Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 455
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Някой има ли отзиви за:
-Mothercare Mychoice 4-wheeler Pram & Pushchair http://www.mothercare.com/Mothercare-Mychoice-4-wheeler/psK0964,default,pd.html
-Graco Evo http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_-1_246410_10001
-Britax B smart http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_-1_256438_10001

Струват ми се добър вариант за комбинирана количка.  newsm78

# 646

Гракото ми се стори доста неманеврена в магазина. От всички колички, които побутнах тази определено беше най-тромавата. По английските сайтове като ревюта дават като отрицателно качество, че не е маневрена на неравен терен, което при нас е всекидневие  Crazy Доста тежичка е, не знам откъде са ги взели тези 6.5кг, но на нашите сайтове ги пишат към 8-9, а реално на вдигане ми се стори поне към 11-12.

# 647
Здравейте момичета,

гледам обсъждали сте вече полски колички, но Passo не намерих. Аз съм се спряла на този вариант
http://www.amazon.de/Kinderwagen-Spazierwagen-Babyschale-Markenp … words=kinderwagen
, но много ми се иска да го видя на живо...Някой идея къде? Въобще какво ви е мнението, на мен единственото, което ме притеснява са кг...малко тежка ми се струва, но не мога да преценя: 10кг е само шасито, дефакто 16кг зимната, 15 лятната, а с коша 13кг.
В Сф. още не съм обикаляла по магазините, т.к. за сега съм на легло  Sad но скоро ще мога полека лека, а идея си нямам къде има най-богат избор. Бихте ли ме насочили къде първо да отида? Благодаря много!

bouquet

# 648
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз също ги видях полските колички и честно казано не останах очарована - малко ниски ми идват, кошовете са още по-ниски и дълбоки, говоря за моделите на Бейби дизайн  Peace

За my choice това, което четох из ревютата и мен ме отказа е, че при сгъване коша не се сгъва с шасито, а трябва да се сваля. И представете си аз имам на задната седалка едно столче на Борко, ще сложа още едно столче за бебка, шасито в багажника, а коша в багажника няма да ми се събере, ще трябва да го слагам на предната седалка и казвам на ММ "за теб няма да има място в колата, ще трябва до морската да ходим с 2 коли"  Laughing  ooooh!

За Бритакса, това което мен ме отказа е, че поставката за крачета не се вдига, т.е. детето ще спи седнало. Ами аз седнала не мога да спя, защо да си тормозя детето да спи седнало.

В крайна сметка реших да рискувам с кош Matrix и Nomad на Jane, защото в първите месеци ще имам 1 кош за кола и за разходка, и този въпрос с къде да сложа коша в колата няма да го мисля. После ще си оставя коша в колата и ще си ползвам лятната част, която се сгъва с шасито  Peace Колкото и да е малък коша, аз ще го ползвам до 4-ти-5-ти месец, така че се надявам до тогава да се съберем. Освен това през периода януари-март не вярвам да имаме кой знае колко продължителни разходки, така че и на друг модел да се бях спряла сигурно пак щях да изкарвам бебка със столче за кола  Peace Реално аз ще родя края на декември, от април-май ще сложа лятната част  Peace
Още не съм я видяла на живо, само коша видях, т.к. точно до моя блок в кооперацията има магазин за колички и чакам да ми се обадят като им дойде Nomad-а да го видя  Peace

Има още време, може и нещо друго да ми хареса, но за сега тази количка ми отговаря най-пълно на изискванията  Peace

# 649
Падичка аз например не само за кошницата на X-lander,но и за самата количка нямам добро мнение.Също като тебе много разпитвах докато не намеря това,което искам и съм страшно доволна.
Защо?
Аз също разглеждах колички 4 години преди да родя и бях в течение на всички нови модели, но още от самото начало си заплюх Лендъра и него си взех. Страшно маневрена, проходима, бута се мн леко, има пълно легнало и кошът гледа и в 2-те посоки, помпащи гуми, голяма кошница за багаж, мн хубава чанта, голям сенник, бе, перфектната количка Hug.
Взехме си 2в1 за 854 лв на промоция от Ново бебе Peace.

