Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 243
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,бях се спряла на количка на бебетто,но разгледах ТАКО-то,новите модели и ме грабнаха страшно много,отговарят на това,което търся  Hug FlutterГледам обаче че масово си поръчвате от чуждестранни саитове,а аз не сам запозната с тях,та знаете ли някои саит,от които мога да намеря Тако на по-ниска цена от бг?Ще сам благодарна,ако ме насочите  Praynig
Аз и двете колички съм ги виждала на живо. Аз лично си поръчах Тако, но модел Ларет.
Ти видя ли ги на живо или само в сайт?
Ако да - на какви цени? На тези, които са в сайта ли?
Мога да те свържа с жената, от чийто магазин аз поръчах количката. Те би трябвало тази седмица да им товарят колички от Полша. Не знам колко време имаш до раждането....

# 481
JACKLIN'S MОM,ето ти достоен заместник на Чикото.Беше ми един от фаворитите за лятна,но нямаше такава промоция.Иначе съм я виждала и бутала на живо.Страхотно лека,удобна лятна количка.
http://www.novobebe.com/bebeshki-kolichki-stolcheta-i-aksesoari- … ropa-bg-3792.html

# 482
Евана, чудесно предложение. Знаеш ли нещо повече за тази количка - има ли пълно легнало?

от магазина ми казаха, че има, но нa снимките не изглежда съвсем пълно ... Чудя се между Макларън и тази, Чико също ми харесват - Liteway и Simplicity.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 14:35 от bellaK

# 483
Sonderzeichen,
вчера ходих до един магазин тук в Русе,където ги има,показаха ми warrior,monodi i lungo,страхотни са,исках да видя и Laret,понеже цветовете и в нета много ме впечатлиха,но я нямаха в наличност.Да,цените са такива,каквито са в саита,затова исках някои,ако е по-запознат да ме светне дали в някои полски саит немога да ги намеря по-евтино.Термина ми е за началото на октомври,така че има все пак време.Ще чакам да кажеш как е като я покарате напред-назад.А какви са ти отзивите за bebetto holand щом си я виждала на живо,аз нямам тая възможност тук,само на снимки и клипчета,намерих я почти нова в продавалник на добра цена,но кадето и да питам за тях ми казват,че имали проблеми с шаситата,чупели се Thinking

# 484
Ели, за сега съм за Лупото. Не съм се отказала. Цена- качество няма равна. А и за сега кусур не съм и намерила. Но имам време и мисля да погледна  newsm78 още няколко колички. От Енцото се отказах заради цветовете. И колкото да ме убеждава продавачката, че е лекомислено да се откажа заради това, за мен не е маловажно. ММ хареса черното, аз червеното и накрая си стиснахме ръцете на синьо Лупо  Mr. Green

Гледам, че харесваме едни и същи колички. Засега фаворит ми е Baby design lupo. Исках да попита обаче каква е разликата между Еспиро Енцо и Еспиро Атлантик. На пръв поглед на клипчетата в ютюб не откривам съществена разлика, а разликата в цената е 300 лв (Алтлантик е по-евтината).

И аз се чудя същото за поставката за крачета - дали да е с ограничител или краката да падат свободно.  newsm78 С дъщеря ми падаха свободно докато не станаха достатъчно дълги и започна да стъпва на степенката отдолу. Но дали за децата е по-удобно да има на какво да стъпят или е по-удобно краката им да са изпънати???  newsm78

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 15:40 от ♥Пандичка♥

# 485
Sonderzeichen,
вчера ходих до един магазин тук в Русе,където ги има,показаха ми warrior,monodi i lungo,страхотни са,исках да видя и Laret,понеже цветовете и в нета много ме впечатлиха,но я нямаха в наличност.Да,цените са такива,каквито са в саита,затова исках някои,ако е по-запознат да ме светне дали в някои полски саит немога да ги намеря по-евтино.Термина ми е за началото на октомври,така че има все пак време.Ще чакам да кажеш как е като я покарате напред-назад.А какви са ти отзивите за bebetto holand щом си я виждала на живо,аз нямам тая възможност тук,само на снимки и клипчета,намерих я почти нова в продавалник на добра цена,но кадето и да питам за тях ми казват,че имали проблеми с шаситата,чупели се Thinking
За Бебето и аз четох, че рамата не е много стабилна. Отделно нейните гуми се сториха на мъжа ми не толкова добри. Общо взето, количката я избра мъжа ми - цвят, модел и т.н. Аз само държах на максимални размери на коша за новородено и пълно легнало на коша за след 6 месеца.
Честно казано и аз си поръчах количката от Русе:) Пътувам често в командировки и едно момиче от форума ми каза, че в Русе ги има - писах си със собственичката на магазина, видях на живо количките и си поръчах Ларет - жълто-черна, но сега си я чакам. Всъщност в магазина имаше Ларет - жълто-сива, но ние искахме в черно.
Като цяло мисля, че тези цени са доста добри. Преди да видя Тако се бях ориентирала към Тутек/пак полска количка/, но в крайна сметка след проверка за доставка от Полша се оказа, че ще ми излезе даже леееко по-скъпо.
Всъщност в магазина на новия булевард след спускане от Жирафа ли гледа количките?

# 486
Евана, чудесно предложение. Знаеш ли нещо повече за тази количка - има ли пълно легнало?

от магазина ми казаха, че има, но нa снимките не изглежда съвсем пълно ... Чудя се между Макларън и тази, Чико също ми харесват - Liteway и Simplicity.

Мисля че имаше пълно легнало,или 150 гр.Легналото е колкото на Джането,което съм показала.  newsm78 Абе достатъчно за да спи детето спокойно..Ето ти и видео
http://www.youtube.com/watch?v=24hnRUzMxFA
Ако има къде да я видиш на живо,не се чуди.Просто за тези пари е повече от перфектна.

Да ти предложа още една,че списъка ти с избрани е много малък   Mr. Green
Докато търсих видео,попаднах на Jane NANUQ  Heart EyesСамо 6,3 кг.Но май я няма още в Бг.

http://www.youtube.com/watch?v=X-BkdtoUg5k
http://www.janecz.cz/golfove-hole-jane-nanuq

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 19:03 от Анонимен

# 487
Evana,много ми хареса X-leaders,но в сайта ,чийто линк си ми дала ми отговориха,че я имат само в оранжево,аз не харесвам този цвят,искам сивата!Дали я има някъде другаде на тази цена?

# 488
Благодаря, Евана, вече гледах няколко пъти видеото, наистина е отлично предложение за тези пари. Притеснява ме един коментар, който намерих за XS-a:
"проблем: моето момченце е 84 см и крачетата му висят под поставката да крачетата и като сложих вчера за малко покривалото за крачетата се оказа, че и то не му става освен ако не си сгъне вътре крачетата и стои така, а това няма как да стане"

аз съм готова и повече парички да дам, стига да е читава. Засега май Макларън отговарят на всичко - пълно легнало, голям сенник, широка, здрава. При XS-a сенникът не се отваря допълнително - само толкова, колкото се вижда на снимката Sad

За Jane съм 100% сигурна, че е много здрава - сега съм с тази марка  Peace
Ще я разгледам.

# 489
Бела,ти кой Макларън си харесала?Има ли с пълно легнало положение за цена около 200 лева?Аз тези дето ги разгледах бяха по 790 лева....

