Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Нито са й малки гумите, чак толкова 170мм диаметър, нито е паянтова, но и аз не разбирам защо само им се катери цената на тези сайбекси.

Е поне изглеждат по-малки от на Р3то.
Но това цена за гола количка без дори покривало за краката и комарник ми се струва доста.

# 331
  • София
 И на П3 са 17 см, еднакви са им гумите. Но наистина е скъпа преди 2 години беше едно 150 лв по-малко, реално само цветовете им променят, миналогодишните бяха около 550 лв по спомен също... всяка година нещо им се катерят  цените все повече... неясно защо точно.
Но пък и макларъните не им е по-виска цената на гола количка от моделите за новородено...

# 332
Angel_Dust, явно е от самата снимка това.
Но тази се води лятна количка, дори не е комбинирана.

# 333
  • София
Няма летни колички. Количката си е подходяща за новородено. Да, аксесоарите си купуваш отделно...ако ти трябват.

# 334
Няма летни колички. Количката си е подходяща за новородено. Да, аксесоарите си купуваш отделно...ако ти трябват.

Е, хайде сега, няма.
Ще ми кажеш че и комбинирана и "лятна" (за които твърдиш че няма) ги правят еднакво леки, с еднакви дамаски, аксесоари и т.н.
Има си точно летни колички за деца над 1г., които са си една гола рама и малко плат в-у нея (точно като детските колички играчки) и нищо повече. За такова нещо не давам повече от 100лв.

# 335
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вчера се разхождах с една приятелка и побутах доста нейната количка за път а именно Britax b agile с четири колела, много е компактна, лека, супер лесно се бута с една ръка, разхождахме се по тревни терени и тип чакълести пътеки, минава без проблем, единствено, ако е много дълбок и дребен чакъл се затрудни. Има много голям сенник и пълно легнало положение, според мен доста практична като цяло. Сгъва се супер лесно и е много компактна в багажник на кола, в нашия багажник не зае хич много място.

Точно на такава съм се спряла  Peace

TDI, JBaby предлагат Бритакс, но отдавна не съм ги посещавала, нямам идея какво имат налично http://jbaby.bg/category/79/britax-romer.html Косатто гледам тука в един чужбински каталог на Mothercare /в Бургас Плаза/, а дали ги предлагат в БГ е друг въпрос Thinking

Има го Britaxa в този магазин, вчера го гледах през витрината като циганче пред баничарница. Работното им време е в събота до 16ч., в неделя не работят.  Sad Освен това количката със зимен кош ми излиза 575лв., а самата количка е 7кг, има цяла дръжка и да не изборявам, но всичко, което аз исках  Peace Чувалчето пак се купува отделно, но аз сега няма да си купувам - нали ще си имам зимен кош, по-нататък за следващата зима вече ще ми трябва и тогава ще си купя, както и борд  Peace

Въпреки това, ще мина и през Синди да видя Косато-то, ей така, да не остана после с чувството, че нещо съм пропуснала  Laughing  
Благодаря Im So Excited  Hug

И на П3 са 17 см, еднакви са им гумите. Но наистина е скъпа преди 2 години беше едно 150 лв по-малко, реално само цветовете им променят, миналогодишните бяха около 550 лв по спомен също... всяка година нещо им се катерят  цените все повече... неясно защо точно.
Но пък и макларъните не им е по-виска цената на гола количка от моделите за новородено...

Лятото на 2011 като купувах Пликото помня, че със Сайбекса бяха на много близки цени, защото бая се чудих. А Пликото тогава го взех на 350лв., то май още си е толкова, докато Сайбекса  Whistling  Тогава обаче много рядко се виждаше някой със Сайбекс, изобщо не бяха популярни, поне аз в Бургас не бях виждала, и можеше да се поръча само от сайт, нямаше ги по магазините  Peace

# 336
  • София
Ми не са летни, а са бъгита за големи деца...нищо не пречи да си караш зимата с нея.
Калистото не е 1 плат опнат върху рама, обаче, абсолютно си е пригодна за новородено бебе. Хубава си е количката, здрава, лека, компактна, маневрена и т.н. За разлика от пликото има плюса на цялата дръжка с разкошен сенник  Wink

# 337
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аааа сенника на Пликото си е идеален - моля, моля  Laughing
Освен това може да се дърпа още надолу и го закачулваш целия човек, само краката да му се гледат  Peace
За дръжката няма да споря  Laughing  

# 338
  • София
Да, вярно и пликото е с голям сенник... иначе сега има разни пликота намалени, че и по-евтино излизат+ покривало и т.н... Иначе ако не се държи на цяла дръжка, Топаза на сайбекс е  около 500 лв, че и 7 кг.

# 339
аз категорично реших за количката.
Ето тази http://bebelandia.bg/productv/43537/cybex-detska-kolichka-callisto-2013.html
Само летния вариант и ще сложа порт бебе. Става идеално.

Хмм, само количката без никакви аксесоари ли струва 600лв.? И нещо ми се струва леко паянтова и с много малки гуми поне на снимката.
не е паянтова
Видях я на живо в експлоатация с бебе, голяма чанта и пълен кош. Майката каза, че е повече от доволна. Говорихме близо 30 мин, даже я бутах.
За съжаление само количката е тези пари. То това е модел 2013, модела 2011 е 500лв, а разликата е само в десена.
На мен от първостепенна важност ми е да не е повече от 9 кг, да се сгъва на чадър. За разходките зимата- ще дайствам или с порт бебе ( което имат, но не внасят в БГ, а от Полша с доставката излиза 90лв) или със слинк.

# 340
  • София
В този случай, аз лично бих си взела направо 2 в 1 за 799 (ако ще взимаш новия цвят, по-старите цветове са с по 50 лв надолу и при комбинациите), хем и адаптери и за кошницата ще влизат...

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 17:17 от Angel_Dust

# 341
Здравейте, мами, моля за съвет. Търсим бебешка количка до 600 лв и да отговаря на тези изисквания:
-да е компактна и лека
-да не е триколка
-да е 3 в 1, с кош за новородено и столче за кола
-да е с големи гуми
-да не е от тези марки: bertoni, chipolino
-да е маневрена и удобна на майката и бебето
Знам че изискванията са много  Grinning ,но ще съм ви благодарна ако ми отговорите .Wink

# 342
В този случай, аз лично бих си взела направо 2 в 1 за 799 (ако ще взимаш новия цвят, по-старите цветове са с по 50 лв надолу и при комбинациите), хем и адаптери и за кошницата ще влизат...
е аз кошница си имам, при това много хубава.
Определено ще е тази количка.
Като я взема по- натам ще пиша как е

# 343
Здравейте и от мен!  wavey

Направо си влизам с въпрос, че нещо ми бръмна главата от гледане и обикаляне за количка  Mr. Green Някой може ли да изкаже мнение за количките Baby-Merc ? Благодаря предварително!

# 344
Забелязали ли сте ,че въпреки дългото търсене и внимателното подбиране в повечето случаи майките си взимат 2 колички Wink уж сме огледали мн. внимателно първата ,която е комбинирана и сами се убеждаваме ,че ще я бутаме  до края  и после пак си взимаме някоя друга уж по- лека, уж по-маневрена и т.н  и уж по-евтина. В най-лошия случай лятото като пораснат децата си взимаме възможно най-леката и лесно сгъваемата за най-малко пари ако може за 100-150 лв Wink Така че.....и моята работа на там ми намирисва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт