ТУЕС - 4 тема

• 57 903
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Нещо специално ли ще е  newsm78

# 556
Не знам.
Според мен е елегантно решение днес да не е учебен ден.
Целия ден Wink

# 557
  • София
Ами измислили са си причина да не са... Няма за какво да се извинявате  Grinning
Аз бях изненадана от интереса към бялото училище тази година. Само да имало още някой от класа, с когото да отидел... Тъй че давайте да даваме, агитирайте и т.н.  Grinning Видях, че има и опция за "туристи" - тоест за всички. Аз лично мисля, че това е много хубаво начинание, дано продължи и дано синковците се престрашат да ходят по-масово. Обаче изисква екипировка, а ние нямаме. Някакви съвети да дадете, тези дето сте ходили?

# 558
  • София
Наде, единия вариант е с 3 дни карта, а другия е с 6. Нека той прецени дали ще може да издържи 6 дни каране.  Ние си имаме ски-екипировката, така че ще караме на пакета за 300 лева.  Wink

Екипировка трябва - грейка, здрави обувки, такива неща, ако няма да кара ски. Все пак зима е, сняг ще има, трябва да са подготвени за планината.

# 559
  • София
Е с тази нова визия нещо темата ми изчезна  Crazy Crazy

Последни дни преди Коледа - май вече мислено сме там  Mr. Green

# 560
  • София
Яко са го запразнили, ми се струва. Ама то и не остана, и ето го Дядо ти Коледа, чука на  вратата   bigdance2

# 561
  • София
Остава и да е с големи подаръци  Mr. Green Mr. Green

Какво заформихте по темата за подаръците  newsm78 Аз още се чудя

# 562
  • София
Ооооо, нашия си е поръчал лаптоп, няма да ти кажа с какви параметри, че още ме боли главата  hahaha

Да не говорим на брат му за хилядите желания. Но пък на него Дядо Коледа му ги бил носил, каза ми де не се притеснявам, защото и на брат си за лаптопа бил писал, та и него щял милия дядо да му го донесе  Peace

# 563
За темата подаръци аз бях обещала още септември за Коледа чисто нов лаптоп по избор на ползвателя, но бях поставила  условието срока да се завърши с пълно 6 или до една 5-ца.  Simple Smile Нооо както се досещате няма как да си изпълня обещанието, защото не се очертава да се изпълни условието от страна на сина.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile . Ееее аз не съм виновна, че ще си остане със стария лаптоп- да се бил борил.  Simple Smile
Брат му като чу офертата ми към брат му пък поиска лека кола за Коледа. Казах "ОК". И ти по всичко 6 семестъра и и маш лека кола. Да ама не. Как се изкарват 7 шестици в 3-ти курс на УАСГ. Мисия невъзможна.  Simple Smile Simple Smile В момента толкова е закъсал със заверките на проектите и курсовите работи, че празниците ми се очертават да минат под наслов : "Мама Божка"  Simple Smile  помага на Жорето да завери семестъра. 6-ците са мираж- борбата е да стигнем до допускане до сесия. А за да стане това трябва да се завери. Никой не се сеща за кола в момента.
Така, че мили майки кой за квото се е преборил. Хубавите неща не се получават даром.

# 564
  • Sofia
Привет,момичета Simple Smile
И при нас желанията са подобни. И определено баткото е скромен-телефон ще е,защото си довърши сегашния с поредното изпускане.Но , малката не знам какво ще правим- от нас си поръча телефон,а останалите 3-4 неща ( като Айпад,рибки,коте.. ) на Дядо Коледа  Joy-

# 565
  • София
Ами, споко бе. Както каза малкия - тате, спокойно купи на батко електронна книга (тук баща му коментираше, че ще му вземем една, ама по-късно, сега лаптопа)  - аз съм писал на дядо коледа за лаптоп за батко, така че той ще му го донеса, а ти му купи ел. книгата.  Naughty

Какво те притеснява - да му мисли дядото  Joy

# 566
  • София
А за нас ваканцията нека започне сега  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

А и при нас Дядо Коледа ще трябва да се постарае много  Mr. Green Mr. Green Листът с желанията е ОООгромен. Сега сядам да съкращавам, че Дядото ще получи инфаркт  Laughing

# 567
  • София
Mimi75, Bakerita много е мило това с Дядото! А дали малчовците не са написали нещо в писмата и за мама, да й донесе? Няма да повярвате, но мен доскоро ме поправяха като кажа "това дето ти го купи еди кой си"- Не!! Това ми е от дядо Коледа! Докато са малки са много чисти децата. Сега се сещам едно нещо дето много ме впечатли и не мога да се стърпя - Децата се раждат ангели, но ние после правим усилия да ги превърнем в хора..... А иначе мисля, че хубавите неща се получават точно даром. Иначе не са толкова хубави. Не е ли така? Нещо ме е налегнало коледното настроение, май. Или от работата малко отхлабиха примката тия два - три дни.  Mr. Green Mr. Green А иначе Дядото вече мина покрай нас. Който се вредил, вредил се е. Не че сме били най- послушните, де.  Embarassed Embarassed

# 568
  • Sofia
Ангели-ангели..,ама....някои бързо захитряват и доста дяволито си воюват за желанията Simple Smile
Jord,завиждам ти за коледното настроение ! Аз правя опити да се вдъхновя,ама ...поне един сняг да беше навалял,че това сивото не е празнично никак Simple Smile.
Весели дни,момичета!!!

# 569
  • София
Поздрави от дълбоката провинция  Hug Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Приятна ваканция на всички! Почивка, много усмивки и страхотни преживявания  Peace

Общи условия

Активация на акаунт