Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 236
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
някой може ли да даде отзиви за CANGAROO Stephie 2 в 1.

# 496
Момичета, внимавайте с количките, които купувате от електронните сайтове "изгодно". TDI е споменала моят случай, но аз ще разкажа по-подробно. Купих си количка от Prodavalnik.com от жена, която твърди, че продава нови и изправни колички на Mothercare на изгодни цени. Количката, която закупих е с цена 250 паунда в сайта на Mothercare, а от тук я закупих за 600 лева, но естествено без гаранция. Гаранцията я имах от самата продавачка, че е нова, неупотребявана и най-вече изправна. Ползвана само като мострена в магазин и затова с отрязан етикет. Нямам и документ за покупка, така че сега ми е трудно да си търся правата.
Два месеца по-късно, когато се роди детето ми и дойде време да я ползваме, още на първата разходка започна да пада предното колело – в движение, когато повдигах количката, за да сляза от тротоар или за да се кача на тротоар. Както се досещате, това обикновено се случва на оживени пътища или на пешеходни пътеки, та точно там буквално „увисвам“ и до момента с количка с паднало колело, малко бебе в нея и колело, което трябва да взема някак сама и да си го поставя сама обратно на мястото му … справям се, но е много неприятно и опасно. Още повече, че съм си закупила нова количка на реномирана фирма като Mothercare.
Свързахме се с продавачката и тя заяви, че не е знаела и затова си поемаме ние риска, няма как да ни помогне, не иска да ни прихване някаква сума за дефектната количка и да закупим с доплащане нова и т.н. Даже ни посъветва да продадем на някое друго бебе дефектната количка.. Моя колежка купи от тази жена количка малко преди мен и също се оказа с дефект – пада дръжката на количката й, но успя да я поправи някак. За информация на бъдещите мами – продавачката е с потребителско име “malagata” в Продавалника, регион Бургас. Така, че внимавайте, ние пихме „една студена вода“ и сега се каним след като детето стане на 6 месеца да търсим нова количка, тъй като тази едва ли ще издържи.

# 497
Inna13това е меко казано отвратително  - в смисъл тази продавачка и отношението и към вас и от съвета и какво да направите. Поставете и отрицателна оценка и напишете коментар- тя няма нито една лоша оценка и това допринася хората да и вярват. За съжаление оказва се вярна онази поговорка " Не съм толкова богат , да си купувам евтини работи " . Най -добре да дадем повечко пари и да си закупим количките от официални представители с гаранции- за 100-200лв си купуваме спокойствие за по 2-3 години .

# 498
  • София
И аз гледах такива колички в Продавалника, мостри уж, на цени по 600 лева, като цената на нова такава е 1200+. Радвам се, че не се подлъгах да си купя, като чета вашите премеждия. Купих си количката с отстъпка от Премама, отстъпката ми я направиха заради сестрата на ММ, която е оставила хиляди левове в този магазин и цената така падна от 1095 до 876. Освен това в много магазини правят промоции и излиза доста изгодно.

# 499
anndji11, може би в новата поръчка на колички, която ще дойде до седмица, ще има нови цветове. Така ще можеш да избереш или да поръчаш по каталог избран модел, но в друг цвят.
Ние чакаме бебето уж септември, но идната седмица влизам в 9ти месец.
             Ами ще ги наобиколя пак скоро да видя новите цветове Wink  Simple SmileСтискам палци тогава всичко да е наред и да мине леко когато и да реши да излезе вашето бебче.Ние от вчера вече сме в 30 седмица,така че ни е рано,имаме още да стискаме PraynigА за колко време долу-горе ти доставят количката след като дадеш поръчка?

# 500
И аз гледах такива колички в Продавалника, мостри уж, на цени по 600 лева, като цената на нова такава е 1200+. Радвам се, че не се подлъгах да си купя, като чета вашите премеждия. Купих си количката с отстъпка от Премама, отстъпката ми я направиха заради сестрата на ММ, която е оставила хиляди левове в този магазин и цената така падна от 1095 до 876. Освен това в много магазини правят промоции и излиза доста изгодно.
Твоята каква е? Питам от чисто любопитство. Blush

# 501
  • София
Jane Muum 3 in 1 е моята.

# 502
Аз да си побутна пак запитването отпреди 2-3 стр.Някои мами с Bebetto holand има ли,та да ми кажат мнение за количката и или да я мисля още или да отпадне вече като вариант,че да се улесня малко(засега това,което чух е че рамата давала дефекти,но незнам истина ли е все пак),общо взето са 3-4 модела,които ме тормозят кой да е,че вече от толкова четене сънувам колички  #Crazy а не прочитам плюсове или минуси за тези,които сам набелязала,та да се ориентирам по-бързо  Sad