# 650
  • София
TDI - това, че при b-agile не се мести поставката за крачетата не значи, че при вс им модели е така.
При би смарта не е, по спомени дори б-мобила  май му се местеше.
Иначе аз лично не го намирам някаква драма това, като цяло.

Матрикса аз не бих го взела и заради теглого и защото на вс отгоре е и с някакви средновати оценки за сигурност, бих предпочела нормален стол за кола.

# 651
  • Варна
TDI- щом имаш и по-голямо дете на задната седалка, позволи ми да ти кажа нещо за Матрикс коша...
Ако го ползваш в колата при новородено заема 2 седалки, тъй като нали не е удачно да му вдигнеш облегалката. А той не стои както кошничките- на бебето да му е потънало дупето. Обаче другото условие да паснат коланите, е средната задна седалка да е с колан, който идва отгоре, а не както повечето коли- от двете страни долу и да те заключи само през корема  Confused Не знам доколко добре го описах  newsm78

# 652
И още нещо за Матрикса - задните седалките трябва да равни ... как да го обясня ... да не са такива ергономични с ръбове по края на седалката, щото така се клатушка тоя Матрикс  ooooh! и като се килне към едната седалка, детето е надолу с главата :О

# 653
  • Варна
заема 2 седалки, тъй като нали не е удачно да му вдигнеш облегалката.

Това не е вярно, вероятно не са Ви обяснили добре. Матрикс може да се ползва като столче за кола от раждането.
Може да се сгъне и да се постави обратно на движението било с автомобилния колан или изофикс база (продава се отделно).
Единствено за недоносените деца е задължително да бъдат возени в хоризонтална позиция, всички останали могат да бъдат возени в столчета за кола от група 0+ (от раждането до 13 кг.) в посока обратна на движението.

# 654
ТДИ, погледни това:

http://www.youtube.com/watch?v=jKAnhKsc1Ik

Аз се отказах от Бритакса, не заради позицията на крачетата, а заради сенника - има мрежа по средата, като се отвори. Само американските бритакси нямат такава мрежа, ама голяма хамалогия ми се стори чак от Америка да го поръчвам, не, че е невъзможно, де ... Та моята одисея с количката приключи - ще поръчвам Baby Jogger City Mini, заради целия сенник и компактното сгъване с автоматично заключване и е 7.6 кг  Laughing

Бих поръчала и новия модел Versa, но ми идва тежък.

А за бритакса - една съфорумка ми писа на лични, че крачетата почват да стърчат от около 8мия месец, когато не вярвам детето да спи чак толкова много навън  newsm78  - не знам, ние сме малки още  Simple Smile Освен това някакси се повдигал самия плат и пак ставало равно ...

# 655
TDI, мерси за споделеното! Но за Бритакса зящо да не се регулира поставката за крачета? На описанието пише, че се, а и от снимката се вижда отстрани копечнцето...  newsm78

Шушулче, мерси за хбувото мнение за Xlander Xmove.  Simple Smile

И какво мислите за тази количка Navigation Cadet Carambola http://www.novobebe.com/bebeshki-detski-kolichki-navington/detsk … deno-bg-4267.html Изглежда много хубава и с кош за новородено цената е доста приемлива. Но каква е тази марка и къде в София може да се види на живо???  newsm78 Сега видях, че преди 3 страници има един коментар, недобър, но се чудя дали и други имат впечатление.

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 11:27 от ♥Пандичка♥

# 656
Здравейте момичета,включвам се и аз с питанка-какво ще кажете за тази количка:http://www.bebe-best.com/jane-detska-kolitchka-muum-matrix-p39-garnet-2012-p-30403.html,ще се радвам ако някой сподели лични впечатления!

# 657
Здравейте, днес намерих Quinny Buzz4 на намаление с подарък странична защита от вятър и комарник. Има ли мнения за нея? Благодаря предварително Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 658
Момичета, казвайте кои магазини в Сф си заслужават за обикаляне, идея си нямам къде има най-богат избор. Бихте ли ме насочили къде първо да отида? Благодаря много!  bouquet

# 659
Аз повече модели видях в Ново Бебе, Вис Виталис и Дундьо 

Общи условия

Активация на акаунт