ТУЕС - 4 тема

• 57 868
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Опасявам се също, че учителите не се интересуват особено от това дали детето ще влиза в час. Моля да ме поправите, ако греша в опасенията си. ................................. Това нещо случва ли се в ТУЕС?

Нашата класна се обаждаше по телефона още първия ден, когато не дойде на училище синът ми. Даже ми ставаше неудобно, че не съм й се обадила първо аз, за да й спестя поне минутките... Мисля, че електронния дневник ги товари учителите допълнително и малко го понамразват, така съм чувала от учители, но ако се премахнат хартиените, ще е супер. В смисъл -само срочните и годишните да се нанасят там. Това, обаче не им е разрешено сигурно. Ако трябва бихме могли да се подпишем под това , да не се попълват хартиените бележници през срока. Наистина е излишно, още повече че при нас се получаваше дублиране, в смисъл - нанасяха се и вече нанесени оценки и изведнъж двойките по математика от 2 станаха 4, примерно де.... Grinning Което ме подсеща за поправителните - аз като една геройски промъквала се между капките мама, абсолютно сигурна, че не е  поради писаниците ни във форума, а защото детето ми не е заслужавало да отиде, смятам че хората оставени на поправителен не са нито малко нито много, а точно колкото е трябвало. Смятам, че учителите са професионалистите тук и е абсолютна глупост да се предполага, че ние бихме им повлияли. Плюс това, ние сме абсолютно добронамерени, даже повече. Аз например чух от сина ми, че минали години се давали по 70 задачи за поправяне на оценката в края на годината и се зарадвах. Да, татко.бг! Тази година ни дадоха 20 и бях разочарована... Нямам нищо против голямото натоварване и дисциплината, просто други са нещата дето малко дразнят понякога, съвсем други...

# 121
  • София
Ех Jord веднага с "лошо" - двойките от 2 станали 4, а защо не каза шестиците от 2 станали 4  Mr. Green Mr. Green

# 122
  • София
 Hug Hug Grinning Ако имахме две шестици дето да се размножават после, ехееее, щях да почерпя всички тука .... Имаме си една по информационни технологии, не сме капо, де.  Embarassed Embarassed

Все забравям да Ви питам- откъде и как се снабдявате с книжките от списъка? Аз опитах с кварталната библиотека, но нещо ми изглежда затворена за цялата ваканция, ще видим, ще търся на друго място.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 14:01 от Jord

# 123
  • София
Нашия дядо е с голяма библиотека. Повечето неща ги имаме.  Embarassed Даже почти съм сигурна, че имаме и Библията на Пърл Бърк, даже май съм я чела като ученичка. Като ходя до нашите ще трябва да се поразровя.

Но което го няма, в градската библиотека го има  Simple Smile

Пък, може и да разменяме  Peace

# 124
Здравейте, от няколко дни чета всичко написано за ТУЕС. Записах дъщеря си приета на първо класиране в СП, но записалите се момичета бяха само 4, а сега може и да са по-малко. В момента се колебая дали не сбърках. Тя хареса училището, но дали е подходящо за момичета?

# 125
  • София
Здравейте, от няколко дни чета всичко написано за ТУЕС. Записах дъщеря си приета на първо класиране в СП, но записалите се момичета бяха само 4, а сега може и да са по-малко. В момента се колебая дали не сбърках. Тя хареса училището, но дали е подходящо за момичета?

Охо момиче   smile3508 добре дошла  smile3525 smile3525
Наистина във всеки випуск има по около 8 - 10 момичета, малко, но качествени  Mr. Green Mr. Green

Наистина ако може някой мама или татко с момиче да се включи и да каже дали детето му е доволно от мъжката компания ще е добре. А и какво трябва да "подобрим" в нашите синковци, за да се чувстват момичетата добре  Thinking

# 126
  • Sofia
Някой дали откри "Старогръцките легенди и митове"? В нашата библиотека  нямат това издание,чудех се дали да го потърся на Славейков?

# 127
  • на терасата
Освободихме нашето място в СП, записах сина в НПМГ, новата паралелка-информатика. Беше ми много приятно във вашата компания, научих много за ТУЕС и за възможностите, които дава. Но синът ми предпочете НПМГ, дано е за добро. Пожелавам успех на ТУЕС-арите и весело лято   bouquet

# 128
  • София
 Sad Confused Е неее! Какво става, изпускаме ви.... Нещо не се представяме добре май... Успех там, където сте решили, важното е децата да са живи и здрави, другото са подробности Grinning

# 129
  • София
Рак-щрак Успех в избраното училище. Наистина изборът на децата трябва да се уважава и подкрепя  Hug Hug За да няма после хрън-мрън  Laughing Laughing

Беше ни приятна компанията ти и ще се радваме от време на време да ни хвърляш по едно очо и да споделяш, още повече щом е нова специалност, за да сравняваме (казвам го с най-голямо уважение) и да извличаме по-доброто  Peace

# 130
  • на терасата
E, Jord, моля те, представяте се отлично, но, както казва Надя, да уважаваме избора на децата  Hug Не зная все още какво да очаквам от НПМГ, новата паралелка, надявам се всичко да е ОК. Преди да се появи тази паралелка и да я видим в списъка на МОН, цяла година се готвихме за ТУЕС-а, така че, ТУЕС-а ни беше първа любов, така да се каже  Laughing Състезанията по информатика ще показват как се движат нещата... ха, ха, имате вече силна конкуренция Wink Но съм сигурна, че това е за добро на децата ни!

# 131
  • София
Рак-щрак ще чакам информация от теб за НПМГ. И ние бяхме приети там по първо желание като алтернатива на ТУЕС. Grinning

# 132
  • София
Рак-щрак ще чакам информация от теб за НПМГ. И ние бяхме приети там по първо желание като алтернатива на ТУЕС. Grinning

Но сте при нас  newsm78 newsm78

# 133
  • София
Да, Наде да не реши, че и ние сме избягали?

# 134
  • София
Ами нещо се разбягахте  Mr. Green И момичето го изплашихме, а и някои момчета.  Thinking Но ние сме дружелюбни, готови да помогнем, няма от какво да се плашите и да бягате  newsm53 Независимо, че татко бг изкарва, че имаме лошо влияние върху преподавателите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт