ТУЕС - 4 тема

• 57 932
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, хайде да размърдаме мозъците на нашите програмисти. Наближава състезание по програмиране "Бобър" - за ученици 8-9 клас. И наградите са много атрактивни - стипендии за победителите, а голямата награда е лаптоп. Състезанието е он-лайн на 10.11.2013, но е необходима предварителна регистрация от училище и такса 5 лв. Казах на моя син да говори с госпожата по програмиране, но само за един ученик, не знам дали ще се задействат. Хайде ако има и други желаещи, да поискат и на тях да им направят регистрация. Ето и линк за състезанието: http://www.math.bas.bg/bbr/

# 481
  • София
И синът ми ще го погледне този Бобър! Звучи интересно, дано го впечатли  Hug

http://jobtiger.tv/hr-industry/izvestni-sa-nay-dob … sp;    

# 482
  • София
Погледнахме с моя старото състезание Бобър и не беше много очарован. Все пак попитал учителката по математика за регистрацията, но тя не знаела нищо за състезанието.

# 483
# 484
# 485
# 486
  • София
Браво на отбора   Hug Hug Но да не забравяме и момичето в отбора   bouquet

Имаме си две награди  Party

Награда от Astea Solutions

На отбор по желание, Astea ще връчи ваучер за Adres.bg на стойност 200 лева.

и Награди от Komfo

Още веднъж едно голямо БРАВО !!!!

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 11:44 от Naddya

# 487
# 488
  • София
Надя, не съм имала време много да влизам, обаче исках да ви поздравя с успехите и най- вече с желанието! Все така и занапред  Grinning
Аз снощи имах гръмогласна вечер  Crossing Arms Нещо се налага да включа и малкото гласни струни, които са ми останали в борбата за задействане на нечии мозъци... Вие как сте със струните? Наистина често се питам, само аз ли ...... нали знаете? Embarassed

# 489
  • София
Привет Jord, а и всикчи останали, които само надничате  Mr. Green! Благодаря за поздравленията. Наистина шапка им свалям за смелостта да се явят на това състезание наравно със студентите.   bouquet  bouquet Явно се заразяват един друг, което ми харесва. А иначе за гръмогласните вечери - не мога да кажа, че липсват при нас.  Cry Все повече осъзнавам, че преди като повторих и потретих нещата ставаха, но сега мога за някои неща и десет пъти да повторя и все едно нищо не съм казала.Все повече трябва да приемем, че вече не са точно деца, а личности със собствени особености и гледам да наблягам на убеждението и доказването на правотата на думите ми. Все повтарям, че училището е най-важното нещо на тази възраст, че без английски няма как да се получат нещата. Но за съжаление някои случки от училищната действителност не са в подкрепа на моите думи. И все се надявам това да не влияе върху цялата картина. Така че продължавам да наблягам на убеждението и аргументите, макар и понякога с малко повишен тон. Принципът за морковчето и пръчката също понякога прилагам, когато нищо друго не помага.

А другите как сте? Как върви училището? Е тази седмица ще имат децата един ден почивка   Peace Peace 

# 490
  • София
Komfo връчиха и награда на най-младия отбор на HackFMI 2.0, учениците от ТУЕС с име Grayhat Simple Smile

Награда от Astea Solutions

Калин Георгиев връчи наградата на най-младия отбор на хакатона – Grayhat!

# 491
# 492
  • София
Честит празник на празнуващите !

# 493
  • София
НА 1 НОЕМВРИ БЪЛГАРИЯ ПОЧИТА
СВОИТЕ НАРОДНИ БУДИТЕЛИ!
ПОКЛОН ПРЕД ДЕЛОТО НА ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ БЪЛГАРИ СЪХРАНИЛИ И РАЗВИВИВАЛИ КНИЖОВНОСТТА
И ПРОСВЕТНОСТТА НИ!
И ДАНО НИЕ, ДНЕШНИТЕ БЪЛГАРИ ПОНЕ МАЛКО ПОСЛЕДВАМЕ ТЕХНИЯ ПРИМЕР НА РОДОЛЮБИЕ И ЖЕРТВОГОТОВНОСТ,
ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ И В СЛЕДВАЩИТЕ ВЕКОВЕ И ХИЛЯДОЛЕТИЯ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ

http://www.youtube.com/watch?v=9ulUxBjU_p4   

# 494
  • София
Дете пита баща си:
- Тате, като беше малък, имаше ли компютър?
- Не - отговаря бащата.
- А плейстейшън?
- Не.
- Джиесем?!?
- Също не...
- А тате, динозавър виждал ли си?!

Общи условия

Активация на акаунт