ТУЕС - 4 тема

• 57 935
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Добре дошла сред нас Evgeniya  Hug Hug Ще се радваме да ти помагаме с информация, доколкото това е по силите ни

http://btvnews.bg/video/video/news/uchenitsite-v-p … sp;    

Не ми стана ясно как от ТУЕС преминаха на железопътния транспорт  Shocked Shocked

# 451
Благодаря,Надя Simple Smile Искам да попитам освен английски има ли друг език и той задължителен ли е ,че моето като разбра доста се попритесни Laughing

# 452
Възмутена съм от този репортаж.
Показват училищна стая от ТУЕС, а след това репортаж за някакво друго училище...по жп транспорт  newsm78
Това ли трябваше да са подробностите?
А за ТУЕС нито дума.
Някои хора със сигурност са останали с впечатление, че тази класна стая, с това оборудване, е от другото училище...

# 453
  • София
Изключително непрофесионално направен репортаж. От него нищо не се разбира - нито какво смята да направи държавата, нито всъщност защо въобще е направен този репортаж. Запълнили са си едно време в новините с плява, и нищо повече.

# 454
  • София
А аз в първия момент помислих, че съм чула ТУЕС по погрешка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дано не си помислят хората, че в ТУЕС правят светофари  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 455
  • София
Светафори, Наде Simple Smile Това са светлините при влаковете.

Вижте новите лаптопи - http://www.pravetz.bg/ Simple Smile Ако погледнете и снимките, може да се подсетите на какво работихме едно време Simple Smile

# 456
  • София
Някой знае ли на коя точно дата в крайна сметка ще се случва това събитие (годишнината на ТУЕС)?

https://www.facebook.com/events/167084736830178/?ref_dashboard_filter=upcoming

# 457
  • София
Годишнината на ТУЕС не беше ли пред ноември  newsm78 newsm78 newsm78

Съобщение за курса по Питон/Увод в програмирането за 8Б и 8В клас
В Петък от 16.20 до 17.00 ще се проведе първото занятие на курса по Питон/Увод в програмирането за записалите се от 8Б и 8В клас. Всички записали се да изчакат преподавателя във фоайето на ТУЕС.
Публикувана на 13 октомври 2013 от Цветелина Борисова.

# 458
Пак някой не е погледнал програмата на децата от 8 в. В петък след обяд имат два часа физическо, което свършва в 16 и 20.....когато започва часа по програмиране. Не ми е ясно как ще прелетят за секунди от ТУ до ТУЕС. Или ще бъдат прецакани  Twisted Evil

# 459
Здравейте. Някой да е чувал нещо за спортен празник на 18.10.2013г?  newsm78

# 460
  • София
Привет, да, ще имаме утре спортен празник. В Спортна София, или както там беше.

# 461
  • София
Какъв е този спортен празник? За кои класове е, само за 9-ти ли?

# 462
  • София
Не би трябвало да е само за 9ти клас. Миналата година също имаха спортен празник. Попитайте в училището. Защото нашите няма да учат утре, а в 9,00 трябва да са със спортен екип на линия, направо в Борисовата градина.

# 463
Ние сме 11-ти и така ми казаха децата, но тъй като няма никъде информация, а знам, че мамите знаят всичко се обърнах към вас.

# 464
  • София
E в това лошо време не е за спортен празник, особено на открито. Какъв спортен екип, то си трябва направо грейка  Mr. Green Mr. Green
Да бяха изчакали другата седмица май ще се оправи времето.

Иначе и моя го каза, че утре ще си почива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт