ТУЕС - 4 тема

• 57 283
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Тъъй, един гледа сватба, а друг ... шарка. Който се оформил се оформил, на нас ни се оформиха огромни, сочни и здрави пъпки. Ако има някой от децата Ви, дето не е карал варицела, можете така лекичко да очаквате включване. Дано повечето да са я изкарали вече, защото са големички и не е приятно да си кажа честно. То докато чакахме или не чакахме грипната ваканция, съвсем друго ни намери.

# 646
  • София
Jord бързо оправяне.  Hug Hug Hug Hug

# 647
  • София
Eeeee, Jord! Лоша работа. Пожелавам ви бързо оздравяване. Ние сме я минали варицелата отдавна. Давай му по малко червено вино (хубаво е ако имаш домашно), за да ги изкара наведнъж пъпките и да не се влачи с дни  Praynig Стискам палци бързичко да се оправи младежа  Hug

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 14:32 от Mimi75

# 648
  • София
Благодаря ви много  HugHug Здравето е най-важното нещо, да знаете  Simple Smile

# 649
  • София
Благодаря ви много  HugHug Здравето е най-важното нещо, да знаете  Simple Smile

Всички го знаем, но много често го забравяме улисани в гонене на ..... поредната набелязана цел.  Hug

# 650
  • София
По повод на грипната ваканция вчера моят младеж се възмущаваше, че били минали да проверяват колко човека в класа отсъстват. Имали трима болни, ама си били на училище, защото трябва да ги оформят. Демек защо от ръководството очакват да има липсващи като е време за оформяне hahaha и въобще каква статистика за грипа ще се прави като учениците са толкова съвестни та чак ходят болни на училище Joy
Аз да питам за ваканцията - понеделник и вторник е нали? Моичкият никога не е разбрал Mr. Green

# 651
  • София
Ще ходят я, как няма да ходят като от това им зависи срочната оценка  ooooh! ooooh!
А за ваканцията - да, понеделник и вторник, а тези които са на бяло е цяла седмица. А тези, които не са на бяло, ще учат ли  newsm78 newsm78

# 652
  • София
Абе, то мен ако питаш, всъщност защо се налага да ходят на училище болни, за да се оформят??? Де бляха досега?
Не че и ние не сме в същото положение  #2gunfire И то всяка година, супер се изнервям в тези периоди  #Crazy
Ще си учат, Наде, защо да не учат? А нашите ще карат ски - дано  Praynig Ако не - поне ще се разхождат. И компютри до захлас.

# 653
  • София
Моя още от нова година ми е заявил, че ще си вземе лаптопа  Shocked Shocked

# 654
  • София
Хахаха, те турнир са си заформили вече, споко  Flutter

# 655
  • София
Е, напрежението свърши, май и последната оценка е нанесена в дневника - остава да се пренесат в бележника, за да надникнем и ние  Hug Hug и тогава ще има равносметка  ooooh! ooooh!

# 656
  • София
Жестоката истина  Shocked Shocked

Познанията и способностите по математика на българските ученици на 15-годишна възраст отреждат на България непрестижно място във втората третина в класацията, т.е. сред изоставащите.

http://economic.bg/news/27405/1/1/Matematikata-bed … sp;    

# 657
Здравейте на всички ! Ние с нашия седмокласник сме се насочили към ТУЕС . Гоним отличен успех , подготвяме се допълнително по математика ( в Школото на Дондуков ) и по БЕЛ , не ставаме и от комп-а . Молбата ми е - ако не Ви представлява трудност , нека някой сподели как беше приема 2013-та - с какъв бал се влизаше , задачите от изпита по математика по-сложни ли са били от тези на матурата , трябва ли предварително ( преди матурите и изпита ) да ходим до училището по някаква причина  , в ТУЕС организират ли нещо предварително като подготовка за изпита им по математика . Всяка информация ще е полезна . Предварително Ви благодаря !

# 658
  • София
Привет, добреш дошли Simple Smile ТУЕС организират всяка година поне два пъти курсове за подготовка. Ето информация от сайта им: http://www.elsys-bg.org/wp-content/uploads/2014/01/kursoveMAT-7klas.pdf 
Ако искате да се ориентирате за сложността на задачите, сега видях, че имам сканирам един тест на моят син, който са им давали за подготовка за кандидатстване. Пишете ми на лични мейла си, ще Ви го изпратя.
Относно записването - следете сайта на училището, там ще сложат информация какво е необходимо и кога трябва да отидете да се запишете. със сигурност трябва да се запишете за държане на изпит там, и мисля че това става през май, но ние кандидатствахме преди две години и не помня вече (лелееее, колко бързо се забравят тези неща, а колко ни беше притеснено тогава Simple Smile )
Желая успех на младежа Simple Smile

# 659
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Може ли да кажете малко повече за вътрешния изпит по математика?
Издадоха и сборник с примерни задачи. Доколкото разбрах вече е изчерпан в книжарницата на ТУ, но може да се пита в училището. Аз оттам го купих миналата година. Ако някой го иска, мога да го дам да си го преснима. Стига да е актуален разбира се. Grinning
Здравейте, аз съм мама на седмокласник за който ТУЕС е най- желаното училище
От известно време търся някакъв сборник с примерни или реални задачи, за да види младежа дали са по- различни.
mlv,  Как се казва този сборник? Ще опитам да го намеря, но ако не успея ще те помоля да го преснимам.
От известно време следя темите и проблемите на ученическия живот, които разисквате и се надявам от есента да мога да се включа и аз. Peace

Общи условия

Активация на акаунт