2 АЕГ "Томас Джеферсън" - ИНФОРМАЦИЯ

• 143 057
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Моля, дайте отзиви за паралелката АЕ, РЕ, М.

# 526
Имате ли информация дали ще се публикува списък с учебниците  преди началото на учебната година? Издателствата, които участват в "Алея на книгата" отново дават отстъпка.

# 527
  • София
Здравейте! Записвам се и аз в темата, с 8-класник във 2-ра АЕГ.
Подробности за датата на тържеството на 15-ти септември предполагам ще публикуват на сайта на училището. Засега знам само, че 1-вия срок ще е 1-ва смяна на училище, от 7.30.

# 528
Здравейте! Записвам се и аз в темата, с 8-класник във 2-ра АЕГ.
Подробности за датата на тържеството на 15-ти септември предполагам ще публикуват на сайта на училището. Засега знам само, че 1-вия срок ще е 1-ва смяна на училище, от 7.30.

Коя паралелка е детето във 2АЕГ?

# 529
  • София
В 8 "Г" е. А твоето дете в коя паралелка е?

Нашата класна е по английски и е нова за училището, за 1-ва година е. Казала е на децата, че преди това е живеела и преподавала в Пловдив. На мен ми хареса визуално. Изглежда сериозна и спокойна жена. Дано е ок с децата.

Какви са вашите първи впечатления?

# 530
  • София
Продавам учебници за 9-ти клас. При интерес ми пишете на ЛС.

# 531
В 8 "Г" е. А твоето дете в коя паралелка е?

Нашата класна е по английски и е нова за училището, за 1-ва година е. Казала е на децата, че преди това е живеела и преподавала в Пловдив. На мен ми хареса визуално. Изглежда сериозна и спокойна жена. Дано е ок с децата.

Какви са вашите първи впечатления?

И ние сме в 8"г". Дай ми фейсбук или вайбер да обменяме информация.
На нас също много ни харесва класната.

# 532
  • столицата
Здравейте. Моля за информация-доволни ли сте,че избрахте 2 Английска? Какви са впечатленията ви,а на децата?

# 533
Като ученик на прага да завърши това училище, мога да дам обективно мнение. Както всяко училище(налагало ми се е да мина през няколко) успехът зависи почти напълно от ученика. Ако той е сериозен в учението си, ще му е лесно да завърши с добър успех. Повечето учители са внимателни, не искат лошото на никого (освен ако не им пречиш в час) и винаги са готови да помогнат на учениците си. Учители като напр. Маздрашка и Григорова са истински светци, но има и такива които са просто лоши, злобни хора, като Вардарска и Методиева (и двете са много запознати с предметите си, но не общуват правилно с учениците си). Сигурно най-известният учител е г-жа Хитрова, която е добра жена, но ужасен учител. Дава прекалено много задачи (любимите и са текстове) които изобщо не ти помагат да научиш езика. Лошите оценки при нея са неизбежни дори и за отличниците от класа ми, защото няма как да научиш 8 текста по страница и половина и да ги разкажеш всички на един път за 5, камо ли за 6.
Сградата е супер, лафката е прилична, наличието на магазини на 2 крачки е страхотен плюс.
Дали си влязъл с пари няма значение, познавам хора които са влезнали така и се учат много по-добре от тези от нас, влезли с успех. Странно, но факт.
Детето ви трябва да има емоционална стабилност за това училище, иначе има шанса Хитрова да му изяде живота капка по капка (шегувам се, ама във всяка шега има и зрънце истина).
Аз оставам доволен от институцията и образованието в 2аег, но определено има какво да се подобри.

# 534
  • столицата
Много благодаря за отговора! Успех в живота  и по пътя, който сте избрал!

# 535
Здравейте, още е рано но на вниманието на момичетата, които ще се запишат в 2 АЕГ: продавам комплект униформа 38 размер - сако, риза и вратовръзка. Носени са 2-3 пъти и са без забележка. За цена ще се договорим: relaxed:.

# 536
  • София
Здравейте,
Интересувам се от какво ниво се започва изучаването на втория език от 9 клас - ако е немски или испански става въпрос.
Благодаря предварително!

# 537
  • София
От нулата. Така е във всяка ЕГ с втория език, освен ако той не е английски - там има изключения.

# 538
  • София
От нулата. Така е във всяка ЕГ с втория език, освен ако той не е английски - там има изключения.

Благодаря!
Бях чела в една от темите тук, че в испанската английският се започва като втори от по-високо ниво - та затова се заинтересувах как стоят нещата с другите езици във 2 АЕГ. Ние тук ще опитаме.
А на вас - успех в испанската Simple Smile

# 539
Здравейте! Да ви попитам - доволни ли сте от 2аег?

Общи условия

Активация на акаунт