ТУЕС - 4 тема

• 57 869
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Моят днес си правеше сметки как да издрапа до стипендия, а ти ни подозираш в бягство smile3532
Между другото направих си труда да погледа с какви оценки по мат са влезнали оставащите на поправка.  Не го направих с цел да злорадствам или с други задни мисли, но малко ме притеснихте с коментарите, които направихте на срещата. Нещата ми се поизясниха. Пак в тая връзка майката на познато дете, което също ще е в СП, много се беше нашашкала дали ТУЕС е добър избор. Учителка от друг техникум и обяснявала как деца се местели при тях, заради неуспеваемост, и в никакъв случай да не избирали ТУЕС. Дипломата му нямало да е толкова висока като в другото у-ще, в което е приет. #Crazy

# 136
  • София
А ето още един повод за гордост  newsm10  smile3501

http://robopartans.com/2013/07/05/30_under_30/  … sp;    

mvl браво на вас, поставяте си високи, но напълно постижими цели ако си седят на д-то.  Hug Hug
Наистина може да има връзка между оценките за кандидатстване и постиженията в 8 клас, но все пак най-голямата "връзка" е желанието, старанието и ученето. Защото знанието е като реката, ако не плуваш, течението те отнася (или нещо подобно беше, не мога да си го спомня точно  Rolling Eyes).

# 137
  • на терасата
Дипломата му нямало да е толкова висока като в другото у-ще, в което е приет. #Crazy
Ох, като започнат с този аргумент ми иде  #2gunfire Доскоро трябваше да споря със свекърва ми дали трябва въобще да кандидатства в ТУЕС и НПМГ, да сме идели в "Киров", че ни е най-близо, най-много в "Джон Атанасов", че да има висока диплома. Ми да го запиша в Бузема и отговарях аз  ooooh! Старото поколение идея си нямат какво е важно за децата сега, като се хванат за нещо, дето им е спомен от далечната вече младост .....

# 138
  • София
Между другото "другото" у-ще е НПМГ newsm53 Аз също не приемам аргумента, че еди къде си се взима по-висока диплома. Зависи си само от чавето (особено със зла майка отзад Joy да го юрка). А това със стипендиите беше съвсем умишлен опит за манипулация от моя страна. Само му споменах, че има такова нещо и че в другите училища го няма. Идеята покълна и за момента е цъфнала. Дай боже да даде и плодове newsm17

# 139
  • София
излезе третото класиране - тази година балът май е доста по-висок и на трето теглене Simple Smile
Това е добре за нивото Peace

# 140
  • София
Честито на всички "вътре" от трето класиране!   bouquet  bouquet Добре дошли.

А ето и нещо от речника на програмистите  Party

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 20:29 от Naddya

# 141
  • София
И един трик за догодина - колко лесно било  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 142
Привет от още една мама на гимназист. Синът ми ще бъде осмокласник в ТУЕС тази учебна година. Когато се информирах за училището попаднах на постове, в които се предлагаха учебници втора употреба. Мога ли да разчитам на помощ в тази посока, след като получим списъка с необходимите учебни помагала? Майки на презимували зайци, помагайте Simple Smile

# 143
  • София
Garina добре дошла   bouquet  bouquet Ще помагаме разбира се.
То може и да се намерят нови неотваряни (шегувам се  Mr. Green)

# 144
Благодаря! Честно казано заслужили са си децата малко почивка, "на маймуни ги направиха" с тази кандидат-гимназистка сесия. И аз да бях - нямаше да отворя учебник поне няколко години (до кандидат-студентската)  Mr. Green

# 145
  • В една далечна галактика...
Здравейте, нашият избор вече е направен. Записани сме в ТУЕС. Също ще разчитам на помощ от вас за учебници и други ценни наставления  Peace

# 146
  • София
Добро утро на всички - нови, стари, но сигурни вече в избора си и стари, издрапали до по-горен клас  Peace Peace

Може да разчитате на нас леко гърмените зайци за всичко  Hug Hug Сега може да си отдъхнете и да се наслаждавате на лятото  1swing  sport027 newsm41

Скрит текст:

# 147
  • София
Добре дошли на новите  Hug
Ние сме тук, за да си помагаме взаимно  Simple Smile

# 148
zdravejte az iskam dogodina da vlqza v tues zatova iskam da vi popitam sinovete vi hodiha li na yroci predi da vlqzat Embarassed

# 149
  • София
Добре дошла, karithebest!

Първо - един приятелски съвет - пиши на кирилица, това по принцип е задължително, но и улеснява общуването  Peace

Второ - моят син ходеше на школа Регалия, но и ТУЕС организират курсове краткосрочни

Общи условия

Активация на акаунт