ТУЕС - 4 тема

• 57 937
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А по математика и ние имахме едно гОлемо домашно - 100 задачи от сборника. Синът ми намираше грешки в задачите  Shocked Shocked, но все пак е добро начало за преди входното ниво  Mr. Green

Jord , защо B1+, не са ли на В2  newsm78 newsm78 Защо останах с впичатлението, че това пишеше на нашите учебници или бъркам нещо

# 436
  • София
А днес са имали "изненадващ" тест по електротехника  Laughing Laughing Laughing Защо ли вечно ги изненадва  Mr. Green Mr. Green

# 437
  • София
Изобщо не сте честни, не стига че ни водите с едно ниво по английски, ами и двойно повече домашни ви дават по математика! Аааа, това ваш`то... Вашия учебник по английски е друг нали? Този Gateway се оказва, че не е от най-популярните.

# 438
Привет, качили са графика по физическо на сайта на ТУЕС. Набавихте ли всички учебници и помагала. Аз видях проблем със сборниците на Коста Коларов по алгебра и геометрия и ги взех на старо от една борса, но изданието е от 2004 г. Надявам се ако в новото издание да не са други задачите, че ако им дават домашно от там, да не става разминаване.
А иначе по Английски - учебника е English in mind - B2, доколкото успях да го разгледам. Jord, явно сме при различни учители. 

# 439
Браво бе. По кой закон ще карат учениците да ходят от 8 часа до поне 17 часа за да имат физически по два класа някъде си и да си отчете физкултурничката (която е компетентна по всички въпроси, че я издигнаха и до класна) нормативчето и да си вземе заплатката от нашите данъци. Още ли ви "кефи"скапаното училище и пок ли ще си мълчите като агънца мамачки.

# 440
  • София
Е вече прекали.

# 441
  • София
Radostina74 това сборници само за 9 клас ли са? Ние имаме сборници от Коларов за 7 - 12 клас.
При нали4ие на сьвременните технологии може и да си снимат страниците сьс зада4ите и да си ги пра6тат по емаила.

# 442
  • София
Май само нашия клас е на далавера с физическото, защото е веднага след часовете. Laughing

# 443
А моят син, който е в 8-ми А клас е много доволен и харесва и съучениците си, и преподавателите и училището си. И за секунда не съжаляваме, че избрахме това училище! Физическото да им е проблема в този живот! Доколкото разбрах  залата в ТУ е огромна и във вторник са имали нещо като час там.

# 444
Въобще няма да се оплакваме, че физическото е следобед, т.к. преди да започнат нашите деца да учат в ТУЕС, училището е било на 6-дневна учебна седмица. Дори и в този вариант синът ми пак искаше да учи там. Така че това, че часовете по физическо са следобед, не ни пречи. Това е все пак по-добре от 6-дневна учебна седмица.
А относно сборниците на Коларов - да, те са за 7-12 клас.

# 445
Здравейте!
Моят синковец е от 9в.
Т.к. загуби листа с изискванията на класната в същия ден, в който го донесе, Моля пуснете ми нейния телефон на лични.

Благодаря предварително Simple Smile

Здравейте. И на мен ако може телефона на същата класна, моля.
Само да попитам, според вас нормално ли е да имат 10 часа. Излиза в 6,30 сутринта, започва от 8,00 часа до 14,20, когато му свършва осмия час и веднага 14,45 в ТУ на физическо и към 18,30 може да се прибере. Един път в седмицата имат осем часа и точно тогава решиха, че трябва да имат физическо.

# 446
  • София
Iris, и ние сме 8а, но за вторник моят каза, че госпожата само се мернала и не им обърнала никакво внимание. Мотали са се из сградата и реално не са имали час newsm78.

# 447
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 448
  • София
 Сър Кен Робинсън прави забавна и дълбоко мотивираща теза за създаването на образователна система, която подхранва (вместо да подтиска) творчеството.         

http://www.ted.com/talks/lang/bg/ken_robinson_says … sp;    

# 449
Здравейте.И аз ще се включа,въпреки че знам че още е много рано за кандидатстване ама нашето момиче отсега се е засилило към ТУЕС.Разбира си матемематиката,иска да става IT,а пък момчешката компания изобщо не я смущава,ами напротив,доста се е форсирала още от сега.Само един проблем има,малко сме далечко от ТУЕС ама не е чак такъв ужас Peace

Общи условия

Активация на акаунт