ТУЕС - 4 тема

• 57 940
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Тц, не са. При нас по математика е Вашата класна. Може пък на мен да ми се е видяло скромно, с моите всеобхватни познания по математика  Joy Joy Само да кажа, че нашите магарета могат да носят още много.

# 421
  • София
Ооооо, да! Могат и още как! Дооста при това  hahaha

# 422
Ако някой търси Литература за 8 клас на издателство "Булвест 2000" /чисто нова/ да се обади на лични.

# 423
  • София
Започна се вече по-сериозното учене  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Инфо за тези, които ще получават стипендия за успех -  подава се молба (има я в училището) до края на този месец.  Peace

# 424
  • София
5 октомври Световен ден на учителя

Честит празник на нашите читатели, които са учители
Да си спомним за Учителите, на които казваме Благодаря

Скрит текст:

http://jenskologia.com/2010/10/world- … sp;    

# 425
  • София
Някой да знае нещо за физическото на 8-класниците? Вчера са ги събрали уж да им кажат, но от много хилене и говорене, моят не е разбрал нищо, освен че щяло да има нещо в сайта. Каза, че трябвало да са с екип, но не за плуване.

# 426
Да, казали са да са с екип, но какво ще правят не е ясно. И другото още по-неясно е как след часовете за 15 минути ще стигнат до ТУ??? На родителската среща казаха твърдо плуване, сега пък екип. Ако някой знае нещо повече моля да пише.

# 427
  • София
................................. И другото още по-неясно е как след часовете за 15 минути ще стигнат до ТУ??? ...............................................

И миналата година проблем беше телепортацията. Дано тази година успеете  Mr. Green Mr. Green

# 428
  • София
Не са изнесли нищо за физическото в сайта, а 8а имат утре по програма. Утре ли трябва да ходят към ТУ и някой знае ли къде точно е срещата, защото моят не знае. Иначе относно телепортацията най-бърза е през Мусагеница. Таман към 15 минути им трябват.

# 429
Точно за 8а говорим Simple Smile Днес бяха отишли, чакали един час, никой не се появил и си тръгнали. Поне да им казват със сигурност ще има ли нещо или не. А не само да се разхождат до там.

# 430
  • София
Охооу, позната история. Защо ли става все така? Според мен е лесно... newsm78
А то ние всъщност утре имаме физическо май newsm78

# 431
Е, най-вероятно няма да имат и утре Laughing....

# 432
Здравейте!
Моят синковец е от 9в.
Т.к. загуби листа с изискванията на класната в същия ден, в който го донесе, Моля пуснете ми нейния телефон на лични.

Благодаря предварително Simple Smile

# 433
  • София
Вече минаха и входните нива - май са позабравили материала  Mr. Green

# 434
  • София
Ами, "позабравили"! То за да забравиш първо трябва да запомниш.... Ние по БЕЛ сме лекичко над 3, както и голям процент от класа. По математика госпожата явно още не смее да даде входното ниво,  Grinning - доколкото сме разбрали- в петък щяло да е. Дотогава дано изплуваме над морското равнище... А аз понеже все опявах за големи домашни, снощи ме се предостави възможност да стоя и да клюмам до 12 ч. Нооо съм доволна пък  Mr. Green Mr. Green Много е странна историята с нашия учебник по английски - Gateway B1+ и щяло да го има към края на ноември.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт