Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 361
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Пък, че материалите стареят, пада сигурността и т.н. съвсем все едно...  Peace

Shocked Shocked Че то да не е на прабаба й столчето? Като си купим ново да не би да е произведено вчера.... хич не е остаряло?  ooooh!

# 241
  • София
Sunny.G - който го интересува в нета информация на килограм, на всякакви езици, за столовете, материалите, сигурността, краш тестовете, резултатите и т.н.

# 242
еуфория, ами дай и 5хил. като искаш....това не е мой проблем. Дадох съвет и напълно приятелски беше тонът ми.
Пък ти както искаш си го разбирай...

# 243
Американска верига са уолмарт, не случайно са в долари де ...освен с посредник няма как да поръчаш от там. + доставки, мита и т.н. не е ясно колко ще е изгодно,никак вероятно.

сметнах го, понеже и преди сме купували от там.
Излиза около 450лв с доставка и комисионна.
Мен ме грабна, че е лека и че има поставка за кошници, която е универсална

# 244
  • София
~Elg~ - тази марка изобщо я няма у нас, така че не мисля, че някой тук ще ти е от помощ, разгледай там отзивите, както и по други щатски сайтове и си прецени...На тази фирма сме имали бебефон, беше много качествена изработка, изгледа няколко деца след нашето, но това ми е целия опит с фирмата.

# 245
мерси, пак е нещо.
Имам доста време. Но пък темата ми е супер полезна

# 246
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз пак за сточета да питам - понеже онзи ден споменах, че ще си купувам 0-18кг. и ми предложиха да ми дадат едно на Чико, което уж е също 0-18кг., аз го видях, но хич не ми приличаше на 0-18.  Thinking  Едно сиво на бели петна беше, самата тапицерия е такава. Имаше възможност за регулиране - ставаше полулегнало, но извивката ми се стори много голяма и нямаше вътре нищо меко, ако ме разбирате от тези меки неща дето ги слагаш, пък като порасне детето го махаш  Rolling Eyes  а не искам да подпъхвам нещо и да си правя експерименти  Rolling Eyes

Тъй като единствено запомних тапицерията се опитах да го намеря в нета и да проверя наистина ли е 0-18, защото на мен повече ми прилича на 9-18, обаче не успях да го намеря. Ако някой попадне на него, моля да сподели  Peace

# 247
TDI, е не може да няма подобни на него, а и тя тапицерията му може да е сменена.
Не всички столчета имат "меки неща" за слагане и сваляне. )
Пък пак са си категория 0+.
На повечето хора столчетата им се виждат с голеееми чупки, но те са си съобразени за новородени. )

# 248
TDI, е не може да няма подобни на него, а и тя тапицерията му може да е сменена.
Не всички столчета имат "меки неща" за слагане и сваляне. )
Пък пак са си категория 0+.
На повечето хора столчетата им се виждат с голеееми чупки, но те са си съобразени за новородени. )

Да, така е, но искам, ако го има някъде да го видя черно на бяло, че е 0-18. Малко съм Тома неверни, ама от опит е, не е от друго. Tired Пък и на приказката за харизания кон съм и сърбала попарата и не искам да я повтарям.
Ако намерите такова столче ми пишете, тапицерията му е оригиналната, много е специфична, но не успявам да открия столчето  Rolling Eyes

# 249
 TDI, ами просто да беше обърнала стола, на гърба му трябва да има стикер и на него да пише номер и всичко останало. )
Едва ли е паднал, освен ако не е на 10тина години.  Laughing
А и това сиво на петна....да не е на точки, какво сиво е?

# 250
TDI, ами просто да беше обърнала стола, на гърба му трябва да има стикер и на него да пише номер и всичко останало. )
Едва ли е паднал, освен ако не е на 10тина години.  Laughing
А и това сиво на петна....да не е на точки, какво сиво е?

Да, като на точки е  Peace

# 251
# 252
  • София
TDI - 0-18 чико имат Chicco ELETTA 0-18 kg , аконеетой катоформа,явноенякоймного стар модел, последните годинииме този. По-стармодел Chicco Proxima койтомайоще се продава също.. Виж ги дали ще познаеш да е някойот тях, въпреки, че такъв вид тапицерияпри тях не се сещам. Ако е по-стар бих си взела ново столче. Със сменяна тапицерияпринципно също не бихползвала. Иначе може би за обсъждането на столчета темата за избор на стол за кола е по-подходяща. Най-често годността на столовете за кола е около 5-6 години след датата на производство, някои производители дават и 10, но малко. Та прецени си какво е това столче.
№-18 като цяло се води стол, който може да се монтира и с гръб и с лице към движението. Някои никак не стават за новородени, а по-точно са за след 6м. Какъв точно е този стол няма как да каже никой тук по описанието ти за съжаление.

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 08:40 от Angel_Dust

# 253
Angel_Dust не е от тях, това е с по-висока облегалка и му се регулира едно като възглавничка за главата, прилича на това: http://kasida.bg/chicco-stolche-za-kola-xpace-liquorice-2012-136-15291.html, дори подозрително много, само точките липсват и ще направя пълно разпознаване  Laughing

Отделна тема за столчета ли има?  Party Сега ще я потърся  Peace

# 254
  • София
Това е новия вариант на чико кей 1 и си е стол 9-18 кг.  Това ли са точките? http://supermecho.zona.bg/images/0.97336900%201268913826.jpeg

Общи условия

Активация на акаунт