2 АЕГ "Томас Джеферсън" - ИНФОРМАЦИЯ

• 143 064
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Русалка, права си, но това вече не е прием /чрез участие в 1-во, 2-ро, евентуално - 3-то класиране/, а преместване - впоследствие и след класирането. Въпросът беше възможно ли е да е прието момиче с две петици, което предполага чрез участие в държавния прием и именно него визирах в отговора си. А иначе, описаният от теб вариант чрез преместване от друг град или 4-то класиране /някой отказал се в последния момент/, разбира се, че са възможни и без плащане и теоретично, без връзки.  Peace

# 511
Ще можете ли да ми кажете с какъв бал са влезли вашите деца, защото в различните сайтове пише различни балове за прием. В един четох около 32.230, в друг около 33.900 и вече съм доста объркана. newsm78

# 512
Ще можете ли да ми кажете с какъв бал са влезли вашите деца, защото в различните сайтове пише различни балове за прием. В един четох около 32.230, в друг около 33.900 и вече съм доста объркана. newsm78

Мин-макс балове за София - първо класиране 2015

Мин-макс балове за София - второ класиране 2015

Вярвам, че ще успееш сама да намериш това, което те интересува в двата файла.

# 513
Ako не сте чули, г-ца Дора Стойнова е напуснала.  #2gunfire Преподаваше на половината 10 класове. Сега новата докато "влезе в час" и втори срок минал. Е честито да ни е! Нямам думи.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 23:06 от Kaktus s usmivka

# 514
Ako не сте чули, г-ца Дора (забравих фамилията Sick) е напуснала.  #2gunfire Преподаваше на половината 10 класове. Сега новата докато "влезе в час" и втори срок минал. Е честито да ни е! Нямам думи.
Няма угодия! Ако беше останала, защо държат такава некадърница да осакатява децата, ако е махнат, ужас, новата докато влезне в час годината ще свърши! Едно постоянно, монотонно мрънкане за всичко (не визирам само образованието, а всяка област от живота в България)!! Затова и животът на масата им е скапан! Защото дори и нещо положително да се случи, то пак мрънка до припадък!

# 515
Ние имаме нов преподавател по английски от 2 срок - г-н Чавдар Пейнерджиев. Някакви отзиви за него?

Доколкото видях има обява в инспектората, че се търси учител по АЕ за 2 АЕГ. Ама дали този е новоназначения или тепърва ще търсят?

# 516
Г-н Чавдар Пейнерджиев водеше 2 часа седмично заедно със Стойнова.
Ha_poznai, какво положително има в постоянно сменящите се преподаватели, може би знаете кой ще е следващият?
Чия е отговорността, ако някой не си е свършил работата и как точно ще се разбере кой учител, с какво точно е ощетил децата ни в обучението при това текучество.
И ако сме кандидатставали в езиково училище, е нормално да сме с  очаквания за преподаватели с нужната компетенция и опит.
Изобщо този коментар намирам не на място. Има сфери в живота, където да се промени ситуацията на сляпо (защото нашата позиция е точно изчакване на сляпо- какво клечка ще уцелим) е освежаване, в други обаче е желателно, препоръчително дори, промените да са за по - добро, разбирай обмислени, а не каквото дойде.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 23:34 от Kaktus s usmivka

# 517
Ha_poznai, какво положително има в постоянно сменящите се преподаватели, може би знаете кой ще е следващият?
Чия е отговорността, ако някой не си е свършил работата и как точно ще се разбере кой учител, с какво точно е ощетил децата ни в обучението при това текучество.
И ако сме кандидатставали в езиково училище, е нормално да сме с  очаквания за преподаватели с нужната компетенция и опит.
Изобщо този коментар намирам не на място. Има сфери в живота, където да се промени ситуацията на сляпо (защото нашата позиция е точно изчакване на сляпо- какво клечка ще уцелим) е освежаване, в други обаче е желателно, препоръчително дори, промените да са за по - добро, разбирай обмислени, а не каквото дойде.
Откъде съдите, че знам кой ще е следващият?! Направо е безумно, но вие явно си имате някаква изкривена логика.
По-добре да се махне някой некадърен, отколкото да седи! Нали против това мрънкахте и протестирахте!? Да, разбира се, че е нормално да сте с очаквания, но обстановката в държавата не го предполага! За 550 лв. няма да намерите голям брой перфектни учители! Много са малко хората, които искат да работят тази професия както трябва при тези мизерни условия!! Отговорността за несвършена или калпаво свършена работа е на системата и на индивида, извършващ дейността.
А коментарът ми е много на мястото си, защото с вечното мрънкане и негативизъм си вредите на себе си! Но явно не го осъзнавате! Приятно ви е да сте си в мрънкащ статус и в положение на оплаквачки! Нали мястото е обявено, явно ще подбират нов човек! За какъв избор на сляпо говорите?!
Направо си изгубих времето да ви отговарям.

# 518
Госпожо, не ставайте смешна. Нищо не предполагам, а знам, че да се сменят учителита така не е добре:  статистика: в 8 клас учителката беше горе - долу, в 9 -тотална загуба на време, тотална, в 10 -2-ма "за разкош", въпросната учителка отсъстваше 2 седмици преди края на срока.
От коментарите Ви разбирам, че ние трябва да се радваме, ако ни намерят какъвто и да е учител за 550лв. Супер, дано "подбират нов човек" мнооого внимателно!
И моля не говорете за негативизъм и мрънкане, още по-малко ми цитирайте положението в страната.

# 519
Госпожо, не ставайте смешна. Нищо не предполагам, а знам, че да се сменят учителита така не е добре:  статистика: в 8 клас учителката беше горе - долу, в 9 -тотална загуба на време, тотална, в 10 -2-ма "за разкош", въпросната учителка отсъстваше 2 седмици преди края на срока.
От коментарите Ви разбирам, че ние трябва да се радваме, ако ни намерят какъвто и да е учител за 550лв. Супер, дано "подбират нов човек" мнооого внимателно!
И моля не говорете за негативизъм и мрънкане, още по-малко ми цитирайте положението в страната.

Положението в страната има пряка връзка с намирането на кадри, както и тяхното заплащане - образование, здравеопазване, култура (която се е превърнала в халтура) и т.н.! Вие сте от любимия ми типаж - претенции без покритие! Почете малко повече и тогава се изказвайте компетентно с тон на последна инстанция!

# 520
Моля, да не насочвате гнева си към мен. Имам право да съм на различно мнение от вашето, а и не виждам да казвате нещо смислено, освен че изказвате предположение, че промените винаги са за добро. Звучите като старата реклама на тотото - Не губете кураж, идва нов тираж. Уви фактите не Ви подкрепят. Децата загубиха ценно време и то не може да се навакса.
Скрит текст:
Не разбрах какво точно искате да прочета, за да ми тежи повече мнението.

Скрит текст:
Прочетох постовете Ви от началото до 23 страница, признавам, че не издържах до края. Страница 8 блести от вашите коментари, посочения също, и мисля, че не сте на мнение че само положението в страната е виновно за конкретната ситуация.  
http://rezultati.zamaturite.bg/uspeh/index.php
Класация на училищата от матура по "Български език и литература"
2. АЕГ е на 30 място, изпреварена от 31 СУЧЕМ, 35 СОУ и др.

На 14-то място е, а не на 30-то. А каква е целта на поста ти?
Резултатите от матурите по БЕЛ не са това, за което претендира директорката, защото колектива от преподаватели по БЕЛ, с изключение на Дамянова, са гола-вода!! Нищо не се прави в час, говорят се общи приказки - някои и не влизат или перманентно закъсняват за часа си, говоря за закъснение от 15 мин. +, други пък живеят в София от 30 години и още си говорят на автентичен югоизточен български - СливИн! Като прибавим към това големия брой връзкари - приблизително за всичките 7 паралелки са 42, които са природно тъпи, и ето го резултатът.
Още въпроси?

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 10:30 от Kaktus s usmivka

# 521
  • София
Далеч съм от претенции да арбитрирам, но да си кажа, че не мисля, че позициите ви се различават по принцип кой знае колко. Обръщам внимание обаче, че става дума за госпожата, инспирирала доста коментари по-назад в темата.Т.е в конкретния случай сме в ситуация "по-добре късно, отколкото никога", но мисля,че това трябваше да се случи някъде втората седмица на първия срок .

# 522
Magsyn, в 9 клас бяхме с Ана Ковачвеа, която сравнена с въпросната учителка беше в пъти по - зле. Т.е. това, което искам да кажа е, че е хубаво да се обмислет и проверяват кандидатурите при наемането дали изобщо съответстват на имиджа, към който училището се стреми. А след като се наемат да има и контрол все пак.

# 523
  • София
Абсолютно.  В езикова гимназия с претенции подобни експерименти са недопустими. А някой има ли информация кой ще поеме часовете по АЕ  в "а" и"б" класова втория срок?

# 524
Интересува ме някои от 10-те класове работят ли с онлайн граматиката?

Общи условия

Активация на акаунт