90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 229

• 40 322
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Благодаря, Христинчето. За водата - купи си малко шише от минерална вода и винаги да е до теб.
аз по-принцип си пия по 2-2,5л вода всеки ден особенно сега през лятото,обаче само като съм на работа,а като съм в къщи и не се сещам  Grinning

# 226
  • София
здравейте ,момичета!
 От точно 2 седмици съм на тази диета .За сега не ми е трудно да я спазвам,но не хапвам едно и също за обяд и вечеря.
 За съжаление ,за тези 2 седмици,не съм мръднала и грам .Меря се на електронен кантар и даже 50 гр. за стимул няма.Теглото ми е абсолютно същото. SadДоста обезкуражаващо ми идва.Всеки ден правя и упражнения у нас,а и бебето ми е все в ръцете,та не съм се залежала.Направо се чудя ,какво да правя.
Дали и при други се е случвало и кога да очаквам все пак да мръдна на долу.Знам,че се случва да има застой,но то още не е имало сваляне.
 Опитвала съм и преди време да я правя - за 1 месец свалих 2 кг. само.Дали просто това не е моята диета. Thinking
 След първото раждане свалих 22 кг. доста бързо с Дюкан и си ги задържах(върнах само 4 ).Но сега кърмя и не смея да я спазвам.

# 227
Режимът трябва да се изкара докрай. Резултат има. Днес ми е първи ден от почивката. З:Праскова обяд веган морковени кютенца и черна питка. Вечеря картофи на фурна със салата Добре ли е така менюто? И да ви питам колко смесени дни правите на седмица през почивката и може ли например да си правя белтъчни или варира, но не в тази последователност както беше по време на режима?

И да ви споделя любоптни факти около килограмите. Стартирах 63.8кг с индекс мазина 17.7% количество мазина 11.2кг тегло без мазина 52.6 кг мерих се на тези кантари в апетките. Ръст 174кг. Днес отчет 56кг индекс мазина 8.8% количество мазина 5.2 кг тегло без мазнина 54.7кг. като санитиметри не съм се мерила, но в видно по дрехите.

# 228
Здравейте,момичета!Днес ми е 1ви ден.Тази година качих 8 кг и искам да ги сваля непременно.Моята цел са 50 кг.Не съм и много висока ,така че добре ще са ми.Досега не съм спазвала много диети.Тази ще ми е първата толкова дълга диета.Като чуя 90 дни,цели 90 дни...малко се отчайвам и се двуомя.Но засега съм при вас. Днес съм на белтъчини..
З:2 праскови О:Омлет (без мазнина-на тефлонов тиган) със салата от домати и краставици
В: предполагам 1/2 от обяда

Днес като 1ви ден съм доста стриктна и с часовете и с вечерята и обяда.Но забелязах,че повечеето от вас не спазват правилото за обяд-вечеря..за часовете не знам как сте но май не трябва да си давам чак толкова зор.... newsm78

# 229
здравейте ,момичета!
 От точно 2 седмици съм на тази диета .За сега не ми е трудно да я спазвам,но не хапвам едно и също за обяд и вечеря.
 За съжаление ,за тези 2 седмици,не съм мръднала и грам .Меря се на електронен кантар и даже 50 гр. за стимул няма.Теглото ми е абсолютно същото. SadДоста обезкуражаващо ми идва.Всеки ден правя и упражнения у нас,а и бебето ми е все в ръцете,та не съм се залежала.Направо се чудя ,какво да правя.
Дали и при други се е случвало и кога да очаквам все пак да мръдна на долу.Знам,че се случва да има застой,но то още не е имало сваляне.
 Опитвала съм и преди време да я правя - за 1 месец свалих 2 кг. само.Дали просто това не е моята диета. Thinking
 След първото раждане свалих 22 кг. доста бързо с Дюкан и си ги задържах(върнах само 4 ).Но сега кърмя и не смея да я спазвам.

...Здравей от мен искам да ти дам кураж!Първия тур в който правих диетата  не бях смъкнала нито грам първите три седмици ,но до края на цялата 10кг и то без никакви упражнения,като изключим беба разбира се.Аз обаче спазвам правилото да ям това което на обяд и на вечеря,незнам дали това е от значение.Успех и без отЧаяние!  bouquet

# 230
Но забелязах,че повечеето от вас не спазват правилото за обяд-вечеря..
Какво имаш в предвид

Успех! Малко имаш за сваляне и няма да е бързо, но ще е трайно   bouquet

Кантарът сутринта забравих да го проверя
Обяд: 2 филийки с лютеница
Вечеря: кайсии, сливи и праскови
В почивка съм

# 231
здравейте ,момичета!
,но не хапвам едно и също за обяд и вечеря.
Но сега кърмя и не смея да я спазвам.

ето ти отговорите  Peace

# 232
Здравейте момичета,не съм нова,но не съм писала доста отдавна.Може би малко тъпичак въпрос ще задам,но..... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassedта, проблем ли е,че не хапвам за закуска плодове?

# 233
Да, проблем е. Задължително е закуската да е плодове. А ти какво хапваш на закуска?

# 234
Само кафе с някоя цигарка

# 235
При този режим е важна закуската, и да е плод, вкраен случай зеленчук. Опитай  Peace

# 236
Момичета,приключих с яденето за днес Simple SmileПилешкото ми каренце от вечерята отпадна,че мъжо ги опраскал всички и хапнах огромна купа със салата и кашкавал.Надявам се да не е голям проблем Simple Smile

# 237
аз за 2 месеца без да съм много стриктна и с голям превес към сладоледа във въглехидратния ден , а пък и свалям трудно, успях да стигна от 68,5 до 62 кг. Така че момичета, главното е търпението...

# 238
Благодаря много,ще започна да закусвам,иначе днес съм на първи воден ден, за сега съм на 3,4 литра  Rolling Eyes чакам с нетърпение утре сутрин да видя минусчета

# 239
  • Бургас
Днешния ден го писах дъждовен.  Rolling Eyes На плодове трябва да съм днес, но имахме гости и така ми миришеше Rolling Eyes на пържолки и кюфтенца, че не се сдържах  Embarassed Утре ще ми е лесно - ще си ям месце по програма  Laughing Иначе-свалени 3,5кг до сега Peace

Общи условия

Активация на акаунт