Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 240
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте. Количка Стокке с двата коша и двете чанти са около 2400-2500лв. В продавалник срещам обяви на чисто нови такива с аксесоарите за по 1800лв. Какво мислите. Дали всичко е наред или е възможно да са някаква реплика?

Просто не са купувани от БГ. )

Ами то всеки търговец ги внася, нямам как да са от БГ.  Thinking  Thinking Онлайн магазините и предполагам обикновенните магазини ги продават на доста по - висока цена, от тази, на която продават две-три частни лица само чрез обяви.

Имах предвид, че не са прекупвачи, а директно са си ги внесли и ги продават на по-ниска цена. ) Щом печелят представи си магазините колко печелят.
Но като те съмнява, не купувай. )

# 61
Здравейте. Количка Стокке с двата коша и двете чанти са около 2400-2500лв. В продавалник срещам обяви на чисто нови такива с аксесоарите за по 1800лв. Какво мислите. Дали всичко е наред или е възможно да са някаква реплика?

Ами то всеки търговец ги внася, нямам как да са от БГ.  Thinking  Thinking Онлайн магазините и предполагам обикновенните магазини ги продават на доста по - висока цена, от тази, на която продават две-три частни лица само чрез обяви.

Имах предвид, че не са прекупвачи, а директно са си ги внесли и ги продават на по-ниска цена. ) Щом печелят представи си магазините колко печелят.

Аз съм чувала , че са някакви реплики или нещо такова, защото преди година и аз си търсих такава,е купих си де , но не от тези,защото наистина ми изглеждаха подозрително. Simple Smile

# 62
  • София
Има и реплики, има и прекупвачи, с дефекти и всякакви...

# 63
Ами не знам кое толкова е подозрително.
Аз дадох пример за разлика в цената на не толкова скъпи колички и както виждате са си 300лв.
За количка струваща 2500лв. в БГ е нормално цената и да е и с повече от 300лв. надолу в чужбина.

А за Чикото което показах, веднага бих си го купила сега, много е яко. ) А цената му е супер в амазон. )

Я кажете нещо за тази, че е намалена и се чудя дали да я мятам в количката?
http://www.amazon.co.uk/Mamas-Papas-Kato-Buggy-Aqua/dp/B00CAQ1PR … =reg_hu-rd_dp_img

А това е някаква непозната за мен марка
http://www.amazon.co.uk/BABY-TRAVEL-ZETA-VOOOM-PUSHCHAIR/dp/B005 … s=Mamas+and+Papas

# 64
Здравейте!Мисля да си купя лятна количка и след дълго разглеждане и лутане ... се спрях на cam flip , cam micro air и abc giro. Обаче идва проблема , че не знам коя да си избера,а и не знам много отзиви за тях!Не успях да ви изчета да видя дали сте писали за някоя от тях и ще ме извинявате , ако се повтарям с някого. Та ... ако някой има някоя от тези или просто е чувал нещо за тях , нека да сподели , ще ми е от помощ. Пък и всеки може да изкаже мнение за него коя е по Simple Smile
Благодаря ви и пак се извинявам! Wink

А за Stokke-то имах в предвид , че имаше едни от рода на 1500 за чисто нова с етикет и всички екстри за модела Grinning чували , чанти ... не знам си какво ...

# 65

Аз съм чувала , че са някакви реплики или нещо такова, защото преди година и аз си търсих такава,е купих си де , но не от тези,защото наистина ми изглеждаха подозрително. Simple Smile
А по какво може да познаем дали е реплика? Преди време бях срещала някаква статия и пишеше какво да гледаме, но не помня. Само зная, че на репликите надписът, който е долу е лепенка, а не боя. Реплики имат модел V3, аз тогава имах V2 и не обърнах внимание на написаното в нета.

# 66
  • София
unfeeling - ами като нищо е някой прекупвач, взел я на някое яко намаление, някоя друга бройка и ги пуска с не много голяма надценка... а и предполагам и нямат и гаранция... А и тук е ясно, че  си плащаме жестоки надценки на магазините...

Mirama - първата не е с хубав сенник и борд Wink нали такава искаше...и отзивите в сайта на мамас и папас не са  кой знае колко добри. http://reviews.mamasandpapas.com/4006/101214800/reviews.htm

# 67
unfeeling - ами като нищо е някой прекупвач, взел я на някое яко намаление, някоя друга бройка и ги пуска с не много голяма надценка... а и предполагам и нямат и гаранция... А и тук е ясно, че  си плащаме жестоки надценки на магазините...
Всичко е възможно ..... и за надценката съм съгласна!Това е навсякъде,за голямо съжаление Sad

# 68
Здравейте. Някой може ли да ми даде мнение относно Kinder Kraft Kraft 5 ?
http://www.baby-market.net/index.php?route=product/product&m … mp;product_id=198

# 69
Mirama няма нужда да казвам,че стола за кола е от0 до 13кг,и няма и за една година и ти увисва.За това след като си с ограничен бюджет - стол втора употреба,защото след 1гогина ще трябва да вземеш седалка за кола от 9 до 18,която ще я ползваш с години.
А количката не трябва ли и тя да е сигурна,всеки може да си измие и лъсне количката за една снимка,но колко е здрава един Бог знае.

# 70
  • София
Mirama няма нужда да казвам,че стола за кола е от0 до 13кг,и няма и за една година и ти увисва.За това след като си с ограничен бюджет - стол втора употреба,защото след 1гогина ще трябва да вземеш седалка за кола от 9 до 18,която ще я ползваш с години.
А количката не трябва ли и тя да е сигурна,всеки може да си измие и лъсне количката за една снимка,но колко е здрава един Бог знае.

И 2 пъти да се ползва, няма значение, то трябва да е сигурно и надеждно, защото, понякога и едно качване за 5 мин в кола стига, за да стане беля. Стол от кола само от много близки хора бих взела, които знам, че няма да ме лъжат за историята му... Има варианта при желание човек да си купи и 0-18 стол и да си го ползва 4-5 години.  (само пример до бг 230 лв някъде идва,  добро подобно столче http://www.mothercare.com/Britax-First-Class-Plus-Combination-Ca … 4,default,pd.html ,  кошници отделно има също, които нови могат да се вземат съвсем прилични за около 160-180 лв)
Количката и да се счупи насред път, бебето няма да пострада фатално, в колата по-иначе стоят нещата. А и количката колкото и да я лъскаш за снимка, като я видиш на живо си личи отлично в какво състояние е.
1 година не е малко ползване... те и повечето тежкотоварни колички толкова се ползват, че и по-малко и хората почват да ги продават и да търсят нещо леко, лятно и т.н. Wink

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 16:03 от Angel_Dust

# 71

Незнам откъде на какво цени са взимани тези колички но наистина не дават гаранция, а специално за цените на Stokke без гаранция е лудост...

# 72
Сериозно ли сега Stokke са 2 500 лв? Преди 5 години и половина купих моята в пълен комплект без зимното чувалче за 1 950 лв.
Явно наистина нашите търговци доста засилват цените.

# 73
Сериозно ли сега Stokke са 2 500 лв? Преди 5 години и половина купих моята в пълен комплект без зимното чувалче за 1 950 лв.
Явно наистина нашите търговци доста засилват цените.
Става въпрос за новия модел на Стокке.

# 74
Да де ясно, той стария вече не се продава май, но пак си е голям скок Peace

Общи условия

Активация на акаунт