Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за цветоусещане при кандидатстване в ТУЕС?
Кои книги са задължителни за четене в 9-ти клас?
Каква информация липсва на уебсайта на училището?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за цветоусещане при кандидатстване в ТУЕС?
-
Кои книги са задължителни за четене в 9-ти клас?
За 9-ти клас задължителната литература за четене включва произведения като Омир - "Илиада" и "Одисея", Старогръцка лирика, Старогръцка драма, Есхил - "Прикованият Прометей", Софокъл - "Антигона" и "Едип цар", Библията, Западноевропейско Средновековие, Старобългарска литература - "Панонски легенди", "Проглас към Евангелието", "Азбучна молитва", "За буквите", "Шест дни", „Похвално слово за Кирил“, Апокрифна книжнина, Търновска книжовна школа, Еврипид - „Електра“ и „Медея“.
-
Каква информация липсва на уебсайта на училището?
-
Какви извънкласни дейности се предлагат в училището?
-
Какви са изискванията за качване на информация на уебсайта на училището?
А имаше хора дето останаха и след мен.
То и многото мислене не е на добре. Та... да се съсредоточим, така- дайте "да се организираме" и да ги заведем синковците на празника, защото те са инертни, както винаги, и ще го пропуснат. Пък по мои бегли сметки, то това ще им е голямото честване на годишнина в тяхното пребиваване там. Вашите ще се срамуват ли, ако дойдете с тях? Ние може лекичко да се скрием някъде, знам ли...
, но какво да се прави като са заедно още от прогимназията. Казах на класната да ги размести, но тя не иска да се прави на лоша. Искаше ми се да видя физичката, но не би... Математичката ми направи добро впечатление с усилията, които полага да не остане ненаучено дете. Подметнах й да им дава повече домашни, че да не губят тренинга, който имат, а тя май не ме разбра. Май помисли, че синковеца не казва , че има домашни. Другите родители обаче ме разбраха много добре и също надигнаха глас в полза на големите домашни. Ноо, тя си решава. Моят добре че е разбран и се съгласи да порешава повечко задачки за упражнение вкъщи. Казаха за празника, че ще им трябват придружители на малките, за да не се изпонапият. Мисля да идем, да видим кое как
. Казвайте кои ще ходите.