Горски дъхави цветя - за Мама ЮЛЧЕТО набра:)

• 62 246
  • 602
  •   1
Отговори
# 450
  • в Кошера
Честит празник, момичета!

# 451
Честит празник, мили мами !
Бъдете много щастливи, красиви, обичани и усмихнати !

# 452

Tyra много приятно съм изненадана от новата лентичка. Честито! Лека и успешна, и безпроблемно раждане Hug

# 453
  • в 1001-та нощ
Aу .... аз сега видях  Crazy Flutter както и на  sash_stefanova  Heart Eyes

# 454
Aу .... аз сега видях  Crazy Flutter както и на  sash_stefanova  Heart Eyes

Това е чудесно, ще споделяме опит не само за мъниците, а и за очакваните такива  Simple Smile
Присъединявам се към пожеланията за безпроблемно раждане и на финала здрави бебчета  Heart Eyes

Благодаря за споделения опит от вече миналите по този път. Много сте ми полезни  Hug
Не изглежда страшно пложението, така описано от вас.
Притеснявам се от това, че малката е свикнала цялото внимание да е насочено към нея, а и още спи при нас в леглото ни  Blush /кърмих дълго време и така се получи/. Сега се подготвяме с отделянето в другата стая. През деня е много ентусиазирана, но вечер идва при мен и се гушка и отново  заспива. Опитвала съм да я местя като заспи, но се разсънва, стиска ме силно и сърце не ми дава да го направя.

Вие отделихте ли дечицата в детските им стаи и кога, ако сте го направили ?  Ако не сте - кога мислите да го направите ?

При мен  ще се наложи по разбираеми причини, но ако не беше бебка, не знам дали бих го направила и тази година  Blush , а вероятно за някои дори съм закъсняла.

# 455
Ние поръчахме двуетажно легло, понеже решихме бебешкото да остане за бебето, а за баткото да направим нещо хем интересно, хем и практично. А и няма особено място в нас. В двустаен сме, та няма моя, твоя стая. Всички сме на куп.

Баткото обаче отказа да спи на горното легло, макар че доста дълго време му говорехме. Според мен вината си е наша, тъй като горното легло беше готово едва когато ни изписаха от родилното. Трябваше това да ни е първата работа, но за съжаление така се стекоха обстоятелствата. Докато правехме ремонт в апартамента, бяхме два месеца на друго място и той спеше при мен.

В момента спи с баща си на кушетката в хола. Не иска да спи на новото легло. Там дори спря да се качва и да играе, а преди не можех да го смъкна от стълбата. Купих сшално бельо с разни анимации, обаче и това не помогна. Сега търся и интересни стикери да облепя леглото, но не мога да намеря подходящи. В Джъмбо намерих само 3Д, а те ще бъдат изтръгнати много бързо.

Та общо взето и аз съм в безизходица и незнам как да постъпя. Ако пробвам с лошо (баща му категорично няма да позволи), да го кача на леглото и да го оставя там да спи, той няма да спре да реве и да крещи. Съответно ще събуди и бебето, което си ляга доста по рано от него.

И аз приемам идеи всякакви  Rolling Eyes

# 456
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Tyra, честито и от мен  Hug

За леглото - ние на Борко му направихме стая месец преди да забременея и понеже той имаше от тези кошари, които стават после на легло - сложихме му леглото там...е не знам дали има и 2 вечери да е спал изцяло на леглото - заспива там, обаче по някое време идва при нас на спалнята. Аз съм оставила така нещата и се надявам като купим легло на 2 етажа, той много иска, да започне да спи там, но това ще стане, когато и беба може да спи на долния етаж и мога да ги оставя да спят 2-мата в една стая. Не мисля, че е добра идея бебето да спи при нас, а той самичък в другата стая  Peace
Докато бях бременна се опитвах да го свикна да си спи на леглото самичък, но 9 месеца нямах успех и после просто приех нещата, такива каквито са.  Peace  Той всеки уикенд ходи "при баба" и там спи също с бабите си  Crazy  така че е свикнал да спи с някой. През това време пък ние с татко му имаме спалнята за себе си  Peace

# 457
Хубаво е да има "при баба". Нас за съжаление тази опция не ни огрява  Rolling Eyes От две баби и на никъде  Rolling Eyes

# 458
Хубаво е да има "при баба". Нас за съжаление тази опция не ни огрява  Rolling Eyes От две баби и на никъде  Rolling Eyes

И при нас е така, за което в голяма степен имам вина аз.
Винаги съм искала и съм вярвала, че със съпругът ми можем да се справим сами, но сега понякога ми се иска помощ и от бабите, поне за няколко часа.
Но като не са свикнали да ми я гледат, а и тя не иска да остава при тях за повече от два-три часа /това на два-три месеца/ ...
На едната си ръка мога да преброя пътите, в които е оставала да спи при тях - когато съм била на семинар за по една вечер, а съпругът ми в това време е бил дежурен.
С второто детенце /живи и здрави/, мисля че няма да се дърпам много-много и ще я свиквам да им гостува  Simple Smile

# 459
Аз пък исках и искам да ми помагат. Обаче те не искат. Едната била болна, а другата заета  Rolling Eyes При нас е обратното, детето иска при тях. Дори когато им отидем на гост и той не иска да тръгва, обаче как да го оставим те като не го искат. Много ми е болно понеже племенницата ми я отгледа майка ми, а сега не може да ми помага с моите деца. Болна е, спор няма, но усещам и доза нежелание. Като я викам идва, дори сега предполагам като почна лекции тя ще гледа бебето, но го прави понеже имам нужда, а не защото тя иска.
Свекърва ми пък беше 6 месеца в тях болничен. Вземаха го няколко пъти за по ден два и то когато и свекър ми е почивка и то събота и неделя, когато аз ако имам работа не мога да я свърша понеже тогава нищо не работи. Не че се оплаквам, и на това съм благодарна, но ми е болно като гледам как на всичките ми приятелки децата са при баба, а моите си стоят в нас, понеже аз с двете деца трудно успявам да изляза на разходка  Rolling Eyes
Сестра ми си има свой живот където я е люшнала любовта и няма време за мен и децата ми. Общо взето разчитам на приятелки ако се наложи нещо.

# 460
  • в 1001-та нощ
Калоян спи самостоятелно - от раждането до сега  Peace дори при бабите спи отделни и идея си няма, че може и да не спи сам  Heart Eyes

Обаче детската стая не е завършена - има негово легло в нея, но трябва да се направи в по-завършен вид - с две легла, мебели и т.н.

Повечето съвети са - да я направим, когато тръгне на училище - с бюра и т.н. , но аз си мисля, че по-рано ще се случи  Heart Eyes

# 461
А, имаме ново лице тук. sash_stefanova добре дошла! Лека бременност и на теб и още по-леко раждане!

Чакам да се позатопли малко и ще ги изнасям към детската стая и двете. Надявам се като са двете заедно, да се приспособят по-лесно към отделянето.

Моите баби помагат, не много често, само ако се налага. Голямата дори на разходка са я извеждали (сега тя не иска, пъ и не искам да ги делят - или и двете, или никоя). Но малката фурия никой ня е иска, така че и аз не мога да се похваля с помощ Crazy

# 462
  • в Кошера
Мерси, Кости, ТедиHug

# 463
  • в 1001-та нощ
Tyra  Blush тайна ли е полът на второто детенце?

# 464
  • в Кошера
Tyra  Blush тайна ли е полът на второто детенце?

Не.  Hug Малък мъж очакваме.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт