ТУЕС и в 9ФЕГ. 3 дни решава тестове по БЕЛ преди матурата, а по математика може би 3 седмици под мое ръководство (което се състоеше основно в това да разпечатвам тестове и да решавам с него по-трудните задачи от един сборник) . Единствено по 24 май в ТУ бе на 4-дневния курс.
Да се пошегувам;  hahaha  парите за една лека кола ги спестих.  Laughing
Да вмъкна само, че много зависи от учителите в 7 клас по БЕЛ и Математика, които ти водят. Моя син имаше късмета да попадне на 2 учителки около 50 годишни, стари моми (извинявам се за грозното определение), но и за двете учениците им бяха като все едно че подготвят собствените си деца. Много всеотдайни жени.

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 18:48 от bp

# 152
А какъв е този 4 дневен курс към ТУ?

# 153
А какъв е този 4 дневен курс към ТУ?

Следи след нова година сайта на ТУЕС. Априлската ваканция и по празниците на 24 май го правят преподавателите са от ТУ- тези които съставят задачите за изпита и оценяват работите. Провежда се в сградата на ТУ-София и струва около 100 лв. Иначе записването за него е в ТУЕС.

# 154
  • София
Добро утро на всички  Hug Hug

Скрит текст:

karithebest  Важното е да откриеш твоята успешна подготовка - било то чрез курсове, било то чрез частен учител, било то под контрола на родителите ти, или просто без подготовка (ако си все още не открит гений  Peace). Просто помисли какви са ти знанията до сега, имаш ли пропуски, сама можеш да ги запълниш и т.н. 

# 155
  • София
Simple Smile A базата хубава ли е?

Ако имаш предвид техниката-компютри и т.н., перфектна е, доколкото знам. Ако имаш предвид прозорците, не питай  Grinning Grinning Всичко е въпрос на приоритети, там не се ходи заради обстановката...
Иначе едно самостоятелно здраво учене с решаване на всички задачи от съответните сборници за НВО е достатъчно, според мен. Въпреки, че моя син ходи на частен учител, де. Просто трябваше някой да го тормози професионално.

# 156
Здравейте, госпожицата не се е отказала /за мой ужас/, а с всеки изминал ден все повече се нахъсва, че това е нейното училище. Така, че и аз ще разчитам на вас за помощ за новата учебна година.

# 157
  • София
Не я отказвайте, това е хубаво, че има хъс. Мисля, че не се оплакват момичетата там, поне аз не съм чула да е ставало подобен разговор. А иначе за помощта - химията я завежда Надя, старобългарската литература и митовете - Мими, аз съм се писала за електротехниката и разните му елементи, за математиката не знам кой ще се глави  Shocked Има си ред тука.

# 158
  • София
Хахаххахахха  Joy
Така е, трябва да се спазва реда Simple Smile

# 159
А над математиката кой ще се мъ4и  Laughing

# 160
  • София
Позицията е отворена  Peace Който се предложи  hahaha

# 161
  • София
Там ще трябва всички заедно да се напъваме. Е, Мими може да я пуснем отпуска, но ще се реваншира с английския hahaha

# 162
  • София
JAZ  Hug Hug Добре дошли вече казахме, значи добро оставане   Hug

Хубаво разпределение - ще го спазваме  Peace Peace

# 163
  • София
Някоя добра душа има ли желание да пусне едно списъче на учебниците за 8 клас по издателства. Приготвили са ни една купчина, ама от друго училище и ми се ще да видя кое ще ни върши работа, а другото да го предавам по веригата, че сме много маймуни на клона. Има ли вариант да спестим от учебника по английски, някой ако е писал с молив или нещо такова?

# 164
  • София
Изнамерих от старата тема:

1. Физика на Булвест 2000, Максим Максимов, 2009;
2. Математика на Анибус, Лозанов, Витанов
3. География на Анибус, Попов, Славейков
4. БЕЛ на Анибус + учебно помагало на Анибус
5. Литература на Анубис -
6. Биология на Булвест 2000
7. География на Анубис
8. Информационни - не е нужно да взимат учебник

Общи условия