Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за цветоусещане при кандидатстване в ТУЕС?
Кои книги са задължителни за четене в 9-ти клас?
Каква информация липсва на уебсайта на училището?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за цветоусещане при кандидатстване в ТУЕС?
-
Кои книги са задължителни за четене в 9-ти клас?
За 9-ти клас задължителната литература за четене включва произведения като Омир - "Илиада" и "Одисея", Старогръцка лирика, Старогръцка драма, Есхил - "Прикованият Прометей", Софокъл - "Антигона" и "Едип цар", Библията, Западноевропейско Средновековие, Старобългарска литература - "Панонски легенди", "Проглас към Евангелието", "Азбучна молитва", "За буквите", "Шест дни", „Похвално слово за Кирил“, Апокрифна книжнина, Търновска книжовна школа, Еврипид - „Електра“ и „Медея“.
-
Каква информация липсва на уебсайта на училището?
-
Какви извънкласни дейности се предлагат в училището?
-
Какви са изискванията за качване на информация на уебсайта на училището?
Което ме подсеща за поправителните - аз като една геройски промъквала се между капките мама, абсолютно сигурна, че не е поради писаниците ни във форума, а защото детето ми не е заслужавало да отиде, смятам че хората оставени на поправителен не са нито малко нито много, а точно колкото е трябвало. Смятам, че учителите са професионалистите тук и е абсолютна глупост да се предполага, че ние бихме им повлияли. Плюс това, ние сме абсолютно добронамерени, даже повече. Аз например чух от сина ми, че минали години се давали по 70 задачи за поправяне на оценката в края на годината и се зарадвах. Да, татко.бг! Тази година ни дадоха 20 и бях разочарована... Нямам нищо против голямото натоварване и дисциплината, просто други са нещата дето малко дразнят понякога, съвсем други...
добре дошла
Но съм сигурна, че това е за добро на децата ни!
Независимо, че татко бг изкарва, че имаме лошо влияние върху преподавателите