# 503
Inna13това е меко казано отвратително  - в смисъл тази продавачка и отношението и към вас и от съвета и какво да направите. Поставете и отрицателна оценка и напишете коментар- тя няма нито една лоша оценка и това допринася хората да и вярват. За съжаление оказва се вярна онази поговорка " Не съм толкова богат , да си купувам евтини работи " . Най -добре да дадем повечко пари и да си закупим количките от официални представители с гаранции- за 100-200лв си купуваме спокойствие за по 2-3 години .
Да, смятам да пиша непременно коментари в сайта, въпреки че можело да се изтрият от потребителя. Все пак ще пиша, но в момента изчаквам да видя какво ще ми отговорят от производителя и от разните комисии, до които писах по този повод. Надявам се някой да ми обърне внимание и да направи нещо. Хиляди пъти е по-добре да се закупи количка от оторизиран представител с гаранция и с всички права, които купувачът може да има. Инъче рискът е голям - както при мен се получи. Сега ще прочета малко назад из темата и аз, че скоро ще си търся количка. Simple Smile

# 504
Аз бих искала да ви похваля моята количка  Simple Smile
От 1 година и 1 месец е в непрекъснато ползване - все още си изглежда като нова, само дето веднъж спукахме гума, но в най-близкия вулканизатор ни я залепиха за 15 мин, даже без при  Laughing
Марката на количката ни е Тако, а моделът Laret. Лично аз си я купих от Полша, тъй като съм наполовина полякиня и имаше кой да ми я изпрати оттам. Количката ни е 3 в 1, има всички възможни екстри. От февруари ползваме летния кош (седалката) и е много удобен! Берти спи като бей, когато му спусна напълно облегалката, количката е много маневрена и вози много меко. Освен, че събираме погледите с нея, съм много доволна, че излезе издръжлива. Изобщо не съжалявам за избора си преди година и нещо! И за да не ви звучи като реклама, ще пусна снимки с малкия в количката Wink
Между другото X-lander също са полски колички. Количките на Тако са качествени, колкото X-lander и са доста разпространени не само в Полша, Русия, Украйна, но и в скандинавските страни, има ги дори в Испания.
Относно полските колички мога цял ферман да изпиша. Преди година и половина, докато бях бременна, си харесах количките Еспиро. Като разбрах, че са полски се хванах да чета из полските форуми. Така успях да разбера кои марки са наистина качествени (те са само няколко, повечето след няколко месеца имат проблеми - я рамата се счупи, я проблем с окачването, чела съм дори майки да се оплакват, че докато са пресичали на светофар и им е изпадала гума от рамата  Shocked ). Та в тая връзка, ако имате въпроси за полските колички - мога да помогна.

Ще потърся сега няколко снимки с малкия в количката, имам и снимки в близък план на самата количка - като пристигна толкова й се възхищавах, че не устоях да си я снимам новичка за спомен  Joy

# 505
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ох, аз пак съм в чуденка  Rolling Eyes  Нали си бях харесала B-Agile на Britax обаче наистина няма регулиране на степенката на крачетата и това ме отказа...
После Chicco Trio Enjoy бях харесала, обаче пък мъжо не я хареса, че била с малки гуми и 2 дръжки, не с цяла, което вярно си е минус
Сега съм се спряла  на Jane Nomad http://kasida.bg/jane-bebeshka-kolichka-nomad-matrix-p53-77-17845.html
Само имам един въпрос - коша с какъв вътрешен размер е?

И да ви кажа, че бях права за Cossato вътрешния р-р на коша е 35см., а този на Чикото, например е 45см.; 10 см. не са малко  Thinking

# 506
Ето и обещаните снимки, линк към албума:

http://model.snimka.bg/baby/tako-laret.768227.31144888

# 507
  • София
TDI - матрикса е коментиран през няколко страници точно в темата - къс, тесен, ужасно тежък. Много са им хубави количките като цяло на хане, но този кош разваля работата. 3 в 1 са им по-добрите варианти, с отделен кош за новородено и отделно столче за кола.

# 508

Доминика, чудесни снимки  bouquet Радвам се, че има мнения за тази количка. И ние ще сме с такава. На каква цена си я купи от Полша? Предната страница коментирахме с една бъдеща майка възможностите да си я поръча от Полша.

# 509

Доминика, чудесни снимки  bouquet Радвам се, че има мнения за тази количка. И ние ще сме с такава. На каква цена си я купи от Полша? Предната страница коментирахме с една бъдеща майка възможностите да си я поръча от Полша.

Sonderzeichen, количката ми я купиха роднини от детски магазин в града, от който съм - исках да имам гаранция от реален продавач, а не от неизвестен онлайн такъв. За 3 в 1 платих горе-долу 1650 злоти, чадърчето беше подарък към количката. Но доставката излезе малко солено. Получих количката с UPS, и цената за транспорта излезе над 200 лв ( мисля, че беше 240, но ще излъжа за точната цифра). Отделно банковият превод излезе към 50 лв. Преди година това беше последният модел на Тако и беше много хвален от полякините. Сега гледам има още няколко по-нови модела, изобщо фирмата се развива  Grinning На теб колко ти излезе количката?

Общи условия

Активация на акаунт