# 490
Sonderzeichen,
За Бебето и аз четох, че рамата не е много стабилна. Отделно нейните гуми се сториха на мъжа ми не толкова добри. Общо взето, количката я избра мъжа ми - цвят, модел и т.н. Аз само държах на максимални размери на коша за новородено и пълно легнало на коша за след 6 месеца.
Честно казано и аз си поръчах количката от Русе:) Пътувам често в командировки и едно момиче от форума ми каза, че в Русе ги има - писах си със собственичката на магазина, видях на живо количките и си поръчах Ларет - жълто-черна, но сега си я чакам. Всъщност в магазина имаше Ларет - жълто-сива, но ние искахме в черно.
Като цяло мисля, че тези цени са доста добри. Преди да видя Тако се бях ориентирала към Тутек/пак полска количка/, но в крайна сметка след проверка за доставка от Полша се оказа, че ще ми излезе даже леееко по-скъпо.
Всъщност в магазина на новия булевард след спускане от Жирафа ли гледа количките?
                                                                                                                                                                    Да,точно там PeaceПродавачката беше супер мила и ми обясни и показа всичко,което мислех да питам,много сам доволна от обслужването.Аз искам да е нещо лилаво,розово или зелено като цвят,понеже нашето ще е момиченце HugЗначи няма смисъл да се ровя и  търся в полските саитове за нещо по-евтино щом излиза почти на същата цена newsm78 Поздравления за количката,че вече сте я поръчали и според мен е най-добрия избор и аз като гледам на тях ще се спра вече окончателно,стига съм се чудила и блъскала каква да е,че накрая от много избиране...да не взема най-голямото дърво Laughing Вашето бебче кога ще се появи на бял свят?

# 491
anndji11, може би в новата поръчка на колички, която ще дойде до седмица, ще има нови цветове. Така ще можеш да избереш или да поръчаш по каталог избран модел, но в друг цвят.
Ние чакаме бебето уж септември, но идната седмица влизам в 9ти месец.

# 492
  • София
Да се похваля - поръчахме си този кош : http://www.ebay.co.uk/itm/160998436656?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649

И го чакаме да пристигне.

Сега остава количката. Колебаем се между :

1. BEBE CONFORT ELEA http://www.bebeconfort.com/products/pushchairs/strollers/elea.aspx

2. BEBE CONFORT HIGH TREK http://www.bebeconfort.com/products/pushchairs/strollers/high-trek.aspx

Първата можем да закупим с около 200 лв по-евтино от HIGH TREK, но пък тя си има своите предимства. Вие коя бихте избрали и защо?

Кошът е страхотен! Сега съм с такъв и съм много доволна, много уютен ми се струва! Честито Simple Smile

За количките не знам какво да ти кажа. Преди 4 години бих избрала High Trek, страшно ми харесваше, сега нещо не ме влекат триколките. В този дух бих се спряла на Elea, повече ми харесва, по- компактна е, по-прибрано ми стои някак, другата ми е по-груба. Но това е страшно субективно мнение, без да имам опит с тези две колички. Аз ползвам Loola вече със сегашното време и съм много доволна. Предполагам, че Елеа е дори по-добра.

С две думи- по-скоро Елеа, но не мога да се аргументирам защо, сори Simple Smile Просто повече ме влече Simple Smile

# 493
JACKLIN'S MОM, то е ясно, че трябва да е XLR или XT, за да има пълно легнало. Не съм избрала кой от двата, понеже не съм видяла ХТ на живо, но клоня към него, понеже е по-лек малко. Иначе, както писах по-горе, съм готова да дам повече пари, стига да ми отговаря на изискванията. Много ми харесва сенника на Макларън - разтяга се допълнително напред; сега съм с един чадър, той се мята наляво-надясно, пада, трябва да го въртя по слънцето, въобще ... Пълно легнало - също е must, тъй като сме малки още. И най-важното - възможно май-лека.
Иначе съм гледала и Плико Мини, Кам портофино, Косато Суифт, Чико Liteway ... Всякакви съвети са добре дошли  Hug

# 494
Самоцитирам се, дано има кой да ми отговори.

И аз се чудя за поставката за крачета - дали да е с ограничител или краката да падат свободно.  newsm78 С дъщеря ми падаха свободно докато не станаха достатъчно дълги и започна да стъпва на степенката отдолу. Но дали за децата е по-удобно да има на какво да стъпят или е по-удобно краката им да са изпънати???  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт