ТУЕС - 4 тема

• 57 928
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Привет на всички  Hug
Как сте? Контролните си вървят и пушек се вдига  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green И май се задава родителска среща  Thinking

http://www.blitz.bg/news/article/231703    … sp;    

# 496
  • София
За 8 и 9 клас родителските срещи са на 13-ти. А някой да знае къде? В училището ли, в ТУ ли?
На сайта нищо не пише за мястото.

# 497
  • София
Родителската среща ще се проведе на дните:
13.11.2013 г. (сряда) от 18:30 часа за 8. и 9.  клас
14.11.2013 г. (четвъртък) от 18:30 часа за 10. и 11. клас
Присъствието на родителите е задължително!
ОТ РЪКОВОДСТВОТО

Явно е в училището.

# 498
  • София
А ето нещо интересно, което предстои.

http://softuni.bg/           

Дали ще може да отговори на предизвикателството на търсенето?  newsm78

# 499
  • София
Супееееерррр за софтуерния университет!!! Искаме и ние, мами дали приемат? Аз казах на сина ми, че ние също едно време сме уличи Паскал и той очакваше май, че ще си спомням командите.  newsm78 Но май ще се наложи да си ги припомня  Grinning Както се изразява той за задачите по математика - за мен е важно ти да ги разбираш!  Shocked Та така ще стане и за програмирането, май...
А иначе тук е настанала голяма суша. Или по-скоро прилича на спален вагон. Само Надя развява смело знамето все още. Що така бе хора?  Joy Недейте с лошо, миналата година по това време колко много говорехме, даже повече от необходимото,  Mr. Green Mr. Green а сега? Осмокласните мами, поне вие не излагайте отбора. Нас ни остави -стари сме вече  Joy Joy

# 500
  • София
Добро утро на всички  Hug Hug
Спокойно е. Значи всичко трябва да е наред  newsm78 newsm78 или просто вече всички претръпнаха на всичко. Осмокласните мами - как сте? Почивате си от миналата година? Така си и трябва, че после дипломи, оценки и т.н.
А ние и по-големите - как се справяте с ученето? Тази година е към дипломата  newsm78

А времената се менят  Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

# 501
  • София
Скрит текст:

A някои знае ли какво стана с годишнината на ТУЕС  newsm78 newsm78

# 502
  • София
В нашия клас (8а) като че ли всичко е спокойно. Ходиха на театър и за моя изненада отзивите са положителни, но това е вече стара новина. Чакам родителската среща, да видим какви ще са отзивите и от учителите. Тогава може би ще има повече за писане. А как вървят нещата в 9 клас? Имате вече по-специфични предмети. Как се справят децата?

# 503
  • София
Eхооо, привет и от мен!!! Малко се позагубих, но ето ме отново на линия, да помагам на Надето и Jord Simple Smile  Утре ще се видим на родителската среща!
Интересно ми е дали стана нещо по въпроса за електронния дневник, тъйкато това би било от голяма полза за нас като родители. Знаете ли нещо?

# 504
  • София
Охо Mimi75  Hug Hug добре си се завърнала. А все по-малко време остава до часа на истината - родителската среща  Mr. Green Mr. Green

За електронния дневник - нищо официално не съм чула. Наште синковци правят опит за нещо подобно - с това участваха на този маратон по програмиране в математическия факултет на СУ и бяха забелязани. Идеята им беше интересна, ще послужи много не само на това училище, но някой трябва да се заинтересува, да им помогне - все пак те сега започват и само ентусиазъм не стига, но ако им се удари едно рамо (професионално  Sunglasses) ще има полза за всички  Peace

# 505
  • София
 "А все по-малко време остава до часа на истината - родителската среща"  smile3508   

Здравейте, и аз да питам нещо. Чували ли сте за роботиката в мазето? Щото нас много ни интересува, но тази година нямало места. Дано поне догодина има, защото тази платената форма нещо само през крив макарон ще я гледаме. Някое от вашите деца ходи ли, в мазето имам предвид?
То ние лекичко нахвърляхме темите за родителската среща, да ги улесним.... Grinning

# 506
  • София
Jord Това маи е отбора на ТУЕС за предстовщото сьстезание. Не знам как са се сформирали

# 507
  • София
А и още нещо, то не е въпрос, а по-скоро молба, ако някой е намерил един загубен учебник по Информатика, много моля да си каже. Ще сме страшно благодарни, особено аз  newsm20

# 508
Очаквам след родителската среща резюмета от Вас. Много исках да присъствам, но лошо са я сложили в средата на седмицата а аз си позволих тия дни да се поразболея и си останах в къщи, но болничния ми е до сряда вкл. Нашия баща ще ходи, но той с две изречения разказва.

# 509
  • София
Това за роботиката не го знаех. Може наистина да е отбора.
Ще видим довечера какво е положението. Наде, надявам се, че ще поемат инициативата от децата и ще им помогнат да доразработят тази програмка, защото ще е страшно улеснение да мога да виждам оценките му в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт