ТУЕС - 4 тема

• 57 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ехааааа, красота!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ от мен! Много хубаво изкарване, много вкусни манджи на трапезите, много весели спомени Simple Smile

И малко да поучат младежите (това да се чете само от мами Simple Smile )

# 571
  • София
Надя!!! Сууупееер! Весели празници и приятна почивка и от мен.
Това с ученето и мамите също е вярно....

# 572
  • София
Синът ми е развил без погрешка избирателното чуване, четене, внимаване и т.н. И все в негова полза  Mr. Green Mr. Green

Наистина изглеждат много тези дни - цели 16, а ние си ги направихче с още един повече  Laughing
Но докато се обърнем и ще мине, но определено ще погледнем и учебниците.

Какви са отзивите по психология при вас? Върнал им е контролните, а нас ни е нямало  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 573
  • София
Един ден Бил Гейтс . . .

Един ден Бил Гейтс хванал златната мишка.Тя му се примолила:
-Пусни ме и ще ти изпълня едно желание!
-Ами добре.
И Бил Гейтс извадил една карта на света.И казал:
-Искам да владея цялата тази територия!
Мишката казала:
-Еее.Аз все пак не съм златната рибка.Не съм толкова могъща.Поискай си нещо друго.
Помислил малко Бил Гейтс и казал:
-Ами искам да махнеш всички грешки в Windows!
Мишката помислила,помислила и казала:
-Абе... я дай онази карта да я погледна пак!

# 574
  • София
Здравейте отпускарки  bouquet Днес най-сетне ми дойде музата да седна да попиша из форума. Как е Коледното настроение? Ние вече и подаръците купихме, че и си ги подарихме. Няма кой да ги чака за под елхата на Коледа newsm44 Вчера взехме на сина поредната джаджа за компа и като му казах да си я инсталира, с облекчение ми се заяви, че се бил притеснил да не го карам чак на празника да си я отвори Mr. Green Хич не ми се мисли сега за ученето на децата, ама се сетих да питам мамите на деветолкасниците. Как вървят специалните предмети? Кои са преподавателите и как се справят децата?

# 575
И нашия подарък е в експлоатация от момента на купуване -gsm  SONY Xperia Z1 + чифт дънки (които аз избрах, на него все му беше тая, важното беше да се приберем по-бързо в къщи  Simple Smile ).
Сега картината е следната: отляво- телефона, отдясно- лаптопа.  Simple Smile иии не го търси за нищо.  Simple Smile
Телефона сам си го избра - абсолютен дзвяр. Положителното за мен е, че се сдобих със Samsung Galaxy 550  Simple Smile  .

# 576
  • София
Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците,в очите. Светлини. Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме. Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме. Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството - по това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме. Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш.

# 577
  • София
Весели Коледни празници на всички! Много сбъднати желания и мечти

Скрит текст:

# 578
Честита Коледа! Весели празници и много усмивки! С пожелания към нашите пораснали вече деца да намерят правилната мотивация за успех в начинанията и задължително пътя към Щастието.

# 579
  • София
Честита Коледа и от нас  Hug Hug Много подаръци, много успехи, здраве и късмет

http://yourstory.com/2013/12/ … sp;    

А и честит имен ден на всички именяци днес   bouquet  bouquet

Скрит текст:

# 580
  • София
Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците,в очите. Светлини. Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме. Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме. Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството - по това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме. Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш.

Надя!  Hug Hug Hug Hug .......... Честита и весела Коледа на всички.
А това с 16- те почивни дни -  Shocked Rolling Eyes  Shocked По коя бройна система ги сметнахте  Grinning

# 581
  • София
Честита Коледа и четит имен ден на празнуващите! Много здраве, щастие, любов и късмет ви желая  Hug

# 582
  • София
Jord за тези, които сме в отпуска дните са си 16, но май и килограмите отгоре ще са също толкова  Mr. Green Mr. Green Сменяме масата с разходката, но май повече е стоенето на масата Rolling Eyes Rolling Eyes

Честит имен ден на всички, празнуващи днес. Да сте живи и здрави и много, много щастливи.    bouquet И пак повод да седнем на масата  ooooh!

Скрит текст:

# 583
  • София
Ех, как бързо мина половината ваканция  Crazy Но остава капка надежда - остава другата половина  Mr. Green Mr. Green

И нещо интересно

http://robopartans.com/2013/12/22/m-b … sp;    

# 584

Общи условия

Активация на акаунт